Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

siteyi yenileme

fuzep

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar önceden frontpage de yapılmış bir site var. ben bu siteyi yenilemek hatta tekrardan dreamweaver da yapmak istiyorum. benim sorum bu eski sitenin üzerine yeni siteyi nasıl atabilirim. yani web adresi aynı kalmalı
TEŞEKKÜRLER...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar önceden frontpage de yapılmış bir site var. ben bu siteyi yenilemek hatta tekrardan dreamweaver da yapmak istiyorum. benim sorum bu eski sitenin üzerine yeni siteyi nasıl atabilirim. yani web adresi aynı kalmalı
TEŞEKKÜRLER...

sitenin ftp sindeki eski çalışmayı silin hepsi bu
siz yeni çalışmanızı ftp ye yüklediğinizde aynı isimde yeni site faaliyette olur

fuzep

🌱Yeni Üye🌱
saolasın kardeş hiçbir sorun çıkmazsa benim için gayet güzel.peki eskisini silmeyip yeni yapılan sitede sorun olmasına karşın pc ye aktarıp saklama imkanı varmı

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
tabi ki
eski dosyaları bilgisayarınıza yedekleyebilirsinizde
yada ftp de bırakabilirsiniz, bu durumda yeni dosyalarınızın isim olarak eskilerle çakışmaması lazım
birde eski index dosyası adını değiştirmeniz

fuzep

🌱Yeni Üye🌱
eski dosyaları silmiyeceksem eğer eski index dosyası adını değiştirmem mi gerekiyo yani????

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
tabi,
siteye ilk girişte index dosyası aranır sistem tarafından çalıştırmak için
index.htm,html,php...
siz eski index ismini değiştirirseniz sitenin açılmadığını göreceksiniz yenisini yüklemediğiniz sürece

fuzep

🌱Yeni Üye🌱
index in isminin ne olacağı farkedermi peki. herhangi bi isim verilebilirmi

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
index olmayan herşey olabilir yada sadece uzantısını değiştirebilirsiniz
sonuçta index.html dosyasını index.html2 yaptığınız taktirde de bu dosya tanımlanamayacağı için çalışmaz

fuzep

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım saolasın.bana çok yardımcı oldun valla. aslında bikaç sorum daha var. yardım edersen sevinirim. mesela siteme hava durumu ilave edicem ama devlet meteoroloji işlerinden almak istiyorum ve sadece kendi ilimin veya ilçemin hava durumunu almak istiyorum. nasıl bulabilirim.
yardımların için çok TEŞEKKÜRLER...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
WeatherCity Weather Report

bu gibi siteler var bu hizmeti veren
onlar size bir kod grubu verir siz bunu sayfanıza yerleştirirsiniz ve sizin siteye kayıt yaparken seçmiş olduğunuz bölge / il için hava durumu bilgileri gösteren etiket sayfanızda yayınlanır

arama motorlarında daha fazla seçenek bulabilirsiniz bu tarz sitelere