Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

The labyrinth of castle/kalenin labirenti

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
:) sen gizli kaçamak bu kadar işinin arasında nasılda becerebiliyosun bu çalışmaları...çok başarılı...3D tekniğini bilmiyorum açıkçası ve teknik olarak bişey diyemicem...çok güzel görünüyor...:))ellerin)e sağlık... gizemlisin bu aralar...taşın altındaki diğer parmakları unutmadım ama:)

Uykudan fedakarlık diyelim :)Gizemli oluşumu çalışmalara bağlıyorsun sanırım...Bununs ebebi yeni yeni rahatlıyor olmam sanırım...Daha özgür düşünüp daha özgür uygulayabiiyorum.Teşekkür ettim canım.

Tamamı Ps ile gerçekten güzel bir çalışma, alkışlıyor ve tebrik ediyorum inan..
Labirent, the, açı değişiklikleri aslında biraz göz tırmalıyor ama söylediğin gibi artık layerların iç içe olmasında hakimiyeti zordur düzeltmede..
Tonlamalarını çok beğendim..Renkli değilde bu şekilde kalması daha havalı olmasına sebep..Ama renk denersen, sadece THE için, zümrüt yeşil, kırmızı, ve pas(kahverengi tonlama) idealdir derim..
Tek söylüyeceğim, hernekadar altında tepede olsa ejderha havada kalıyor gibi..
Şatonun içindeki tek ışıkta güzel bir hava vermiş..
Başta söylemiştim yine söylüyorum..
alkışlıyor ve tebrik ediyorum..Kolay gelsin..

Renklendirme konusunda aynı fikirdeyim abi.Zaten içimden geçiyordu ancak siyah ve beyaz renklerde kendimi zorlamak istedim.Ki beyaz zaten bütün renkleri barındırıyor içinde (gökkuşağının oluşumundan biliyoruz)

Ejderhanın buşunduğu yer çok yüksek, bu yüzden altına hafif sis yapmak istemiştim, sanırım biraz dengesiz olmuş ve bu yüzden havada izlenimi veriyor.Teşekkür ediyorum.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çalışmalarına tıklayınca sonunda güzel bir çalışma görüceğimden emindim yoŞa ama yinede açılınca süperr:surprised: demekten kendimi alamadım,the yazısının beton hissi ve üzerindeki çatlamalar,örümcek ağı,gökyüzünün kasvetli hali,şatonun(ben şatoya benzettim :) ) gökyüzünde verdiği slüet herşey birbirini çok güzel tamamlamış çalışmanın renginin siyah tonlarda olmasıda ayrı bir güzellik ve çalışmaya ruhen etkisini bırakmış tebrik ederim.Emeğine sağlık .

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnanım yine buram buram emek kokan bir çalışma.Çok güzel emeğine sağlık canım.
Selim çok güzel yorumlamışsın:)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tebrik ederim gerçekten çok iyi olmuş.Bu çalışmaları hobi olarak mı yapıyorsun,yoksa değerlendiriyormusun bir yerlerde?

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarına tıklayınca sonunda güzel bir çalışma görüceğimden emindim yoŞa ama yinede açılınca süperr:surprised: demekten kendimi alamadım,the yazısının beton hissi ve üzerindeki çatlamalar,örümcek ağı,gökyüzünün kasvetli hali,şatonun(ben şatoya benzettim :) ) gökyüzünde verdiği slüet herşey birbirini çok güzel tamamlamış çalışmanın renginin siyah tonlarda olmasıda ayrı bir güzellik ve çalışmaya ruhen etkisini bırakmış tebrik ederim.Emeğine sağlık .

Değerli yorumun adına teşekkür ederim FİLİZ...:)

İnanım yine buram buram emek kokan bir çalışma.Çok güzel emeğine sağlık canım.
Selim çok güzel yorumlamışsın:)

:) bencede çok güzel yorumlamış...Teşekkür ederim Damla'm.

Tebrik ederim gerçekten çok iyi olmuş.Bu çalışmaları hobi olarak mı yapıyorsun,yoksa değerlendiriyormusun bir yerlerde?

Kendimi geliştirmek adına yapıyorum aslında tabi birde portfolyom için...Değerlenedirme gibi bir fırsat çıkmadı henüz karşıma...Değerlendirme fırsatı yakalarsam ilerde değerlendirebilirim.Sonuçta eskimiyorlar :) Umarım değerlendirme fırsatı yakalarım.

