Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

TABID Seminer Afisi

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
TABID : Turkish American Business Improvement & Development Council

tabid.jpg

Benzer konular

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar, yorumlarinizi belirtirseniz sevinirim... :)

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir de bu afis icin ciddi bir degerlendirme yapsaniz ne olur sanki :)

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Resim yok. Eğer görürsek yorum yapabiliriz. :))

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok boş bir tasarım olmuş

hiç bir şey göremiyorum :)

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaş çalışma yokki:D

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne deseniz haklisiniz, nasil oldugu konusunda hicbir fikrim yok ama fotograf silinmis. Tekrar yukleme yaptim, simdi yorumlarinizi alabilirim :)

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sadelik ASALETTİR.. gayet sade ve "to the point" bi afiş.. renk seçimi ve uyumu güzel.. yalnııııız: yer-tarih-saat bilgilerinin bulunduğu yazı grubunun hizalanmasıyla ilgili bazı çekincelerim var.. solda biraz yabancı kalmış.. acaba ortalanmalı mıydı.. ve bu tür bilgileri daha küçük ve fakat kalın karakterlerle vermek, olayı kopartır diye düşünüyorum.. kolaylıklar...

zahidkoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sadelik ASALETTİR.. gayet sade ve "to the point" bi afiş.. renk seçimi ve uyumu güzel.. yalnııııız: yer-tarih-saat bilgilerinin bulunduğu yazı grubunun hizalanmasıyla ilgili bazı çekincelerim var.. solda biraz yabancı kalmış.. acaba ortalanmalı mıydı.. ve bu tür bilgileri daha küçük ve fakat kalın karakterlerle vermek, olayı kopartır diye düşünüyorum.. kolaylıklar...

begendiginize ve elestirdiginize sevindim. yanlis hatirlamiyorsam logoda bir sorun yasamistim ve bundan dolayi soldaki beyaz hatti kullandim yaziyi ortaladigim zaman da beyaz hattin cok fazla sirittigini dusundum ama acikcasi kucuk ve kalin karakter kulanmak aklima gelmemisti bir sonraki calismamda onerinizi dikkate alacagimdan emin olabilirsiniz...