Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Logo Yarışması

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk başta söylemem lazım ki kurumun yeni logosu hakkında söylediklerinize tamamen katılıyorum.Estağfurullah,sizin yaşça benden büyük olduğunuzu tahmin ediyorum,tecrübe puanınızdan da yola çıkarakta bunu aşağı yukarı anlıyorum,bugün bu işten biraz olsun anlamayan bir tuşu öğrenip ukalalık taslayan insanlar o kadar çok ki,bu benim gibi grafik tasarım mezunu ve çok çok başarılı ve iyi grafik tasarım sanatçısı olma yolunda ilerleyen beni bile çok sinir ediyor ve rahatsız ediyorsa kaldı ki siz benden daha çok tecrübelisiniz,o yüzden beni yanlış anlamanızı istemedim:)
Bende her zamanki gibi çok safiyane duygularla katıldım yarışmaya sicilim açısından kazansaydım çok güzel olurdu,parası önemli değil işin,çünkü bu iş aşk işi sevmezse bir insan bence yapamaz yapmamalı da zaten,ama olmadı sağlık olsun en azından tecrübe edinmiş oldum...TPAO yarışmasına gelince katılan tüm arkadaşlara başarılar dilerim umarım bu sefer emeğin hakkı yenmez ve hakeden kazanır,herkese kolay gelsin,hayırlı olsun şimdiden...

Yani dediğinize katılıyorum. Kimsenin yaptığı iş boşa gitmiş sayılmaz. Çok değerli tecrübelerdir bunlr. En azından böyle düşünmekte fayda var...

jockerist

🌱Yeni Üye🌱
???

aga seçici kurullarında zaten profesörleri bile var ,onlara nie var,,ermiolar 50000 i?

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende sana katılıyorum okadar sanat yönetmeni uzman grafikerler varken sistem sadece üniversitelerden kurulu bana çok saçma geliyo kimi tutarlar tutmazlar bilemem ama verdikleri ödüle zaten bir ajansa gidip 30 adet farklı tasarım yaptırabilirler şayet 50 tl ye logo yapılan günümüzde bu işler yarışma işi değil bence bu meslekte yeniyim ama gördüğüm emek hırsızlığı

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
A4 ün birinde logo diğerinde ise siyah beyaz hali ve altındada negatif hali olacakmış ya arkadaşlar negatif hali ne demek katılmacağımdan değil aklıma takıldıda.Sağolun şimdiden

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
A4 ün birinde logo diğerinde ise siyah beyaz hali ve altındada negatif hali olacakmış ya arkadaşlar negatif hali ne demek katılmacağımdan değil aklıma takıldıda.Sağolun şimdiden

Negatif yani renklerin tersi olan karşılıklarıdır:

xhfYc.jpg

pentium9

🌱Yeni Üye🌱
Bu Yarışmalarda Siyah-Beyaz Logo Dedikleri Nedir?

Bu Yarışmalarda Siyah-Beyaz Logo Dedikleri Nedir?
Grayscale olarak geçen mi yoksa black and white olan mı ? Eğer Black and White ise çok kötü görüntüleniyor

pentium9

🌱Yeni Üye🌱
Ha bu arada birincilik onların olsun ben mansiyon için çalışyıorum 5000 TL versinler yeter :DD:D:DDD:DD:

beginner41

🌱Yeni Üye🌱
Ben bunu yaptım ama katılmayacağım..

arkadaşlar bu logoyu tasarladım yarışmaya katılmayacağım için burda yayınlıyacağım yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum...

trk304yepetroller304log.jpg

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle yarışmaya katılmayacağım. Malum nedenlerden dolayı. Sonrasında kafalarda bir çok soru var benim bildiklerim. Siyah beyaz dan kasıt bu logo klişe gibi yerlerde de kullanılacağından grayscale olmayacaktır. Tpao güvenilir midir? Bence evet; zira hergün o koca binasının yanından geçerken, devlet eli ile şekillenmiş bir kurum olduğunu görmem hiç zor olmuyor. Yani ödül kazanana verilir ama bu kazanan "hakkı" ile mi kazanır bilmiyorum. Bu arada şu anki kurumsal rengi kırmızıdır. Ek olarak jürideki sanatçıların çalışmalarına baktım. Tavsiye olarak şunu söylemek isterin. Kendinize özgün çalışmalar yapmaktansa bu juri üyelerinin çalışmalarına bakıp; onların doğrultusunda, onlara hitap eden çalışmalar yapmanızdır. Tabi ki size özgü çalışmalar sizin ürününüz olacaktır ama amacınız bu yarışmayı kazanmak ve para ödülünü almak ise tavsiyem budur. Bir ekleme daha yapayım. Bu ülkede milli piyango ve noter gözetimi dahi olsa; kazanacak kişi önceden belli ise, o kişi kazanır. Bakınız milli eğitim öğretmen atamaları. Adı bilgisayar ile atama olsa da gözlerimle gördüğüm bir olaydır. Bir arkadaşın elinde 7-8 kişilik atama listesi gördüm ve kuralarda o isimlere; isimlerinin karşısında yazan yerler çıktı. İnşallah burada hak eden kazanır. Ne diyelim hepinize bol başarılar.

designer_tan

🌱Yeni Üye🌱
%25 küçültülmüş ne demek? 15 lik genişliği %25 küçülterek 12 cm genişliğinde mi olcak,
%25 boyutuna getirerek 4 cm kadar mı olacak.
yardımcı olursanız sevinirim.

burçinplt

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu ikinci sayfanın altında yer alacak olan negatif görüntü siyah beyaz halinin negatifimi yoksa renkli halinin negatifimi olacak bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler...

exodus1088

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar günaydın,
Elden teslim ediliyor mu calismalar?

burçinplt

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bugün ben elden teslim ettim. Saygılarımla...

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
Katılım çok fazla

Az önce elden teslim ettim çalışmamı 2 görevli arkadaş var biri sadece kargoları açıyor biri teslim alıyor 4000 katılım olduğunu söylediler ve sürekli de katılım devam ediyor neredeyse sıra oluşacak elden teslim için 4500-5000 civarı katılım olacak galiba jürinin işi zor katılan herkese bol şans bu kadar katılıma seçemedik demek zor inşallah yarışmayı kazanan süpriz bir amcaoğlu logosu olmaz

baytiyatra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar burası türkiye burda işler hep aynı yürüyor yani onlar yaşa basmaz kendi adamları halletmiştir.