tarzan45
🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk başta söylemem lazım ki kurumun yeni logosu hakkında söylediklerinize tamamen katılıyorum.Estağfurullah,sizin yaşça benden büyük olduğunuzu tahmin ediyorum,tecrübe puanınızdan da yola çıkarakta bunu aşağı yukarı anlıyorum,bugün bu işten biraz olsun anlamayan bir tuşu öğrenip ukalalık taslayan insanlar o kadar çok ki,bu benim gibi grafik tasarım mezunu ve çok çok başarılı ve iyi grafik tasarım sanatçısı olma yolunda ilerleyen beni bile çok sinir ediyor ve rahatsız ediyorsa kaldı ki siz benden daha çok tecrübelisiniz,o yüzden beni yanlış anlamanızı istemedim
Bende her zamanki gibi çok safiyane duygularla katıldım yarışmaya sicilim açısından kazansaydım çok güzel olurdu,parası önemli değil işin,çünkü bu iş aşk işi sevmezse bir insan bence yapamaz yapmamalı da zaten,ama olmadı sağlık olsun en azından tecrübe edinmiş oldum...TPAO yarışmasına gelince katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim umarım bu sefer emeğin hakkı yenmez ve hakeden kazanır,herkese kolay gelsin,hayırlı olsun şimdiden...
Yani dediğinize katılıyorum. Kimsenin yaptığı iş boşa gitmiş sayılmaz. Çok değerli tecrübelerdir bunlr. En azından böyle düşünmekte fayda var...