Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

üniversite tercih hakkında yardım edermisiniz??

zambak_100

🏅Acemi Tasarımcı🏅
meraba arkadaşlar ben bu yıl anadolu meslek lisesinden mezun oldum bölümüm grafik ve fotoğraf alanı ama ben grafik okumak istiyorum sınava girdim 248 puan okul puanıyla birlikte tercih yaparken neleri göz önünde bulundurmalıyım bana yardımcı olurmusunuz???

NOT: AYRICA BU YIL GEÇİŞ HAKKIDA KALKIYORR ..
ben bide yetenek sınavına gireceğim o sınavında zor olduğunu duydum karakalemim de fena deil ama yinede kendime güvenemiyorum
bi yandanda geçiş hakkı kalkacak 2 yıllıklarada yerleşimek istiyorum bana ne tavsiye edersiniz???

Son düzenleme:

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu konuyla ilgili bende sıkıntılıyım ne yapmam gerktiğini bilmiyorum bende bu yıl mezun oldum
( bu arada başlığını değiştirmelisin kurallara aykırı bi başlık atmıssın bırazdan yonetici üyeler uyarır bence ))

ben 2 yıllık geçiş hakkını kullan derim

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
haır yardım edın yada acil yardım buda benım çalışmam gibi başlılklar yasak .üniversite dercihim konusunda yardım edemısınız gibi bi başlık at

istersen foruma bi kaç desen çalışmanı ekle öyle yarum yapalım desenın çok iyi ise şansın olabılır bnce

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Rehber hocalarınıza danışın. Daha sağlıklı sonuç elde edersiniz.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet, kulaktan dolma bilgiler yerine, rehber hocalarınızla ayrıntılı inceleyip araştırdıktan sonra; daha iyi sonuçlar alırsınız. Sonuçta meslek seçimi insanın hayatını etkileyen en önemli unsur. :)

Kolay gelsin...

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlarında dediği gibi rehber hocandan daha sağlıklı bilgiler alırsın çünkü o sesin gelişimini ve hangi yönde daha başarılı olacağını bizlerden daha iyi biliyor durumundadır şuanda.
kendi şahsi fikrim ise okumak istediğin bölümü oku çünkü insan sevdiği şeyde başarılı olur.
evet yetenek sınavları zordur fakat o sınavlarda daha çok yaratıcılığa önem verilir ve deseninide biraz sağlam olması gerekiyor tabi. ve öss deki puanda etkiliyor artık sıralamayı ve senin puanında iyi sanırım
başarılar dilerim hayatında

zambak_100

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler:)
bişiy daha sormak istiyorummeslek yüksek okulu tercih yapacağım alanlar şunlar
-fotoğrafçılık
-fotoğrafçılık ve kameramanlık
-grafik tasarım
-halıcılk desinatörlüğü
-matbaacılık
-mimari dekoratif sanatlar
-serigrafi
-tasarım basın yayıncılık
-açık hava reklam ve serigrafi
-cam seramik
-çini işemeciliği
-endüstriyel seramik
-seramik

bu alanlara da giriyor ama bu alanların iş olanakları nasıl??? şimdiden teşlekkürler:)

Son düzenleme: