Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

site tasarımı

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
değişik bir çalışma ama özenli çalışılırsa güzel şeyler çıkabilir
emeğine sağlık

swordof

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emreyazicioglu.com.tr
arkadaslar bir site yapacagım tasarımını bu sekilde basit birşey düşündüm. çok fazla gösteriş olmamasını istedi ve tasarım sitesi zaten birçok çalışmalarını koyacak siteye. siyah ve gri olması istenildi yorumlarınızı bekliyorum..

help please :rofl:

kazimdoku.jpg

Madem ki yardım istemişsin kişisel fikrimi söyleyeyim. madem ki sadece ve çalışmaların yer alacağı bir site olacak o zzaman bilgin varsa siteyi Flash ta hazırla hem sadece olur hem de çok güzel. Ayrıca sitenin gösterdiği önizlemesi de Flash'a oldukça çok eğilimli

mustafa37fb

🌱Yeni Üye🌱
javascript te yaparsan daha iyi bi tane jquery hazırla istediğin slider seç yap flash daha iyi olur ilk önce javascriptle yaparsan daha iyi olur ilerki zamnlarda flash'la yaparsın

rrkara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Anladığım kadarıyla akordiyon pages yapacaksın. Flash yapacaksan bu programı iyi bilmen gerekiyor, işin zor. Html'de jQuery eklentileriyle daha rahat çalışabilirsin. Java ile işin kolaylaşabilir. DreamWeaver bunu kendisi yapıyor. CS4 ya da CS5 te yapabilirsin. Kolay gelsin.

ekoo

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaslar web sitesi için tasarım yapacak arkadas arıyorum varsa bana msj atabılırlermı