Teşekkür ederim.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
:alkis: İnan sürekli çıta yükseltiyorsun çok keyifli tebrik ederim ;)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmada "typography" yazısına bence gerek yoktu :)

Gizemli ve hoş bir çalışma olmuş...çalışmada hiç bir özel efekt kullanılmaması da çalışmaya ayrı bir güzellik katmış...tam senlik bir çalışma olmuş canım...ellerine ve emeğine sağlık İnan' cım.

Kolay gelsin...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmada "typography" yazısına bence gerek yoktu :)

Gizemli ve hoş bir çalışma olmuş...çalışmada hiç bir özel efekt kullanılmaması da çalışmaya ayrı bir güzellik katmış...tam senlik bir çalışma olmuş canım...ellerine ve emeğine sağlık İnan' cım.

Kolay gelsin...

Teşekkür ediyorum canım...Beğenmene sevindim...Sanada kolay gelsin

harika enteresan gizemli tırstım valla :D

:) garip duygular içerisine girmişsiniz...Teşekkür ederim.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Gözü dolduran ve tamamlanmış hoş bir çalışma olmuş yoşa
Arka fonda kullandığın kasvetli görseller çalışmayı havada kalmaktan kurtarmış .
Kullandığın doku ve karakterler çalışmanın geneliyle uyumlu.
Kullandığın gölgelendirme yazının okunurluğunu zorlaştırmış (T harfindeki typ yazısı karanlıkta kalmış )
örümcek ağını devam ettirseydin geneline yaysaydın değişik bir hava katabilirdi.

Genel olarak başarılı bir çalışma
İlerlemeyi kaydetmek çok güzel ve keyifli :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Gözü dolduran ve tamamlanmış hoş bir çalışma olmuş yoşa
Arka fonda kullandığın kasvetli görseller çalışmayı havada kalmaktan kurtarmış .
Kullandığın doku ve karakterler çalışmanın geneliyle uyumlu.
Kullandığın gölgelendirme yazının okunurluğunu zorlaştırmış (T harfindeki typ yazısı karanlıkta kalmış )
örümcek ağını devam ettirseydin geneline yaysaydın değişik bir hava katabilirdi.

Genel olarak başarılı bir çalışma
İlerlemeyi kaydetmek çok güzel ve keyifli :)

Teşekkür ederim Yasemin.Gölgelendirme kasıtlıydı...Örümcek ağı ve diğer bütün görselleri fazla ön plana toparlamak istemedim , benim için en önemli olan şey labirenti vurgulamaktı...

Çok çok başarılı eline sağlık.

Teşekkür ederim...

Son düzenleme:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok başarılı ve güzel bir çalışma olmuş yine;eline sağlık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim wwaslıww.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Gerçkten çok güzel ve düşündüren bir çalışma olmuş.. Ve kesinlikle the'nın rengini bu şekilde bırakman gerektiği kanısındayım.. Sakın Sakın değiştirme.. bence bu şekilde gizemi koruyor :).. Bunun yanı sıra şu arkada havada kalan ejderhayı T nin ustune oturtsan çok bu kalabalık gözükür acaba ?

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçkten çok güzel ve düşündüren bir çalışma olmuş.. Ve kesinlikle the'nın rengini bu şekilde bırakman gerektiği kanısındayım.. Sakın Sakın değiştirme.. bence bu şekilde gizemi koruyor :).. Bunun yanı sıra şu arkada havada kalan ejderhayı T nin ustune oturtsan çok bu kalabalık gözükür acaba ?

Çok kalabalıkk gözükmesinden ziyade bütün ilgiyi üstüne toplar,labirenti ikinci plana atar ve görsel amacından başka amacı olmazdı. Ayrıca ejderha üzerinde çok detaylı çalışmam gerekirdi...Özündeki mantıkta labirenti geçmeye çalışan ve bunu başaran birine karşı bir önlem görevi var ejderhanın...Bulunduğu yüksek nokta itibariyle araziye hakim bir konumda...En ufak bir hareketi bile fark edecektir ve gereken önlemi alacaktır.

Teşekkür ediyorum.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Çok kalabalıkk gözükmesinden ziyade bütün ilgiyi üstüne toplar,labirenti ikinci plana atar ve görsel amacından başka amacı olmazdı. Ayrıca ejderha üzerinde çok detaylı çalışmam gerekirdi...Özündeki mantıkta labirenti geçmeye çalışan ve bunu başaran birine karşı bir önlem görevi var ejderhanın...Bulunduğu yüksek nokta itibariyle araziye hakim bir konumda...En ufak bir hareketi bile fark edecektir ve gereken önlemi alacaktır.

Teşekkür ediyorum.

evet mantıklı ve nasıl olur acabanın tam karşılığı açıklamalar için teşekkürler.. :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim.