Teşekkür ederim Miray Güzel sonYoŞa emegine sağlık güzel bir yine
çalışmayla yoŞaaaa
emeğine sağlık güzel bir çalışma daha gelmiş
Gizemli bir çalışma olmuş...Hoşuma gitti bu gizem...İyi çalışmalar...
tek kelimeyle harika.. emeğiniz açıkça görülüyor.. ellerinize sağlık...
güzel görünüyor
birkaç nokta takıldı gözüme sadece
T harfi zemine tam oturmamış gibi, açısı hatalı sanki ( bu sadece benim göz aldanmam da olabilir)
T harfi üzerinde ki kaplama da bir örümcek ağı var sanırım , bu devamsız kalmış, yan yüzeye geçmiyor
h harfinde ki örümcek ağı havada duruyor, sağ tarafı dışa bitişik desek sol tarafı yok
örümcek ağlarının kusursuz yapısını düşünür merkezinden yola çıkarsak o mesafede bağlanacağı yer yok
ufak şeyler gözüme çarpan bunlar
onun dışında güzel görünüyor
yoşacım... hamlığı geçtin, pişmek kelimesi az kaldı yanmaya başladın bakıyorm Ellerine sağlık... "h" bence arkada daha hoş olmuş dümdüzlük yok... HORUS'un her yorumunu okuduktan sonra ki, bu konuya özel değil kör müyüm ki, ben neden fark edemiyorum diyorum... Boşuna değil bakmak ve görmek farkı... Göreceğim bir gün ben de elbet
alaca karanlık kuşağına geri döndüm sankim
Eline sağlık yosa. Son zamanlarda işlerini takip ediyorum. Gerçekten güzel işler çıkartıyorsun devamını dilerim.
Bu çalışmada çok güzel olmuş. Lakin keşke typography için değilde farklı bir konu için bu çalışmayı uyarlasaydın. Çünkü güzel bir iş çıkarmışsın ama bir typography dersi için hazırlanmış görsele benzedi. yaptığın iş zaten typography birde adını typography koymaya gerek yok diye düşünüyorum. Tabi bu benim düşüncem.
programdaki hakimiyetin tartışılmaz ama renklendirmeni yeğlerdim çok daha büyüleyici olurdu
Yine gerçekten başarılı bir çalışma çıkartmışsın inancım.
Emeğine sağlık
Yine çok ciddi emek sarfetmişsin ve netice ortada..
Örümcek ağı yine en gözde yerde yerini almış..Arka zeminde kale, ejderha ve bulutlar çok hoş bir hava katmış çalışmaya labirent biraz geri plan kalmış bu sebebten bence..Ellerine sağlık..
Gizem yeni başlıyor gibi,
Yoşa ne anlatmak istiyor bize ?
* Şato'nun altına uzanan labirenten giriş.. yada çıkış
* uzun bir zamanı anlatan örümcek ağları ve yüzeydeki çatlaklar..
* Şato'nun çatısında bulunan Ejderhanın nöbetçi görevi var gibi
* Korunan bir yerin içerisindeki mistik gizem peki kim neden girmek ister ?
.. Devamını bekliyor olucam
sanırım bu anlatımdan bu detaylardan
başarılı bir çalışma olduğunu belirtmemize gerek yok
süper bii çalışma bence .emegıne saglık gercekten cok basarılı