tshirt üzerine baskı yapacaksan tshirt yüzde yüz pamuklu olmaz,içerisinde mutlaka polyester olması lazım(viskon olabilir)mesela modal cinsi kumaş...mürekkebin burada çok önemli mutlaka iyi bir mürekkep kullan.para durumunu bilmiyorum ama imkanların kısıtlı ise epsonun çok ucuz printerları var alabilirsin.eğer ben üşenmem yaparım dersen besleme kiti gibi aksesuarları almana gerek yok.kendin şırıngayla doldurabilirsin.boyayı sublimasyon boyası almayı unutma ..uzun lafın kısası biraz becerikli isen 70 tl printer,120 tl boya,a4 100 adet kağıt 20 tl,ikinci el baskı makinası 650 tl civarı,en fazla 1000 tl ye hepsini halledersin.tabii buna tshirt masrafı dahil değil kendin yaparsan parça kumaş kulanırsan 1,1.5 imal edersin..dışarıdan alırsan 3.5 lira civarı.toplu alırsan ben 2 tl ye hiç sorun çıkartmıyacak düz tshirt bulabileceğin adresler veririm.ne istersen sorabilirsin kumaştan grafiğe kadar hayel dünyana kalmış iyi çalışmalar[/QUO
merhaba, söylediğiniz şeyler gayet güzel, umut verici.bende bu konuya yakın bi konu açtım fakat cevap alamadım maalesef.ben bu konuyu hiç bilmiyorum fakat araştırınca cazip geldi.elimi taşın altına koyucam ama taştan emin olmam lazım
ben şu noktada ikileme düştüm : bu işi promosyon t-shirt basarak mı yapsam yoksa tasarım t-shirt işine mi girsem ? getirisi yüksek , riski düşük olan hangisi ?(yeni başlayan biri için)ikincisi tekstil fabrikalarıyla mı görüşmemi önerirsiniz ucuz maliyet için ? ve son olarak combo nasıl tavsiye edermisiniz ? çok fonksiyonlu makilarda verimlilik düşük oluyor diye bilinir.biraz uzadı ama tşk..