Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

The labyrinth of castle/kalenin labirenti

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
-Çalışmanın tamamı photoshopta yapılmıştır.
-Çalışmada hiçbir özel efekt yoktur.
-Labirent ve kale için referans görsel kullanılıp sıfırdan oluşturulmuştur.

The_labyrinth_of_castle_by_inankilic.jpg

Son düzenleme:

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Yosa emegine sağlık güzel bir yine
çalışmayla yosaaaa:D:D:D

Son düzenleme:

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğine sağlık güzel bir çalışma daha gelmiş

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gizemli bir çalışma olmuş...Hoşuma gitti bu gizem...İyi çalışmalar...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
tek kelimeyle harika.. emeğiniz açıkça görülüyor.. ellerinize sağlık...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel görünüyor
birkaç nokta takıldı gözüme sadece
T harfi zemine tam oturmamış gibi, açısı hatalı sanki ( bu sadece benim göz aldanmam da olabilir)

T harfi üzerinde ki kaplama da bir örümcek ağı var sanırım , bu devamsız kalmış, yan yüzeye geçmiyor

h harfinde ki örümcek ağı havada duruyor, sağ tarafı dışa bitişik desek sol tarafı yok
örümcek ağlarının kusursuz yapısını düşünür merkezinden yola çıkarsak o mesafede bağlanacağı yer yok

ufak şeyler gözüme çarpan bunlar
onun dışında güzel görünüyor

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
tek kelimeyle harika.. emeğiniz açıkça görülüyor.. ellerinize sağlık...

Teşekkür ederim...

güzel görünüyor
birkaç nokta takıldı gözüme sadece
T harfi zemine tam oturmamış gibi, açısı hatalı sanki ( bu sadece benim göz aldanmam da olabilir)

T harfi üzerinde ki kaplama da bir örümcek ağı var sanırım , bu devamsız kalmış, yan yüzeye geçmiyor

h harfinde ki örümcek ağı havada duruyor, sağ tarafı dışa bitişik desek sol tarafı yok
örümcek ağlarının kusursuz yapısını düşünür merkezinden yola çıkarsak o mesafede bağlanacağı yer yok

ufak şeyler gözüme çarpan bunlar
onun dışında güzel görünüyor

" h " harfi yaklaşık 20-30 derecelik bir açıyla arka plana dönük,yani iç kısmı tam görmüyoruz, ağın kalan kısmı o tarafta olacak şekilde yapmıştım ancak alt kısımdaki bağlantılarında sorun var , haklısınız...
şimdi bakıyorumda h harfinde başka bir hata daha var, harf T nin arkasında duruyor, ancak taban zeminleri eş ve aynı noktadan çıkmış gibi, biraz daha geri almalıydım...çok fazla katman ve doku olduğu için müdahale etmek çok zor...

Ayrıntıları incelediğiniz için teşekkür ederim.Dikkate alacağım.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
yoşacım... hamlığı geçtin, pişmek kelimesi az kaldı yanmaya başladın bakıyorm :) Ellerine sağlık... "h" bence arkada daha hoş olmuş dümdüzlük yok... HORUS'un her yorumunu okuduktan sonra ki, bu konuya özel değil kör müyüm ki, ben neden fark edemiyorum diyorum... Boşuna değil bakmak ve görmek farkı... Göreceğim bir gün ben de elbet :)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
alaca karanlık kuşağına geri döndüm sankim :D

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Eline sağlık yosa. Son zamanlarda işlerini takip ediyorum. Gerçekten güzel işler çıkartıyorsun devamını dilerim.

Bu çalışmada çok güzel olmuş. Lakin keşke typography için değilde farklı bir konu için bu çalışmayı uyarlasaydın. Çünkü güzel bir iş çıkarmışsın ama bir typography dersi için hazırlanmış görsele benzedi. yaptığın iş zaten typography birde adını typography koymaya gerek yok diye düşünüyorum. Tabi bu benim düşüncem.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
programdaki hakimiyetin tartışılmaz ama renklendirmeni yeğlerdim çok daha büyüleyici olurdu

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yine gerçekten başarılı bir çalışma çıkartmışsın inancım.
Emeğine sağlık

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Yine çok ciddi emek sarfetmişsin ve netice ortada..
Örümcek ağı yine en gözde yerde yerini almış..Arka zeminde kale, ejderha ve bulutlar çok hoş bir hava katmış çalışmaya labirent biraz geri plan kalmış bu sebebten bence..Ellerine sağlık..

