Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ßrusH yarDımıyLa ybTıgım CaLışmaLar (:

KaLimero

🌱Yeni Üye🌱
mevsimlerdensonbahardayeq4.jpg

cristimascf6.jpg

kuuco8.jpg

oenimdnyammmxd1yw5.jpg

oenimdnyammmxduh3.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bunlar zaten hazır brushlar sen sadece koymuşsun buna tasarım diyorsun.
Çalışmalarına gelince yorum yapmak istemiyorum çünkü emek werilmemiş bir çalışmaya yorum yapılmaz.Yinede buraya ekleme we zaman harcama zahmetinden dolayı emeğine sağlık diorum.

KaLimero

🌱Yeni Üye🌱
saten hazır brushlarla ybtım.ayrıca tasarım demedimki hayret bişey

Serjean

🏅Acemi Tasarımcı🏅
brushlar hayet hoşta linklerini verseydin daha ii olcaktı.. genede saol.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Mevsimlerden sonbahar olan çalışmada kullandıgın brushları eklersen sewinirim diyebilirim...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Boşver arkadaşım gayet hoş çalışmalar yorum yapılırda burda görüyorum bölesine yorumları yapıcı olmak yerine yıkıcılığı tercih ediyorlar.

Bizim amacımız burda yıkıcı yorum yapmak değil yanlışlarını göstermek kolaya değil zor olana alışmaya itmektir.Lütfen bilmemden yorum yapmayalım.Ayrıca çok iyi diyip kötü oldugunu saklamaktan daha iyidir kötü demek ki ben kötü demedim kötü olmasının sebebini açıkladım.
Ben Çok iyi deseydim bu ona ne kazandırıcaktı.Sadece yapması gerekeni söledim.Nese burası bir forum alanı bu konular burda tartışılmaz.İsteyen çalışmalarını yapar isteyen yorum yapar.
Kolay gelsin.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Emegine saglık...Ama calışmalar cok göz yorucu,ne anlatılmak istendigini anlamadım...Serbest calışma diyorsan lafım yok...1.çalışma gayet hoş ama digeleri çok göz yoruyor..iyi calışmalar

ÇizimSel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bizim amacımız burda yıkıcı yorum yapmak değil yanlışlarını göstermek kolaya değil zor olana alışmaya itmektir.Lütfen bilmemden yorum yapmayalım.Ayrıca çok iyi diyip kötü oldugunu saklamaktan daha iyidir kötü demek ki ben kötü demedim kötü olmasının sebebini açıkladım.
Ben Çok iyi deseydim bu ona ne kazandırıcaktı.Sadece yapması gerekeni söledim.Nese burası bir forum alanı bu konular burda tartışılmaz.İsteyen çalışmalarını yapar isteyen yorum yapar.
Kolay gelsin.

Bizim amacımız yıkıcı yorum yapmak değil diyorsun ama yukarıda okuduğum yorumun tamamen tersini söylüyor. Hatalar belirtilmek suretiyle yorum yapılır siz kişisel beğeninizi kullanarak hedef almışsınız. Ben daha çok yeniyim ama gördüğüm şey çok göz yorsada karmaşık görünsede benim hoşuma gitti sonuçta her çalışmayı emek olarak görmek gerekir hatalar ise tecrübeyle giderilir eline sağlık saygılar..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bizim amacımız yıkıcı yorum yapmak değil diyorsun ama yukarıda okuduğum yorumun tamamen tersini söylüyor. Hatalar belirtilmek suretiyle yorum yapılır siz kişisel beğeninizi kullanarak hedef almışsınız. Ben daha çok yeniyim ama gördüğüm şey çok göz yorsada karmaşık görünsede benim hoşuma gitti sonuçta her çalışmayı emek olarak görmek gerekir hatalar ise tecrübeyle giderilir eline sağlık saygılar..

Cevap vermek zorunda oldugumu düşünüyorum.
"Hatalar belirtmek süretiyle yorum yapılır "demişsiniz ben zaten hatalarını fazlasıyla belirttim.
Açıkladıgım gibi yıkıcı yorum yapmadım ayrıca emek werilmemesine ragmen(benim için hazır şey kullanmak pek emek werilmiş değildir fakat harcanılan her zaman için bir emek werilmiştir. o yüzden bile emeğine sağlık derim) zaman harcadıgı için emeğine sağlık dedim yazdıgım ilkyorumu okumanızı rica ederim.Bur forumda bir çok çalışma var ki bu çalışmalara iyi yorum yapılmak içn veya tebrik edilmek için yüklemiyoruz asıl amaç,yanlışların düzeltilmesi ve ona göre çalışmaların sürdürülmesidir.Tabi ki destekleyici yorumnlarda olucak Kötü olan birşeye iyi dememi beklemiyordunuz heralde.Lütfen böyle gereksiz tartışmalara girmeyelim.Benim sorunum kişisel weya yıkıcı değildir.Bunu görmek için diğer mesajlarımı inceleyebilirsiniz.Kolay gelsin.
Saygılarımla.

