Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

site tasarımı

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
biraz düzenlemeye çalıştım ama yinede size sunup fikirlerinizi tekrar almak istedim :)

anasayfa
anasayfasp.jpg

cars sayfası

carsf.jpg

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş güzel canan ama arka planı kaldırıpda tıklandıkca farklı arkaplan cıksa ve onun üstünde bilgilier cıksa daha hoş durmaz mı sence ?

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş güzel canan ama arka planı kaldırıpda tıklandıkca farklı arkaplan cıksa ve onun üstünde bilgilier cıksa daha hoş durmaz mı sence ?

:) tam olarak anlamadım desem :) anasayfa içindeki kırmızı arabanın üzerine tıkladıkça farklı arabalar ve grafikler çıksa ve altında bilgileri yazsa gibimi ? ben bunu anladım :) çok orjinal olurdu güzel fikir :)

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tebrik ediyorum güzel çalışma, bunu javascript ile açılır sayfalar haline getirebilirsen çok daha hoş görünecektir ;) eline sağlık.

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
wep tasarımdn anladığımı soleyemem ama gözüme hoş göründü emeğiniza sağlık

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Göze hoş geliyor.Emeğine sağlık:)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için vaktim oldukça yapıp burada paylaşacagım yorumlarınız gerçekden çok güzel :) birde bunun hareketli halini yapmak için bana yardım edebilecek birisi varmı :) tam olarak bilgim yok hareketli olarak şimdiden teşekkkürler. :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Valla Canan"cim dersleri incelemelisin. Sunu soyle yap boyle yap diyerek anlatmak yerine biz yapalim daha iyi. :D sifirdan basla ogrenmeye.