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Gizem yeni başlıyor gibi,
Yoşa ne anlatmak istiyor bize :) ?
* Şato'nun altına uzanan labirenten giriş.. yada çıkış :)
* uzun bir zamanı anlatan örümcek ağları ve yüzeydeki çatlaklar..
* Şato'nun çatısında bulunan Ejderhanın nöbetçi görevi var gibi
* Korunan bir yerin içerisindeki mistik gizem peki kim neden girmek ister ?
.. Devamını bekliyor olucam ;)
sanırım bu anlatımdan bu detaylardan
başarılı bir çalışma olduğunu belirtmemize gerek yok :)

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
süper bii çalışma bence :).emegıne saglık gercekten cok basarılı

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
yoşacım... hamlığı geçtin, pişmek kelimesi az kaldı yanmaya başladın bakıyorm :) Ellerine sağlık... "h" bence arkada daha hoş olmuş dümdüzlük yok... HORUS'un her yorumunu okuduktan sonra ki, bu konuya özel değil kör müyüm ki, ben neden fark edemiyorum diyorum... Boşuna değil bakmak ve görmek farkı... Göreceğim bir gün ben de elbet :)

Teşekkür ederim Efojam.Bu işin temelinde (grafik) iyi bir gözlemci olunması gerektiğine inanıyorum ve her fırsatta da dile getiriyorum.Bakıp görmek bu yüzden.

alaca karanlık kuşağına geri döndüm sankim :D

:)
teşekkürler.

Eline sağlık yosa. Son zamanlarda işlerini takip ediyorum. Gerçekten güzel işler çıkartıyorsun devamını dilerim.

Bu çalışmada çok güzel olmuş. Lakin keşke typography için değilde farklı bir konu için bu çalışmayı uyarlasaydın. Çünkü güzel bir iş çıkarmışsın ama bir typography dersi için hazırlanmış görsele benzedi. yaptığın iş zaten typography birde adını typography koymaya gerek yok diye düşünüyorum. Tabi bu benim düşüncem.

Haklısın.Aslında değindiğin gibi çalışmanın 3Dtypo kısmı "The" yazısı ve önde labirent arkada kale...İsimde burdan geliyor zaten."the" kelimesini görsel anlamda bütünleyip konu oluşturmak amacındaydım.typography sonradan eklediğim bişey,T harfi bişeyler istiyordu sanki,bu yüzden...Kale yada labirent te yazabilirdim ancak onlar zaten görsel olarak mevcuttu...

Başka bir açıdan ders olarak görünüyor.Teşekkür ederim.İyi çalışmalar.

programdaki hakimiyetin tartışılmaz ama renklendirmeni yeğlerdim çok daha büyüleyici olurdu

Aslında programa hakim değilim.Sadece düz fırça ile oluşturdum.Renk konusuna gelince, siyah beyaz ve karışımı olan gri tonlar uygundu.Teşekkür ederim.

Yine gerçekten başarılı bir çalışma çıkartmışsın inancım.
Emeğine sağlık

Teşekkür ederim İrem'cim.

Yine çok ciddi emek sarfetmişsin ve netice ortada..
Örümcek ağı yine en gözde yerde yerini almış..Arka zeminde kale, ejderha ve bulutlar çok hoş bir hava katmış çalışmaya labirent biraz geri plan kalmış bu sebebten bence..Ellerine sağlık..

Görsel anlamda haklı olabilirsin.Ancak konu itibariyle ejderhadan kaleye,kaleden "The" kelimesine ve ordan yine labirente doğru bir dönüşüm mevcut...Nereden bakarsak bakalım tema labirete çıkıyor....Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Gizem yeni başlıyor gibi,
Yoşa ne anlatmak istiyor bize :) ?
* Şato'nun altına uzanan labirenten giriş.. yada çıkış :)
* uzun bir zamanı anlatan örümcek ağları ve yüzeydeki çatlaklar..
* Şato'nun çatısında bulunan Ejderhanın nöbetçi görevi var gibi
* Korunan bir yerin içerisindeki mistik gizem peki kim neden girmek ister ?
.. Devamını bekliyor olucam ;)
sanırım bu anlatımdan bu detaylardan
başarılı bir çalışma olduğunu belirtmemize gerek yok :)

:) Görselin betimlenerek öykülendirmesi...Devamından kastını anladım baba.Yırtık pelerin parçaları :)...Teşekkür ederim...Umarım devamını 3Dmax ile getiririm.

süper bii çalışma bence :).emegıne saglık gercekten cok basarılı

Teşekkür ederim Yasemin hanım.

-------------
Flood için özür dilerim.Dalgınlığıma geldi :)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
:) sen gizli kaçamak bu kadar işinin arasında nasılda becerebiliyosun bu çalışmaları...çok başarılı...3D tekniğini bilmiyorum açıkçası ve teknik olarak bişey diyemicem...çok güzel görünüyor...:))ellerin)e sağlık... gizemlisin bu aralar...taşın altındaki diğer parmakları unutmadım ama:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tamamı Ps ile gerçekten güzel bir çalışma, alkışlıyor ve tebrik ediyorum inan..
Labirent, the, açı değişiklikleri aslında biraz göz tırmalıyor ama söylediğin gibi artık layerların iç içe olmasında hakimiyeti zordur düzeltmede..
Tonlamalarını çok beğendim..Renkli değilde bu şekilde kalması daha havalı olmasına sebep..Ama renk denersen, sadece THE için, zümrüt yeşil, kırmızı, ve pas(kahverengi tonlama) idealdir derim..
Tek söylüyeceğim, hernekadar altında tepede olsa ejderha havada kalıyor gibi..
Şatonun içindeki tek ışıkta güzel bir hava vermiş..
Başta söylemiştim yine söylüyorum..
alkışlıyor ve tebrik ediyorum..Kolay gelsin..