https://www.youtube.com/v/SzOrV6Oh-2I&hl=en_US&fs=1&border=1
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 20 Mar 2010 #1 https://www.youtube.com/v/SzOrV6Oh-2I&hl=en_US&fs=1&border=1
vasili_zaitzev 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Ağu 2009 Mesajlar 708 Tepkime puanı 13 20 Mar 2010 #2 Vay anasını ya walla çocukluğuma döndüm he. Hanamichi yi özledim be ama uzay şeriflerini koymamışlar.Fanatiğiydim
Vay anasını ya walla çocukluğuma döndüm he. Hanamichi yi özledim be ama uzay şeriflerini koymamışlar.Fanatiğiydim
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 38 20 Mar 2010 #3 90 lar yok muuu :utann:
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 20 Mar 2010 #4 g.ecglr' Alıntı: 90 lar yok muuu :utann: Genişletmek için tıkla ... Maalesef elimizde 80'le var
hasantürkten ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 115 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.limk.com 21 Mar 2010 #5 tsubasa nerdesın yahuu wakesumanzu kalecımız voltran var transformers yok ayıp olmus tsubasa gıbı bı mac serısı vardı kartal vurusu falan neyse eskılere donmek guzeldı cocuk olup mahalle macına yırtık ayakkabımla gıdesım geldı simdi iyimi
tsubasa nerdesın yahuu wakesumanzu kalecımız voltran var transformers yok ayıp olmus tsubasa gıbı bı mac serısı vardı kartal vurusu falan neyse eskılere donmek guzeldı cocuk olup mahalle macına yırtık ayakkabımla gıdesım geldı simdi iyimi
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 21 Mar 2010 #6 hasantürkten' Alıntı: tsubasa nerdesın yahuu wakesumanzu kalecımız voltran var transformers yok ayıp olmus tsubasa gıbı bı mac serısı vardı kartal vurusu falan neyse eskılere donmek guzeldı cocuk olup mahalle macına yırtık ayakkabımla gıdesım geldı simdi iyimi Genişletmek için tıkla ... Evet haklısın... en uzun futbol sahası oradaydı
hasantürkten' Alıntı: tsubasa nerdesın yahuu wakesumanzu kalecımız voltran var transformers yok ayıp olmus tsubasa gıbı bı mac serısı vardı kartal vurusu falan neyse eskılere donmek guzeldı cocuk olup mahalle macına yırtık ayakkabımla gıdesım geldı simdi iyimi Genişletmek için tıkla ... Evet haklısın... en uzun futbol sahası oradaydı