Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

t-shirt baski icin yardim

alesta

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, mini tshirt (askı ve vantuz ayrıda olabilir) istediğim adette alabileceğim biryer bilen varmı acaba. üretimini kendi yapan, ihtiyaç duyduğumda bana stoktan verebilecek biryer olursa çok iyi olur. internetten çok araştırdım. bulduğum birkaç yer var ancak promosyon amaçlı yaptıkları için 1000 adet veriyorlar . adeti düşürdükleri zaman fiyatı çok uçuruyorlar. yardımcı olabilen olursa çok sevinirim. yardımlarınız ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

saylon1

🌱Yeni Üye🌱
sevgili alesta isteğin adette mini tshirt yollayabilirim(0.75 kr)vantuz vede askı fiyata dahildir.ayrıca baskı için yastık ,tshirt,sweatshirt vb... ihtiyaclarınıda temin edebilirsin.

Plasis

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, Bizim Başka bir baskı maksadıyla aldığımız ama aslı tekstil baskı transferi olan kullanmadığımız bir transfer presi var 50x60 cm baskı alanı olan çift kafa çalışan profosyonel bir cihaz. düşünürsen bunu çok cüi bir fiyata almanı sağlayabilirim . cihaz istanbulda mecidiyeköyde tel. 212 356 96 73 hüseyin beyle görüşebilirsin.
Ayrıca üretim bölümüne girmeni sağlayabilirsem baskı hakkında değil ihtiyacın olanlar, hayaline bile gelemeyecek teknikler görebilirsin :)

fotobardak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fotobardak.com
tişört baskı için geniş format yazıcı ve pres almalısınız, ciddi anlamda iş yapamayı düşünüyorsanız, yoksa tüm fotoğrafçılarda tişörte baskı yapan sistemler var,
siz beden baskı düşünün teknik destek için transferteknik.komdan yardım alın

fd234

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fndmozaik.com
ucuz tişört bulabileceğim adres konusunda yardımını bekliyorum.adres verebilirm demişsin.
tesekkürler

mrt.er

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, bende bu işi ciddi bir şekilde mağazacılık olarak yurtdışında yyapmak istiyorum.
Sublimasyon makinası mı yoksa direk baskı yapabilen Digital Baskı Yazıcıları mı ?
Bulunduğum konum itibariye hem Çin'e yakın , hemde Getirmemde yardımcı olacak tanıdıklar da var.

5000-6000 dolara Direk baskı yapabilen Çin işi Digital baskı yazıcılar gördüm internette..

Tavsiye edermisiniz bu tür makinaları ?

Türkiye de bu işi yapan ciddi firmalar var onlar Sublime baskımı yoksa direk digital baskımı yapıorlar.

Mesela ben Crazy in almıştım daha öncden. Hiç Renk vermedi.onların kullandıkları makina Bu Dijital direk baskı yapan makinalar mı ?

Saygılarımla

mrt.er

🌱Yeni Üye🌱
Cevap gelmedi ama başka bir sorum daha var dı .

Sublimasyon yöntemiyle Baskı Press makinasıyla neler yapılabilir ?

1. Pamuklu t shirtlere baskı yapabilir miyim ?
2-Bu Baskı pressle yapılan baskıların kullanımı nasıl ? Uzun ömürlü olur mu ?
3. Değişik renkli t shirtlere baskı yapabilirmiyim ? mesela Yeşil, mavi ,mor pamuklu t shirtler gibi.
4-Baskı t shirt aşagıdaki resimdeki baskılar gibi çalışmalar yapabilir miyim?
5- Cevap veren yada vermeyen yine de herkese Tşk :)

