yoSa
👑Efsanevi Grafiker👑
sen gizli kaçamak bu kadar işinin arasında nasılda becerebiliyosun bu çalışmaları...çok başarılı...3D tekniğini bilmiyorum açıkçası ve teknik olarak bişey diyemicem...çok güzel görünüyor...)ellerin)e sağlık... gizemlisin bu aralar...taşın altındaki diğer parmakları unutmadım ama
Uykudan fedakarlık diyelim Gizemli oluşumu çalışmalara bağlıyorsun sanırım...Bununs ebebi yeni yeni rahatlıyor olmam sanırım...Daha özgür düşünüp daha özgür uygulayabiiyorum.Teşekkür ettim canım.
Tamamı Ps ile gerçekten güzel bir çalışma, alkışlıyor ve tebrik ediyorum inan..
Labirent, the, açı değişiklikleri aslında biraz göz tırmalıyor ama söylediğin gibi artık layerların iç içe olmasında hakimiyeti zordur düzeltmede..
Tonlamalarını çok beğendim..Renkli değilde bu şekilde kalması daha havalı olmasına sebep..Ama renk denersen, sadece THE için, zümrüt yeşil, kırmızı, ve pas(kahverengi tonlama) idealdir derim..
Tek söylüyeceğim, hernekadar altında tepede olsa ejderha havada kalıyor gibi..
Şatonun içindeki tek ışıkta güzel bir hava vermiş..
Başta söylemiştim yine söylüyorum..
alkışlıyor ve tebrik ediyorum..Kolay gelsin..
Renklendirme konusunda aynı fikirdeyim abi.Zaten içimden geçiyordu ancak siyah ve beyaz renklerde kendimi zorlamak istedim.Ki beyaz zaten bütün renkleri barındırıyor içinde (gökkuşağının oluşumundan biliyoruz)
Ejderhanın buşunduğu yer çok yüksek, bu yüzden altına hafif sis yapmak istemiştim, sanırım biraz dengesiz olmuş ve bu yüzden havada izlenimi veriyor.Teşekkür ediyorum.