Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yorum yapılabilecek kadar güzel. ama konuyu açtıktan 15 dk sonra yorum beklemen biraz aceleci olduğunu gösteriyor. ilk çalışman olmasına rağmen gayet iyi bence. yüzde birazcık anatomik hata var onun dışında gayet iyi eline sağlık
hocam yorumunuz için teşekkür ederim. yorumları çok merak ettiğim için biraz aceleci davrandım sanırım kusura bakmayın, yorumlarınızın ışığında tabletle çizimimi geliştirmek istiyorum öndeki gladyatörü kağıtta çizdim ps de boyadım, fakat yüzü boyarken anatomisini biraz bozdum maalesef arka plan tamamen tabletle yaptım arkadaşlar...
arkadaşlar kısacada olsa hatalarımı söylerseniz çok mutlu olurum...bi dahaki sefere bunlara dikkat ediyim mesela mavi kumaşın kumaş olduğu belli oluyomu? demirin demir olduğu belli oluyomu? arka plandaki insanların ellerinde sorun var bunlar çok göze batıyomu? ışık gölgeler nasıl? ^^
ben bu çizimlerden pek anlamam ama.. sölediklerine yorumum şöyle olur.. insanlar terminatörü demirli kılıçlı bir şey bildiği için ilk baktığı anda onun demir olduğunu anlıyor.. ( ben ) boyama olayı biraz daha canlı olabilir.. dediğin gibi arkadakilerin ellerinde gerçekten sorun var resime büyütüp baktığın zaman belli oluyor.. boyamaları biraz daha canlı bir şekilde tutabilirsen daha gerçekçi olur gibime geliyor..
Güzel bir çalışma. Ancak sol elde de anatomik bozukluk var. 4 parmaklı gibi duruyor. Surat için arkadaşlara katılıyorum. Birz daha dikkatli olman lazım. Aslında bi düzeltip yenisi koysan görürüz biz de neler yaptığını...
arkadaşlar sol elde hala bi sıkıntı var, yüzde ise daha fazla bişiy gelmedi elimden şimdilik.. gladyatörü kağıttan çizip aktardığım için biraz zor oldu..ama suratta bi dahakine daha dikkatli olucam
arkadaşım açık ve net söyliim ilk 15 gün pişmanlık bile duyarsın niye aldım bunu diye. ama elin alıştıktan sonra mouse u kullanmak bile istemeyeceksin. elin alıştıktan sonra hiçbir zorluğu kalmıyor. çizdikçe çizesin geliyor. çizim yeteneğin varsa düşünme derim...:angel:
arkadaşım açık ve net söyliim ilk 15 gün pişmanlık bile duyarsın niye aldım bunu diye. ama elin alıştıktan sonra mouse u kullanmak bile istemeyeceksin. elin alıştıktan sonra hiçbir zorluğu kalmıyor. çizdikçe çizesin geliyor. çizim yeteneğin varsa düşünme, hemen al derim...:angel:
istersen ne kadarlık bişey araştırdığını söyle ona göre araştırma yap. ama bence wacom'dan şaşma. tabletimi almadan birkaç farklı markayı da inceledim eline alıp baktığında zaten anlarsın kalitelimi değil mi. başlangıç için wacom bamboo alabilirsin fiyatı 200 - 250 arası bişey daha iyi bişey olsun dersen wacom'un intuos modellerine bakabilirsin benden bu kadar