:iloveyou:

ÇizimSel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
blueden üstadım.. aslında aynı şeyi söylüyoruz bu nedenle sorun yok yanlış anlama oldu sanırım. :) umarım kırılmadın bana sevgiyle kal kardeşim..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
blueden üstadım.. aslında aynı şeyi söylüyoruz bu nedenle sorun yok yanlış anlama oldu sanırım. :) umarım kırılmadın bana sevgiyle kal kardeşim..

Öncelikle Konuya anlayışla yaklaştıgınız için teşekkür ederim.Alıonma konusuna gelince Estafurullah niye alınayım.Sonuçta kötü yorum yanlışların görülmesini sağlar:)
Saygılarımla.

:iloveyou:​

KaLimero

🌱Yeni Üye🌱
aNaa 2 3 Resim ekLiyim Dedim oLanLara ßaq :S poLemik oLsun isTemedim Kusura bakmayın ÇalışmaLarı ßegenDiğiniz için teşekürler ßlueden Sana gelince Yaptıgım çalışmalara ii yada kötü eleştri yapsaydın emın ol tepki vermezDim ;) ßen Sadece ßrusherlarla yaptıgım çalışmalarımı sundum ve sen bunlara emek vermedigimi söylüoSun nasıl bi şekil ortaya cıkarıcagını düşünmek bi sonucu çıkarmak bile emek Diyorum ßence. ayRıca Çalışmalarım tasarı FiLan Demedim .. ;)

SayGıLar :)

Son düzenleme:

KaLimero

🌱Yeni Üye🌱
ya ßu aRada ßrusHLarı isteyen aRkadaşLar oLmuş o ßrushları Hatırladıgım kadarıyla bu siteden inDirdim :S

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1.si flood yapmamanızı öneririm.
2.si lütfen yazdıkalrımı düzgün okuyunuz.ben hiç bir zmn emek werilmemiş demedim emek werilmesine ragmen(yani zmn harcanmamış basit bir çalşma manasında) emeğine sağlık dedim.Ayrıca brushlar insanı hazıra alıştırır.tabi ki kullanabilecek alanlar war fakat bu kendi seçiminiz.Ayrıca yaptıgın şeyler tasarım değilde ne oluyor o zmn .
3.burası tartışma alanı değil grafikerler forumu herkes çalışamasını yükler isteyen iyi ya da kötü yorumunu yapar ki we yıkıcı olmamasına her zmn dikkat ederim.gördügüm şeyleri söylerimbu siix rahatsız ettiyse bundan sonrada yorum yapmam size..
4.sü ben yorumlarımı yıkıcı olarak değilde hazır şeyler kullanamak yeriner kendinizin birşeyler yapabileceğine inandıgım için bu alanı teşvik amaclı söyledim alındysanız özür dilerim
Teşekkürler.
Saygılarımla.

KaLimero

🌱Yeni Üye🌱
yıkıcıklıktan bahsettıgınızı ben söyLemedim Zaten ;)
Nyse daha fazla tartışamıcam bu konuyu

cemetery

🌱Yeni Üye🌱
ilk çalışmanı cok begendim sectigin renkler de cok uyumlu :) ve tabii ki derinlik de cok guzell.. ben böyle şeylerin nasıl yapıldıgını henuz bilmedigim için cok abartıyo olabilirim ! ama begendimmm ;)

gozde_du

🌱Yeni Üye🌱
bence calıslamalrın hos olmus, arkadaslara katılıyorum 1. calısman harıc dıgerleri goz yoruyor:) ve sana bısı soylemek ıstıyorum. bunca yıl kımınle calıstıysam, hıc bır patronum bana; kızım bunu boyle yapmıssın ama surası olmamıs burası soyle olsaydı daha guzel olurdu yada bılmedıgın seylerı gel ogreteyım demedı.. hanı her meslegın bı hastalıgı olur ya bızım meslegınde hastalıgı sıvrı dıllılık, arkadan gelenlere yol acmamak:):) hazır brushlar kullansan da heves etmıssın ve yapmıssın . en onemlısı emek harcamıssın bu cok guzel;) bu olaylar senı hırslandırmalı. eger boyle seylerı kafana takacaksan hıc baslama derım ben... cunku bundan daha kotu olaylara marus kalacaksın... hazırla kendını..

bence bır ınsanın grafıker olabılmesı ıcın programları ıyı kullanması yetmez...:D hayal gucunun super olmasıda onemlı degıldır... ah o dıl yok mu o dıl... odıl yılanıda delıgınden cıkartır, ısıttırıda..

calısmalarını beklıyorum:)

KaLimero

🌱Yeni Üye🌱
Yorumun ve nasihatların için teşekkür ederim :) Ben zaten kafama takmamki .. NeySe bu konu daha fazla uzasın istemiyorum poLemik olmasın Begendigğinize Sevindim