Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden hep aynı font ve aynı renkler çalışma ve çalışma konusu ağır konular renk olarak yazılarsa yeşil ve pembe resmiyetsiz bir font ve beyaz dış çerçeve harflerin üstünde.. Bir şey demiyorum ben başka.. Siz mesleğinize grafiker yazmaya ve bu kadar kötü işler koymaya devam edin.. Kimseyide dikkate almıyorsunuz madem.. Yorum istemeyin
tanıtımını yaptığın ürünler koyu renk arka fonuda siyah yaparak çalışmayı boğmuşsun arka fona daha açık bir renk versen ürünler daha belirgin olur. yazı rengi ve fontunuda daha farklı alternatifler denemelisin. ellerine sağlık.
Sadece fotoğraf ve yazı görüyorum...Tasarıma ait pek birşey yok, fontları ve renklerini kesinlikle değiştirmelisiniz bence.Cepli dosya hakkında araştırma ve inceleme yapmanızı öneririm
Ne yazılar, ne resimler, nede tasarımın genelinde hiç bir şekilde bütünlük sağlanmamış... Bu yazı renkleri bu şekilde mi kullanılmalıydı? AYrıca sizcede herşey çok havada durmuyor mu ?
tanıtımını yaptığın ürünler koyu renk arka fonuda siyah yaparak çalışmayı boğmuşsun arka fona daha açık bir renk versen ürünler daha belirgin olur. yazı rengi ve fontunuda daha farklı alternatifler denemelisin. ellerine sağlık.
Sadece fotoğraf ve yazı görüyorum...Tasarıma ait pek birşey yok, fontları ve renklerini kesinlikle değiştirmelisiniz bence.Cepli dosya hakkında araştırma ve inceleme yapmanızı öneririm