acemigirisimci

🌱Yeni Üye🌱
tshirt üzerine baskı yapacaksan tshirt yüzde yüz pamuklu olmaz,içerisinde mutlaka polyester olması lazım(viskon olabilir)mesela modal cinsi kumaş...mürekkebin burada çok önemli mutlaka iyi bir mürekkep kullan.para durumunu bilmiyorum ama imkanların kısıtlı ise epsonun çok ucuz printerları var alabilirsin.eğer ben üşenmem yaparım dersen besleme kiti gibi aksesuarları almana gerek yok.kendin şırıngayla doldurabilirsin.boyayı sublimasyon boyası almayı unutma ..uzun lafın kısası biraz becerikli isen 70 tl printer,120 tl boya,a4 100 adet kağıt 20 tl,ikinci el baskı makinası 650 tl civarı,en fazla 1000 tl ye hepsini halledersin.tabii buna tshirt masrafı dahil değil kendin yaparsan parça kumaş kulanırsan 1,1.5 imal edersin..dışarıdan alırsan 3.5 lira civarı.toplu alırsan ben 2 tl ye hiç sorun çıkartmıyacak düz tshirt bulabileceğin adresler veririm.ne istersen sorabilirsin kumaştan grafiğe kadar hayel dünyana kalmış iyi çalışmalar[/QUO
merhaba, söylediğiniz şeyler gayet güzel, umut verici.bende bu konuya yakın bi konu açtım fakat cevap alamadım maalesef.ben bu konuyu hiç bilmiyorum fakat araştırınca cazip geldi.elimi taşın altına koyucam ama taştan emin olmam lazım :) ben şu noktada ikileme düştüm : bu işi promosyon t-shirt basarak mı yapsam yoksa tasarım t-shirt işine mi girsem ? getirisi yüksek , riski düşük olan hangisi ?(yeni başlayan biri için)ikincisi tekstil fabrikalarıyla mı görüşmemi önerirsiniz ucuz maliyet için ? ve son olarak combo nasıl tavsiye edermisiniz ? çok fonksiyonlu makilarda verimlilik düşük oluyor diye bilinir.biraz uzadı ama tşk..

dreamjet

🌱Yeni Üye🌱
t-shirt baskısı konusunda en önmeli mesele bu işi nerede yapacak oluşunuz .. yılın sadece 3 ayı t shirt giyilebilen bir coğrafyada bu işi yapmak getiri anlamında pek birşey bırakmaz size.

her türlü kumaşın üzerine, boğucu bir katman bırakmadan butik işler ve kesimli tasarımlar yapmak istiyorsan, çin malı değil Türkiye de servis ağını oluşturmuş, insanlar tarafından tercih edilen bir flatbed yazıcı tercih etmelisin bence. Çünkü çin mallarının kutusundan teknik servis elemanı çıkmıyorsa bil ki o makine çalışmayacak demektir :)

davincidesign

🌱Yeni Üye🌱
100 adet a3 ve a4 ebadında çok rekli beyaz ve siyah baskılı tshirt baskı teklifi istiyorum

adet 1000 e çoğalabilir

lütfen işinde profesyönel arkadaşlar irtibata geçsin
davinciartworldhotmailcom

ARGEci

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sintegra.com.tr
Epson kafa tüm Dijital Baskı makineleri için kafa tıkaması yapmayan, renk canlılığı ve doygunluğuna sahip kaliteli Süblimasyon mürekkebi, Transfer kağıdı ve RIP yazılımı veriyoruz. İlgilenenlere duyurulur.

MetaLX

🌱Yeni Üye🌱
saylon1 bu mesajı okuyorsan lütfen bana ulaşır mısın? Tecrübelerine ihtiyacım var. mehdiyilmazethot

vivalaozgur

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar hiç tekstil işi yapmadım ancak sublimasyon baskı için kesimi ve kalıbı gençlere hitap eden kaliteli ve toptan alabileceğim tshirtler aramaktayım izmirdeyim nerden alabilirim imalathane tavsiye edebilir misiniz ilk defa ticaret yapıcam bu yüzden biraz çekiniyorum açıkçası kötü kalitesiz ürün almak istemem

saki3885

🌱Yeni Üye🌱
saylon1 çok teşekkürler bilgiler için bizde ufak çapta bu işle uğraşıyoruz... banada ulaşırsan sevinirim bi kaç sorum olacak.... ozcelik.38hotmail.com

saki3885

🌱Yeni Üye🌱
hayırlı bayramlar arkadaşlar bu 2tl ye tişörtden bahsetmişsiniz nereden aldığınızı sorabilirmiyim yardımcı olabilirmisiniz sevinirim...

virtue3

🌱Yeni Üye🌱
arakadaslar ben subazlı dijital makinada basıyorum ama kumasa bastıgımda istedigim rengi alamıyorum makinada çıkan kumasda daha farklı çıkıyor bu nedendir yardımcı lurmusunuz

herseyhediye

🌱Yeni Üye🌱
Selam tsort baskı ıcın tasarımlar lazım bana vektorel yardımcı olabılecek arkadaslar ıletısıme gecebılırmı

zynpunal

🌱Yeni Üye🌱

merkeznoktasi

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
merkeznoktasi.com
Kendi imalat parkurunu kurmak ve kaliteli üretim tesisi işletmek oldukça yorucu bir iştir.
GuleGuleGiy markası düzenli tedatik hizmetiyle, günde 1 adet dahi olsa ürün üretim ve kargolama işlerinizi üstleniyor.