Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tecrübeli Afiş :)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
dilekreklam.jpg

:wink:

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Bizim köyde bir lâf vardır:

"Simpıl iz best" :D

Sade, tam hedefe odaklı bir çalışma tebrikler..

Acaba "Basit görünse de.." yerine, "Bu sayfayı bile basmak..." denilse nasıl olur?

Bkz. -de'yi ayrı yazıp yazmama ikilemine de düşmemek.. :)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
kırmızı rengin dış çizgizisini kaldırmamışsınız sanırım büyütünce öyle görünüyor.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com

selim kusurabakma bu durumla ilgili bilgim yoktu, ayrı bölümlere açtım evet ama, 3d max gibi ilgisiz bölüme açmamıştım, alakalı bölümlere açtığım için sorun olmaz sandım, hata için özür dilerim,

Bizim köyde bir lâf vardır:

"Simpıl iz best" :D

Sade, tam hedefe odaklı bir çalışma tebrikler..

Acaba "Basit görünse de.." yerine, "Bu sayfayı bile basmak..." denilse nasıl olur?

olabilir tabi altarnativ üretilebilinir, yorumun için tşk skyfox :)

Bkz. -de'yi ayrı yazıp yazmama ikilemine de düşmemek.. :)

kırmızı rengin dış çizgizisini kaldırmamışsınız sanırım büyütünce öyle görünüyor.

kırmızı ve siyahı bir arada tek seferde basmak işin marifeti :)

yorumun için çok çok tşk ederim büşra

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
'de' orada -dahi anlmında ayrı yazılmalı. ;)

Cmyk renkleri tam cmyk renkleri gibi değil :)
Yani 100 Magenta böyle kırmız çıkarsa yandık, nerde bunun tecrübesi. :)

Son düzenleme:

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
'de' orada -dahi anlmında ayrı yazılmalı. ;)

Cmyk renkleri tam cmyk renkleri gibi değil :)
Yani 100 Magenta böyle kırmız çıkarsa yandık, nerde bunun tecrübesi. :)

Ruveyda'ya katılıyorum. Magenta değil o renk kesinlikle. Ayrıca siyahı kırmızıyla bir arada basmanın extra bir teknoloji gerektirdiğini de düşünmüyorum.
En azından bu iş sözkonusu ise eğer tecrübe ve teknoloji en iyi anlatabilen şey değildir...

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Ruveyda'ya katılıyorum. Magenta değil o renk kesinlikle. Ayrıca siyahı kırmızıyla bir arada basmanın extra bir teknoloji gerektirdiğini de düşünmüyorum.
En azından bu iş sözkonusu ise eğer tecrübe ve teknoloji en iyi anlatabilen şey değildir...

tşk ederim yorumun için peki saygılar

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Basit ama dikkat çekici değil bence. Ben buradan tasarım değil de matbaa hizmeti verdiğinizi çıkarırım neden mi? Bu sayfayı herkes tasarlayabilir, zaten basit olduğunu siz de ifade etmişsiniz ama herkes baskısını yapamaz. Burada da bize ihtiyacınız var gibi bir anlam çıkıyor ama tasarım hizmeti verdiğinizi altta çok küçükte olsa belirtmişsiniz. Ben bir firma yetkilisi olsam buna onay vermezdim doğrusu.

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Magenta değilde bayrak kırmızı olmuş:)100M 100Y vermişsin renge 100M vermeliydin..
Emeğine sağlık.

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
fazla dikkat çekici değil ama sade ve hoş emeğinize sağlık

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
anlatılmak istenen gerçekten renklerin değerlerimi ? renkleri öylesine vermiştim, bayrak kırmızı olsun :) çok önemli değil kendi açımdan

Basit ama dikkat çekici değil bence. Ben buradan tasarım değil de matbaa hizmeti verdiğinizi çıkarırım neden mi? Bu sayfayı herkes tasarlayabilir, zaten basit olduğunu siz de ifade etmişsiniz ama herkes baskısını yapamaz. Burada da bize ihtiyacınız var gibi bir anlam çıkıyor ama tasarım hizmeti verdiğinizi altta çok küçükte olsa belirtmişsiniz. Ben bir firma yetkilisi olsam buna onay vermezdim doğrusu.

tam da dediğiniz gibi anlatılmak istenen matbaa hizmeti verildiği tşkler yorumun için, amaca ulaşılmış saygılar

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tabikide önemli olan renklerin değerleri değil bilmeyen arkadaşlar görüpte aa magenta bu renkmi diye akılları karışmasın diye söyledim yalnış anlaşılma olmasın:)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Tabikide önemli olan renklerin değerleri değil bilmeyen arkadaşlar görüpte aa magenta bu renkmi diye akılları karışmasın diye söyledim yalnış anlaşılma olmasın:)

nasıl bir yanlış anlaşılma :) ben buraya gerçekten magenta değeri verseydim, sizce monütörden görünen gerçek magenta olurmuydu ? :) yani arkadaşlar evet bu gerçek magenta rengi diyebileceklermiydi sizce, öyle bir şey varsa ben hiç müşteriye demo çalışma götürmim monütörden baksınlar renklere :) yinede uyarınız için çok çok tşkler

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tabikide hayır ama ekranda magentayla bayrak kırmızının birbirinden ne kadar farklı olduğunu söylemeye gerek yok herhalde uzamasına gerek yok:)Burada benim dikkatimi çekti söyledim çalışma güzel tekrar emeğinize sağlık.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Tabikide hayır ama ekranda magentayla bayrak kırmızının birbirinden ne kadar farklı olduğunu söylemeye gerek yok herhalde uzamasına gerek yok:)Burada benim dikkatimi çekti söyledim çalışma güzel tekrar emeğinize sağlık.

ya tamam _MRW_ 5 - 10 ton Renk farkı için kırdın beni burda :smile: TŞK uyarın için

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Hayır ilgisi yok hem sadece ben uyarmadım ki:)Neyse kolay gelsin:)

madem sadece uyaran sen değilsin, ayrıca sen niye uyardın, zaten arkadaşlar uyarılan konuda uyarılmışlar, üzerine birde sen uyarmanı anlıyamadım ama yinede tşkler çok saol tamam tşkler, :rofl: sizede kolay gelsin saygılar

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
madem sadece uyaran sen değilsin, ayrıca sen niye uyardın, zaten arkadaşlar uyarılan konuda uyarılmışlar, üzerine birde sen uyarmanı anlıyamadım ama yinede tşkler çok saol tamam tşkler, :rofl: sizede kolay gelsin saygılar

Evet arkadaşlar uyarmışlar magenta bu renk değil demişler bende ek olarak magenta değilde bayrak kırmızı vermişsin dedim neyse çok uzadı...