Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

stamp ettiğim yerleri bir layer olarak kaydedilebilir mi?

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar. cs3 kullanıyorum. bazen bazı yerleri stamp aracı ile kopyalıyorum.bunları farklı bir layer olarak kaydedebilir mi acaba.bazen bazı ışık ayarları yapmak gerekebiliyor onun için soruyorum.

bir de arkadaşlar başka bir sorum daha olacak. mesela bir resime 5 şey uyguladım fakat sonra ikinci işlemden sonra farklı bir şey uygulamak istedim. bunu yapmak için geri alarak gidip yapabilirim fakat beğenmeyebilir tekrardan ben beşinci aşamaya gelmek istesen nasıl yapabilirim. çünkü bildiğiniz gibi ikinci aşamadan sonra yeni bir şey uyguladığımda history kısmında beşinci aşamaya kadar olan yerler gitmiş olacak ikinci aşamaya kadar olan ve son olarak yapmış olduğum kısım olacak. uamrım sorumu anlatabil mişimdir herkese iyi çalışmalar saygılar.

Benzer konular

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Cevap-1:
---------
Tabiki yapabilirsiniz.Öncelikle yeni bir katman oluşturun.Yeni katman seçili iken Clone Stamp Tool u alın.Üstteki ayarlar menüsünden "Style:All Layers" ı seçin.Artık normal bir şekilde clone stamp yaptığınızda klonladığınız kısımlar yeni katmana yazılacaktır.

80689480.jpg

Cevap-2:
---------
Normal bir işlemler için daha bir kolay yolu var mı bilmiyorum ama 2.işlemi uyguladıktan sonra çalışmanızı kaydedip yeni işlemleri uygulayın eğer geri dönmek gerekirse çalışmanızı kapatıp açmanız yeterli olacaktır.

Eğer uyguladığınız işlemlerin hepsi Filtre ise bunun yöntemi mevcut.Çalışmanızın bir kopyasını oluşturun ve Filter >> Convert to Smart Filter ı seçin.Artık layerınız akıllı filtreye dönüştü uyguladığınız her filtre sanki layer style uygulamışsınız gibi listelenecektir.İstediğiniz zaman yerlerini değiştirebilir, üstüne tıklayarak önceden ayarlanmış değerleri değiştirebilirsiniz...

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
ali emre arkadaş verdiğin cevaplar için sağol. birinci soruya verdiğin cevab işime yaradı. öğrenmek istediğim şeydi. ikinci soruya verdiğin cevabı biliyorum.filtreler için değil de normal şeyler için sormuştum. benim öğrenmek istediğim şey kaydetmeden yapılıp yapılamadığıydı. ilginden dolayı teşekkürler. iyi çalışmalar.saygılar.