Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

siteye video ekleme sorunu yardım lütfen

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar siteye eklediğim videolar çalışmıyor.daha önceden normaldi.bi ara quicktime ı kaldırmıştım.şimdi quicktime yüklenmiyor active x hatası veriyor(error 46).quicktime olmadan plugin ekleyemiyorum.bilen arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçer.şimdiden sagolun:crying:

Unicorn Design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.unicorndesignstudio.com
dostum biraz daha net anlatırmısın
siteni local'de mi deniyorsun, hangi kodlarla ekliyorsun video dosyasını, hangi formatı kullanıyorsun vs bu yazdığınla ancak varsayıma dayalı bilgi verebilir insanlar

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
dostum biraz daha net anlatırmısın
siteni local'de mi deniyorsun, hangi kodlarla ekliyorsun video dosyasını, hangi formatı kullanıyorsun vs bu yazdığınla ancak varsayıma dayalı bilgi verebilir insanlar

dostum kod yazmıyorum dreamweverda plugin ekliyorum hani varya common/medya/plugin... bu şekilde yapıyorum önizleme yaptıgımda video açılmıyor hatta videoyu oynatmak için alttaki araç çubugu bile gelmiyor.quicktime gerekiyor fakat quicktime zımbırtısıda bi türlü çalışmıyor.active x hatası veriyor.umarım anlamışşsındır valla artık sıtkım sıyrıldı bu işten...:sweating:

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
aldığınız hata acaba active x hatasımı yoksa x active mi :(
ön izleme yaptığınızda gözükmediğine göre :( seçenekler - özel düzey orta- düşük - çok düşük seçeneklerini bulup sıfırlamayı denermisin

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
aldığınız hata acaba active x hatasımı yoksa x active mi :(
ön izleme yaptığınızda gözükmediğine göre :( seçenekler - özel düzey orta- düşük - çok düşük seçeneklerini bulup sıfırlamayı denermisin

kardeş quicktime ı açmaya çalışınca bu çıkıyor umarım anlarsın
IDrB7.jpg

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dw den eklenen videolar benım bılgıdım kadarıyla quicktime ile bırlıkte acısıyor yanı ben Dw cd sı kurdugumda otomatık olarak quicktime kuruluyo ve quicktime ıle neler yapabılıcegım anlatıyo...
quicktime ı bı sekılde halletmeye calıs tekrar ınternetten bul kur oyle dene bakalım olcakmı
kusura bakma hocam fazla bılgıye sahıp deılım ama belkı yorumum aklında bı fıkır uretmene yarar selametle

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dw den eklenen videolar benım bılgıdım kadarıyla quicktime ile bırlıkte acısıyor yanı ben Dw cd sı kurdugumda otomatık olarak quicktime kuruluyo ve quicktime ıle neler yapabılıcegım anlatıyo...
quicktime ı bı sekılde halletmeye calıs tekrar ınternetten bul kur oyle dene bakalım olcakmı
kusura bakma hocam fazla bılgıye sahıp deılım ama belkı yorumum aklında bı fıkır uretmene yarar selametle

ilgin için teşekkür ederim çok ugraştım ama bu acive x dosyalarını yüklemeyi beceremedim intenettede çok aradım türk sitelerde pek karşılaşmadım çözümle yabancı sitelerde bikaç bişey var oda olmadı...artık flv eklemekte buldum çözümü..aynı sorunu yasayan olursa ortak bi fikir oluşturma açısından buraya mail adresimi yazayım.

Moderatör tarafında düzenlendi: