Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sonny Ericson W610i INDESIGN'da yapılmıstır

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resim2i.jpg

indesign cs3 de yapmıs oldugum bir calısmadır zaman zaman ps den de yardım aldım eksik gördügünüz yerler varsa söylerseniz sevinirim...[

Benzer konular Forum Tarih
paidar Afiş Tasarımı 2 1K

Benzer konular

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok fazla boşluklar kalmış gibi geldi bana. Her yerini doldur demiyorum ama birbirinden bağımsız gibi göründüğü için çok fazla boş kalmış gibi duruyor. Bir de yukarıdaki sony ericsson logosuna biri üstten bastırmış gibi duruyor.

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logoda bir sünme oldu farkındayım afiş calısması oldugu icin sade ve dikkat cekıcı birsey olsun istedim yorumlarınız ıcın sagolun

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
logo olmadıgını düşünürsek güzel tasarım emegine sağlık basarılar..

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim yorumun icin...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bence kesinlikle telefonları bir ufuk çizgisi üstüne yerleştirmelisin
Böyle sanki havada kalmışlar gibi
Alt kısımlarını birbirine hizalamalısın yani :wink:
Öyle çok daha şık durucaktır
ayrıca gölgeleride farklı açılara bakmış; onlarıda birbiriyle aynı açıyla vermelisin bence
Ayrıca köşedeki kareleri fazla buldum; zemin rengini biraz parlatıp; onları kaldırırsan bence muhteşem olur
Yada kareler illa kalsın dersen bir yerinde daha kullan derim ben; kompozisyonun bütünlüğünü korumalısın
Ayrıca da ya sağ alt köşede kullandığın logoyu kaldır; yada yukardakini...
Tek bir tane yetecektir bence
Emeklerine sağlık
Saygılar
sevgiler

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
sadece logo sorunlu..gerisi güsel eline saglık..:)

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence kesinlikle telefonları bir ufuk çizgisi üstüne yerleştirmelisin
Böyle sanki havada kalmışlar gibi
Alt kısımlarını birbirine hizalamalısın yani :wink:
Öyle çok daha şık durucaktır
ayrıca gölgeleride farklı açılara bakmış; onlarıda birbiriyle aynı açıyla vermelisin bence
Ayrıca köşedeki kareleri fazla buldum; zemin rengini biraz parlatıp; onları kaldırırsan bence muhteşem olur
Yada kareler illa kalsın dersen bir yerinde daha kullan derim ben; kompozisyonun bütünlüğünü korumalısın
Ayrıca da ya sağ alt köşede kullandığın logoyu kaldır; yada yukardakini...
Tek bir tane yetecektir bence
Emeklerine sağlık
Saygılar
sevgiler
sen şimdi diyon kı resmi sil tekrar yap :) ama tesekkur ederim zaman ayırıp düşüncelerini paylaştıgın icin

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
Ben begemedim. Dogru olan hic bir sey de goremedim. Ne yaparsan ciddi bir afis olur bunu da bilemeyecegim. Ama google a sonny ericsson 850 i wallpaper yazinca soyle seyler cikiyor:

sony-ericsson-k850i-wallpaper.jpg

Bunlarin hicbiri cok onemli degil. Eminim biraz daha dusunup biraz daha calisip cok daha basarili calismalar yapabilirsiniz. Asil merak ettigim suydu: madem photoshop kullanabiliyorsunuz, niye boyle bir calisma icin indesign kullandiniz ki? Indesign boyle bir calisma icin kesinlikle dogru arac degildir.

berk35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.berkguclukol.com
logo yukarıdan basık olmuş dreamsantana arkadaşımın dediği gibi resim boyutu büyük ve resimler arasında çok boşluk kalmış onları biraz daha yakınlaştırıp arkada abstract resimlerden kullanırsan daha iyi olur düşüncesindeyim

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok dağınık durmuş. Yazı karakterleri afişe hiç uymamış. Yansımalar yanlış. Logo için zaten arkadaşlar söylemişler siz de farkındasınız.
Kolay gelsin.

