Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Spermlerin yarışı (devam edicek)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
capture9k.jpg

İyide meslek kısmında hiçbiri yazıyor diye bu denli aşağılarcasına eleştiride bulunuzmaz sanırım. Nerden biliyorsunuz belki ordaki hiçbiri yazmasının sebebi benim alçak gönüllüğümden kaynaklanıyor olmazmı? Orada grafiker yazması için
çok yol almam gerektiğini düşünemem mi? Yada meslek gruplarından birden çok seçenek ile kendimi bağdaştırdım birini seçersem ee bunu neden seçtim ben diğerinide yapıyorum, diğerini seçersem yine eksik bilgi sunmuş olmuyormuyum? Yada ben bu seçeneği görmedim bu yüzden herhangi bir seçimde bulunmamışım. Olamaz mı?
Şimdi gerçekleştirmiş olduğunuz tutumu bir örnekle açıklayım. Diyelim siz bir lisede okul müdürüsünüz bende yeni başlayan bir öğrenci henüz daha okulun başındayken siz bana diyorsunuz ki senin burda ne işin var sen sayısalcımısın sözelcimi ee hiçbişi yazmıyor sende senin burda işin yok okumana gerek te yok gidebilirsin. :D Böyle bir mantık olabilir mi?

bence artık saçmaladın adamın demek istediğini bile anlamamışsın

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
olayı ve kişilerin savundukları tezleri anlamak için her iki sayfadaki yorumları hiç vakit olmamasına ragmen tümüyle okudum...
sonuç olarak burası bir paylaşım sitesi buraya üye kişiler çalışmalarını, alıntılarını, beğendikleri her şeyi (işin içinde tasarım, grafik, estetik olsun olmasın) siteye ekleyerek kişilerin beğenisine sunmakta (grafiker olsun olmasın)
beğeniye sunulan her unsur mutlak bir suretle tarafsız bir şekilde yorumlanıp kişilerin bakış açısı dahilinde dile getirilmektedir. burda kişilere düşen görev yorumlarda eleştirinin dozunu ayarlamak yapılan yorumu yapıcı ve öğretici seviyeye yükseltmek yorumu alan çalışma sahibi ise bu yapılan yapıcı eleştiriden kendine pay çıkarıp analiz ederek varsa hatayı görmektir
Küsmek kırılmak doğaldır ama bunu sürdürmek bizlere yakışmayan bir davranıştır
saygılarımla...

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
5.
40332146.jpg

Hikayeyi değiştirerek sonlandırıyorum. Artık devam etmicek.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
iyi yapmışsın :) eline sağlık ;)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
öncelikle yaptığın çalışma kendine göre bi anlam ifade edebilir.ama bunu herkesten aynı şekilde beklemen çok yanlış.çünkü herkes seninle hem fikir olmak zorunda değildir ve böyle bi beklentide bulunamazsın.tabi konuyu açmadan önce ne tür tepkilerle karşılaşacağını bilmiyodun.olabilir ama şunu bilmelisin hangi konuyu yada neyi savunuyorsan haklıyken haksız duruma düşürmemen gerekir kendini.yani ilk başta haklıydın ama şimdi haksız durumundasın.çünkü eleştirilere sakinlik ve anlaşılır olmaya çalışarak cevap vermen gerekir.ama fikrimide söyliyim öyle albenili bi çalışma değil.yani kimsenin belki aklına gelmez değişik olmuştur o ayrı bi konu.ama ben yorum yapacak ve yapılacak bi taraf görmedim.yani ilginç ama bi o kadarda eleştiriye açık bi çalışma.konunu açıp insanların beğenisine sunmuşsun ve gelecek her cevap seni bi daha konu açmamak gibi bi duruma sürüklemesin.bi başka konunda herkesten olumlu eleştiri alabilirsin ama olmayabilirde.yeni çalışmalarınla yine burada olursun umarım.ve her olumsuz eleştiriyi yabana atma çünkü bunların her biri tecrübedir.kolay gelsin.devamını diliyorum.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
İyide meslek kısmında hiçbiri yazıyor diye bu denli aşağılarcasına eleştiride bulunuzmaz sanırım.

Asla aşağılacı bir yorumum olmadı, lütfen dikkatli okuyun, eğer böyle hissettiyseniz bile özür dilemesini bilirim fakat lütfen ithamlarınıza dikkat edin!

Diyelim siz bir lisede okul müdürüsünüz bende yeni başlayan bir öğrenci henüz daha okulun başındayken siz bana diyorsunuz ki senin burda ne işin var sen sayısalcımısın sözelcimi ee hiçbişi yazmıyor sende senin burda işin yok okumana gerek te yok gidebilirsin. :D Böyle bir mantık olabilir mi?

Bu örnekte ki müdür bensem eğer şu soruyu sorardım: Burada ne işin var?... Eğer okumaya geldim dersen, bir sayısal birde sözel olmak üzere iki soru sorardım ve hangisinde daha iyi, hızlı, akılcı, akademik, cevap aldıysam seni o yönde bir sınıfa (sıfata) yönlendirirdim.. Ama yoook sen hiçbirini bilemeyip birde bilmediğini kabul etmiyorsan evet dediğin cümleyi kurardım..

Son olarak asıl nasıl bir mantıktır ki Mesleği kısmında "hiçbiri" seçeneği olan bir forumda, mesleğine hiçbiri seçeneğini seçti diye burdan git desin? bu tamamen sizin hüsnükuruntunuz.. ben diğer arkadaşa neden yapılan işin yapıcı ve kendini geliştirsin diye yorum yapmadığımı anlatmaya çalıştım, eğer sen grafiker değilsen neden sana teknik anlamda yorumlar yapayım ki?

Not son çalışmanızda da grafik olarak hiç bir estetik yada özen göremedim.. Microsoft Paint ile yapılmış gibi duruyor. (amatörce bir çalışmaya amatörce cevap vermek benim tarzım değil üzgünüm) Forumumuz paylaşımınıza ve gelişmenize açıktır lütfen Yönetici olan değil Grafiker olan sıfatımı görün!.

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle yaptığın çalışma kendine göre bi anlam ifade edebilir.ama bunu herkesten aynı şekilde beklemen çok yanlış.çünkü herkes seninle hem fikir olmak zorunda değildir ve böyle bi beklentide bulunamazsın.tabi konuyu açmadan önce ne tür tepkilerle karşılaşacağını bilmiyodun.olabilir ama şunu bilmelisin hangi konuyu yada neyi savunuyorsan haklıyken haksız duruma düşürmemen gerekir kendini.yani ilk başta haklıydın ama şimdi haksız durumundasın.çünkü eleştirilere sakinlik ve anlaşılır olmaya çalışarak cevap vermen gerekir.ama fikrimide söyliyim öyle albenili bi çalışma değil.yani kimsenin belki aklına gelmez değişik olmuştur o ayrı bi konu.ama ben yorum yapacak ve yapılacak bi taraf görmedim.yani ilginç ama bi o kadarda eleştiriye açık bi çalışma.konunu açıp insanların beğenisine sunmuşsun ve gelecek her cevap seni bi daha konu açmamak gibi bi duruma sürüklemesin.bi başka konunda herkesten olumlu eleştiri alabilirsin ama olmayabilirde.yeni çalışmalarınla yine burada olursun umarım.ve her olumsuz eleştiriyi yabana atma çünkü bunların her biri tecrübedir.kolay gelsin.devamını diliyorum.

Görüşleriniz için teşekkürler.