Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet herkes birbirinden taklit veya esinlenme yoluyla bir takım işler yapar ama bukadar da üzerinden bire bir esinlenilmez!.. Yapılan afiş güzel olmasa ve amacına hitap etmese sence birebir kopyası yapılırmıydı?
bende kıbrıstayımm clubnn adını pm atarmısınızz banada sanıırm anladım 5li bi club dimi yanlıss görmediisemmm tasarımını kimin yaptıını biliorum acaba o mu yaptı bunuda merak ettim
bende kıbrıstayımm clubnn adını pm atarmısınızz banada sanıırm anladım 5li bi club dimi yanlıss görmediisemmm tasarımını kimin yaptıını biliorum acaba o mu yaptı bunuda merak ettim
Kızmakta haklısın ama üzerine örnektir veya boyutlarını küçültüp eklersen siteye bu olay birdaha başına gelmez sanırım her yaptıgımız çalışmayı olduğu gibi atarsak sitelere, fırsat vermiş oluruz bence bu olaylara bunda suç yarı yarıya çünkü olanak yaratıyoruz daha dikkatli olup çalışmaları o şekilde yüklemeliyiz.
Hic bi akli basinda grafiker zaten bunu server daki boyutu ile afis basmaya kalkmaz aslinda. 800px genisliginde 72 dpi olarak server da yer aliyo bu calisma.