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben begemedim. Dogru olan hic bir sey de goremedim. Ne yaparsan ciddi bir afis olur bunu da bilemeyecegim. Ama google a sonny ericsson 850 i wallpaper yazinca soyle seyler cikiyor:

sony-ericsson-k850i-wallpaper.jpg

Bunlarin hicbiri cok onemli degil. Eminim biraz daha dusunup biraz daha calisip cok daha basarili calismalar yapabilirsiniz. Asil merak ettigim suydu: madem photoshop kullanabiliyorsunuz, niye boyle bir calisma icin indesign kullandiniz ki? Indesign boyle bir calisma icin kesinlikle dogru arac degildir.

w610i yaz bakalım ne cıkacak.INDESIGN eger bılıyorsan dergi gazete yazıları ıcın yapılmıs olan bır programdır bızden bu programda yapmamızı ıstedıler bızde yaptık cünkü bu programın egıtımı alıyorum onun ıcın ...

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
benim verdigim ornekte demek istedigim telefon modelleri arasindaki fark degil afisler arasindaki farkti.

Nedeni cok farketmez... Sonucta ben indesign ile yaptim deyip koymussun bunu buraya ben de indesign ile afis tasarlamak konusundaki fikrimi yazdim. Nedeni sen degilsen hic ustune alinma.

"Indesign dergi gazete yazilari icin yapilmis bir program" degildir. Indesign coklu sayfa mizanpaj tasarimi icin uretilmis bir yazilimdir.

şekergrafix

🌱Yeni Üye🌱
Sony Logoyu Üstten Cok basmışsın ve Logo Kendinden geçmiş yani bide yanındaki kutucuklarda bi anlam veremedim Bazılarında siyah kontur var diğerlerinde yok Anlamsız olmuş Basit bi kart

hakko.sezer

🌱Yeni Üye🌱
telefonların dizilimleri güzel değil bide logo.Ama onu dışındakiler güzel :).eline sağlık ok.

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
objeleri derinlik vermek için böyle yerleştirmişsin sanırım ama perspektif ve yansımalara dikkat etmemişsin. Objelerin arkada olanlarına biraz blur verebilir ve daha küçük kullanabilirsin. bir markanın logosu herşeyidir öyle kafamıza göre sağını solunu çekiştiremeyiz. daha modern bir font, teknolojiyi yeniliği anlatan bir renk seçimiyle ilk bakışta bunun yeni bir cep telefonu modeli olduğunu anlatabilirsin. Deneme bir çalışma olsa da, her şeyin bir anlamı ve bir amacı vardır. Program konusuna gelince, ihtiyaç duyduğumuz derinliği olan bir zeminse ışık, gölge ve yansılamalar olacaktır. Bunu elde edebilmenin en kolay ve güzel yolu photoshop. Yazılara gereksiz embos ve gölge vermekten kaçınır ve yapılan çalışmaları iyi incelersen daha hoş çalışmalar yaparsın. Aslında yapmak istediğin şeyi ilk bakışta görebiliyoruz üzerinde çalışır ve yorumları dikkate alırsan iyi bir deneme olacak. iyi çalışmalar.

aytekeli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
herkezin yorumları ıcın tesekkur ediyorum.Başlıkda yazdıgım gibi indesign da yapmıs oldugum bır calısmadır sebebınıde yazdım daha once yukarıdada vardır ındesıgn ps de olan ozellıkler olmadıgı ıcın bazı konularda eksiklikler oldu
gelelim logoya sündürmeye.Oldu cunku oyle olması gerekıyordu bende bılıyorum logo bır resmın ana unsuru oldugunu ama dedıgım gıbı ındesıgn de oluyor sunme ps de olmus olsaydı bu calısmalar gercekden hak verırdım yorumlarınıza ......
___________sovunmam budur________________

tekrar teşekkür ediyorum saygılar...

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo enine çok uzatılmış,ayrıca telefonların yerdeki yansımalarında sola kayma var.emeğine sağlık hoş görünüyor yinede

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
dedıgım gıbı ındesıgn de oluyor sunme ps de olmus olsaydı bu calısmalar gercekden hak verırdım yorumlarınıza ......
___________sovunmam budur________________

tekrar teşekkür ediyorum saygılar...

Indesignde alt+ctrl+shift e basip containerin kulaklarini kullanirsan containerin icini deforme etmeden kucultme buyutme yapabilirsin

ya da

icindekini bir sure unutup containeri istedigin olcuye getirdikten sonra alt+ctrl+shift+e (fit content proportionally) ye basarsan icindeki objeyi deforme etmeden containerin alanina uyarlar. Bunun ustune bir de alt+ctrl+c (fit frame to content) ye basarsan containeri, sadece icerigi kapsayacak olcude kucultur.

eger kisayol kullanmak istemez isen, ozellikleri object menusunun altinda bulunan fitting'de bulabilirsin. iyi calismalar.

neye karsi savunuyosun ki, sana saldiran mi var ???