freehand programında bunun otomatık cızım modları var dıye bılıyorum ama bı bakın ıstersenız
Oberon SecuriDesign olabilir.bitane makroda var sanırım ama p.tesi 27-10-08 de söleirm ne makrosu oldugunu ordan yaparsın sanırım
aslında bu kadar kasmanıza gerek yok.. Adobe streamline da kolayca çizdirebilirsiniz sadece yapmanız gereken resmi programa çagır sadece 1 tık o kadar...
kasta095 arkadaş bende bunun blend tool ile çizildiğini düşünüyorum fakat istenilen gibi olmuyor. seninki biraz benzemiş olsada o da istenildiği gibi değil. iyi çalışmalar.
birşeyler yapmaya çalıştım. ama dedğim gibi bir bütünün parçası olduğu için arkadaki dalgaları çıkartamıyorum. onların başlangıç bitiş noktası vektörel olarak herhangibir yerde olabilir bir fikir vermesi açısından çalışmamın resmini de koydum kolay gelsin![]()
StreamLine mı kaldı artıkaslında bu kadar kasmanıza gerek yok.. Adobe streamline da kolayca çizdirebilirsiniz sadece yapmanız gereken resmi programa çagır sadece 1 tık o kadar...
StreamLine mı kaldı artıkStreamLine Trace özellikleri Adobe illustrator'un içine entegre edildi. CorelDRAW'da da Trace özelliği en eski sürümlerinden beri var. Trace ile bu şekil çizilebilir fakat birebir kalitede olmaz. Trace için Stanford üniversitesinde geliştirilen, önce online olarak uygulamaya açılan ve şimdi de masaüstü sürümü yayınlanan VectorMagic denenebilir.
Live Trace CS2 ile geldi. AI çalışma sayfanıza bir bitmap import ederseniz ve bu bitmapi seçerseniz Control Bar'da (üstteki nesneye yönelik özelliklerin gösterildiği çubuk) Live Trace seçeneğini göreceksiniz. Kendi presetlerini kullanarak ya da Custom ile kendi özel ayarlarınızı yaparak saniyeler içinde bitmapi vektöre çevirebilirsiniz. StreamLine uzun yıllardır geliştirilmediği için bu çekilde yorumladım, yanlış anlaşılmasın...CS ü denemedim fakat CS2 de Streamline nın özelliklerine benzer bir özellik göremedim. Streamline'nın kullanımı kolay ve çok hızlı ayrıca renkli fotolarıda vektörel olarak çizdirebileceginiz bir program.. tabiki tercih meselesi isteyen kısa yoldan isteyen uzun yoldan deneyebilir zamanınız çoksa...
Vector Magic online olarak da paralıydı aslında. Sadece ilk yayınlandığında (belki beta aşamasıdır) online olarak ücretsiz kullanılabiliyordu, tabii çok uzun sürmedi. Masaüstü sürümleri (MacOS ve Windows için mevcut) fiyatı da aslında az değil, fakat kullandıkları algoritma işleve yeni bir boyut kazandırdı. Daha düzgün köşeler, daha düzgün çizimler yapılabiliyor.cumali12' Alıntı:vektör magic paralı hale gelmiş sanki yanlış mı biliyorum.iyi çalışmalar.