Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Siz doğdunuzda neler oldu?/Mutlaka öğrenmelisiniz:)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Hiç bu kadar ilginç olacağını ummamıştım. Gerçekten çok etkilendim.

Doğumumu Cumhuriyet bayramımızın yıldönümü ile ilintilendirmesi özellikle çok hoşuma gitti. :)

Hata mıdır bilmiyorum ama, doğduğumda Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımızın aynı kişi olduğunu iddia ediyor. (O zaman henüz aklım ermediği için, doğrulayamıyorum.) :D

Maymun kelimesinin geçtiği satırın dışındakiler, gerçekten keyiflendirdi.. :)

Teşekkürler paylaşım için.

Kader Sayın 1 (Öncü)
Öncü, lider, yol gosterici ve Planlayıcısınız. Gerçekten güclü bir kişiliğiniz var. Yeriniz kaptan köşkü. Başkalarına boyun eğmek sizin için yabancı bir kavram. Son derece yaratıcı ve yeteneklisiniz. Düşüncelerinizi bir an evvel yaşama geçirmek, gercekleştirmek için gerekli olan mucadeleci ruh sizde mevcut. Yükselme hirsi ise yaşamınızın temelini oluşturuyor. Arzu ettiğiniz başarıya ulaşmak için yılmadan calışıyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz olduğu icin Olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz. Yaşamın heralanında bu yeteneğiniz geçerli. Kararlılık, güç ve irade hırsınızın araçları ve siz bu araçları büyük bir beceri ile kullanıyorsunuz. Zaman zaman bu niteliklerin olumsuz yonlerini sergilediğiniz oluyor. Böyle durumlarda son derece saldırgan olabiliyorsunuz. Oysa istediğinizi elde etmenin yol ilişkilerinizde inceliği elden bırakmadan halletmek. Bazen eleştiren ve emreden oluyorsunuz ama size eleştiri yapıldığında kahroluyorsunuz. Aslında son derece hassas bir kalbiniz var. Bu durumda kalbinizin sesini dinleyin. Kısa zamanda hem liderliğinizi hemde dostlarınızı yeniden kazanırsınız.

Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Maymun)
Yerinde duramayan birisiniz.
Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli.
Dedikoduyu biraz seviyorsunuz.
Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor.
Dikkat çekmeyi cok seviyorsunuz.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
vayy.. gerçekten güzelmiş.. paylaşım için teşekkürler...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz fazla iyimser olsa da kendimi çok güzel okudum:) Ben de paylaşmak istiyorum.

Kader Sayın 5 (Yazıcı)
Dogustan Merkur ozellikleriniz var. Enerji canlisiniz.Ince bir zekanizin yani sira iyimser bir kisiliginiz var. Yasam sizin icin cesaret gerektiren bir macera. Eglenmesini dahasi yasamasini cok iyi biliyorsunuz. Yasamin degiskenligi sizin degisik ve cesitlilige olan duskunlugunuzle tam bir uyum icinde oldugundan yasama rahatlikla ayak uydurabilirsiniz. Dunyanin merkezi olmaktan hoslaniyorsunuz. Ama olmadiginizi bir turlu kabul etmek istemiyorsunuz.Ozgurlugunuze cok duskunsunuz. Ve hic bir seyin sizi ozgurlugunuzden alikoymasina izin vermiyorsunuz.Sozcukleri kullanmada cok basarilisiniz. Bundan dolayi konusmaya dayali mesleklerde cok basarili olursunuz. Eglence ve yazin dunyasinda bir yildiz gibi parlayabilirsiniz. Ancak ustun konusma yeteneginiz bazen sorunlarada yol acabilir.Bilmediginiz konulara dalarak mahcup olabilirsiniz.Degisken bir karakteriniz var. Bu kotu bir ozellik degil.Kimileri icin bir zevk de denilebilir. Size gore akilli insan zamana ayak uydurmak zorundadir.Ihtiyaclarinizin neler oldugunu biliyor ve bu ugurda yapmaniz gerekenlerden kacmiyorsunuz. Sizin icin mutluluga giden yol buradan geciyor. Her ne pahasina olursa olsun almak.Mutluluk kendinizi ifade etmek ve basariya ulasmaktir.

a.g.s.l paylaştığın için teşekkür ediyorum. Hafta başında iyi bir moral kaynağı oldu. Ben şimdi bunu okur okur çalışırım.:)

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kader Sayın 7 (Mistik)
Tersine merakinizi korukluyor. Mistik konulari, yeni ve eski ilim alanlari lginizi fazla cekiyor. Tipki bir doktor gibisiniz.Sorunlu insanlar aradiklari huzuru sizde buluyor. Sizin elinizde adeta sihirli bir guc var.Mesafeli tavriniz sizi diger insanlardan ayiriyor.Ancak yasamin derinliklerine inenler sizi anlayabilir,suskun donemlerinize bir anlam verebilir.Nitekim zaman zaman boyle manasizca icinize kapandiginiz oluyor. Insanlar ilk tanisdiklarinda sizden cekiniyor. Dogustan itibarlisiniz adeta. Yeriniz ne olursa olsun daima ilgi uyandiriyorsunuz. Felsefi ve kulturel konulara ilginiz buyuk. Ancak tam olarak cozebilmis degilsiniz. Muzik yazmak, kesifler yapmak yaraticiliginizi kullanabileceginiz alanlardan. Sizin icin sanatcilarin eserlerinden yararlanmadan yasamak yasamak degil. Bazen yasam sizin icin bir dus kirikligi olsada daha ogreneceginiz cok sey var. Genelde karamsar ve suskun bir yapiya sahipsiniz.Yalniz da yasamayi basarabilecek nadir kisilerdensiniz. Hayat konusunda bazen umutsuzluga dustugunuz de oluyor. Ancak felsefi bakis aciniz yasamin nereden kaynakladigini ortaya cikaracak kudrette.

uydu sanki :)

isacan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
a.g.s.l güzel bır paylasşım sağol bu kadarını ummamıstım bende