Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

UC Logic Lapazz H850 sorunu

ilhnklv

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Merhaba
Tabletle ilgili sorunum:Kalemi yaklaştırdığımda imleç kendiliğinden haraket ediyordu ve usb kablosunu çıkarıp tekrar taktığımda ve tablet ayarlarıyla oynayınca düzeliyordu.Photoshopta çizim yapıyorum ve yine aynı şekilde Ps'u açmadan önce çizim yapabilmek için kabloyu tekrar çıkarıp takmam yada ayarlarla oynamam gerekiyordu.Bu sorunları sorun görmekten geçtim en son olarak görev çubuğunda sağ alt köşede tabletin ayarlarını yaptığım tablet simgesi kayboldu ve driveını tekrar yüklediğimde simge geri gelmiyor.Kablo tak çıkarda işe yaramıyor.En son driverınıda indirip yükledim sorun çözülmedi.Tablet yeni sayılır ve ilk kurduğumda böyle bir sorun yoktu (1 ay kadarda sorunsuz kullandım).Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

Grafik tableti kullanırken taşıma durumunda kablosunu etrafına dolama uygulaması sıklıkla yapılınca kablo hasarı olabillir bu bazen klavye veya mouse gibi kalbolu diğer USB ürünlerde de olabilen bişey .

- Tabletinizin gövdesine bağlı olan bölümde bir hasar varmı kontrol edin
- Tabletinizin etrafında güçlü bir manyetik alan varsa uzaklaştırabilirsiniz.
- Driver ( sürücünün ) uçması doğal bişey değil sisteminizde bir problem olup olmadığından emin olmak için başka bir bilgisayarda deneyebilirsiniz.
- Çok tuşlu gamepad / klavye veya özel oyuncu mouse'u gibi sürücüsüyle ekstra tuşları kazanan ekipmanlarınız varsa sürücülerini kaldırmayı deneyin çakışma gerçekleşmiş olabilir.

Sonuç alamazsanız denediklerinizi detaylıca listeleyen bir mail ile

info@akortek.com'dan destek talebinde bulunabilirsiniz.

Umarım yardımcı olmuştur.

UC Logic Türkiye / Akortek