Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Bir Ürün mü Bu Nedir Makyaj Malzemesi Fln mı =>
Ürünü Bilmiyoruz Ama İçecek Olma İhtimali Yüksek Tabiki, Genelde Güzel Buzzz ve Gölgesi Hoş Ama Sanırım Dağlarda Bi Sıkıntı Var Çözemedim, Bulanıklık Var Gibi, Daha Keskin Olabilir Hatlar..
Stand Nerede Duracak Onları da Hesaplamanı Hatırlatmak İsterim,Meyveler Çok Aşağıda Sanki..
yeni gibi dostum kar ve meyvenin harmanlanması gibi birşey.Görsel standın altında olacak dediğin gibi meyveler çok alçakta olur düzeltiyim onu.Dağları da daha gerçekçi yapmayı deneyim haklısın.Teşekkürler yorumun için
Dağları vektörel olarak hknmbn 'nin söylediği gibi keskin hatlı olması iyi olur. Üstteki slogan daha belirgin olmalı galiba ve sloganın arkadaki flu tekrarı olmazsa daha net olacak. Marka isminin de 3. boyutunu biraz daha derinleştirirsen Vektörel zemin üzerine iyi bir görünüm olabilir. Çalışmaların da başarılar...
Evet ilkine nazaran çok daha iyi Ama Slogan ve Markanın yerleşimi üzerinde biraz daha değişiklik yapabilirsin(biraz daha derli toplu olursa iyi olur). Kolay gelsin
Stant değil stand çalışmanızda meyvelerin daha çok yer alması gerekiyor kanaatındayım meyveleri çalışmaya yayıp buz efektleri verebilirsin ve snow cup yazısını üzerine buzlu halde koyabilirsiniz başarılar emegine sağlık
Bu Ürünün Logosu fln Yok mudur Acaba? Yani Yeni Ürün ve Daha Yoğun Bir Reklam Kampanyasına Girilmeli Bence..
2. Çalışmanda Dağ Güzel Ama Yazı Karakteri Mavide Kalmış, Sıkıntılı.. Bence Önce Kurumsallaştırılmalı Daha Sonra Çalışılmalı Bu Şekilde Çok Eksik Çıkacaktır..
İyi Çalışmalar..
Not: Bu Sitede Türkçeyi Düzgün Kullanman Gerekecek Aksi Durumda Herkes Tarafından Düzeltilirsin =>
Müşteri isteği ve sizin yorumlarınız doğrultusunda değişti tabi.Ana firmanın logosu eklendi.bu sadece bi ürünmüş.meyvelerinse yorumların aksine küçülmesini istediler.slogan komple kalktı.son hali bu dostum :