Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vatan Gazetesi Web ve Grafik Tasarım Seti Veriyor

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben şu dergi, kurs, online sınav vs. olayına gerçekten gülüp geçiyorum. Sertifika veriyorlarmış, hem de grafik tasarım ve web tasarım. Ya halk eğitim merkezlerinin bilgisayar sertifikası bile bu uydurmalardan daha gerçekçi. Adam programın kursunu verip mesleği sertifikalandırıyor. Benim anlayamadığım olay bu. Ya adam photoshop öğrenip fotoğrafçılıkta kullanacaksa. Tabelası ve kartviziti = xxxx fotoğrafçılık kartvizitte de şu yazıyor xxxxx Grafiker. Ya bi programı öğreterek nasil oluyor da bu şekilde mesleki sertifika veriyorlar. :))) gülüyorum. 3d max öğretince de animatör olsun, autocad öğretip mimarlık sertifikası verin, proengineer öğretip mühendislik sertifikası verin... bizim mesleğimiz yasalar la korunabilen imza yetkisi olan bir meslek değil ya. Siz her zaman renkli makinede insanların adını soyadını bir kağıda yerleştirip çakma grafikerlere çakma sertifikalar verin... Bu tür kuruluşları sırf CD ve kitap pazarlama adına yaptıkları etik dışı hareketlerden dolayı kınıyorum...

hogan01

🌱Yeni Üye🌱
Grafik tasarım Web tasarım seti alacagız diye 49 kupon biriktirip misler gibi kullanım klavuzu sahibi olduk ya setin ne oldugunu biz bilmiyoruz yada veren gazete kullanım klavuzuyla set arasındaki farkı bilmiyor.
sertifika veriyormuş
set diye kullanım klavuzunu yutma sertifikası
Saygılar

Böğürtlen

Acemi Tasarımcı
set alıcaz diye gittik karşımıza incecik içi boş dergiler verdiler aslında vatana dava açılsa kimse birşey diyemez reklam diye ansiklopedi tarzında gösteriyorlar kitapları elinize bi alıyorsunuz içerik desen hiç yok . . yazıklar olsun .

tommy89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar sınava giren varmı? Ben programları ingilizce kullanıyordum.Türkçe ( komutları) mi yapıyorlar sınavı Grafik&Web sınavı ve ne tarz sorular soruluyor?

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
ben girdim sorular çok basit ingizce türkçe karışık hatta türkilizce bile vardı

Gul_Hayat

🌱Yeni Üye🌱
:)))) çok komik yaa, kitap dediler , adobe dediler.. sevindik ama hayallerimiz suya düştü. Resmen dergi verdiler, ve herhangi birşey öğrettiğide yok, sadece programları tanıtır gibi yapmışlar, o kadar. Bizim eve günlük 3-4 çeşit gazete girdiği için ekstra bir bütçe ayırmak zorunda kalmadım, kaybettiğim bişey yok ama kazandığım bişeyde yok. Yalnızca verilen cd ye biraz göz attım, en azından oradan bir kaç şey öğrenilebilir gibime geliyor. Sertifika mühim değil, arabayı ehliyetin kullanamaması gibi, sertifika da tasarım yaparken bize bi katkı sağlamayacak. Neyse sağlık olsun. Ben Kodlab yayınevinin kitaplarını takip ediyorum. Yakın bi tarihte illüstratör cs5 kitabı çıkacakmış. Diğer kitapları gibi bununda içerik açısından çok zengin olacağını ve uygun fiyata satılacağını tahmin ediyorum. Herkese kolay gelsin. Benim gibi kitapzedelere de geçmiş olsun :)

Gul_Hayat

🌱Yeni Üye🌱
Yanlışınız var

tabi ki onaylatması gerekiyordu
başladığnın ilk haftasıydı sanırım; ya internetten yapıyorsun yada yaysat a gidip yapıyorsun.
O olmadan alamaz; onun kupon biriiktirdiğinden haberleri bile yok yani; onun adına ayrılmış bir set olmayacak ne yazıkki :S
Setler sayıı geliyor; boşa biriktirdi yani; geçmiş olsun :(
Kuponların bulunduğu sayfadaki yazıları çok sıkı takip etmesi gerekiyordu.
Geçmiş ola...

Başvuru yapmadan da kitap alabilir. Kimse tam biriktiremiyor zaten, yarıda bırakıyorlar ve onların önceden ayırtmış oldukları kitaplar elde kalıyor. Dağıtım süresi bitmeden bi kaç gün önce herhangi bir bayii den kitapları alabilirler. Bu seti şansa bırakmamış önceden kaydımı yaptırmıştım ama, başka roman vs alırken hep ayırtmadan alıyorum ben :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Başvuru yapmadan da kitap alabilir. Kimse tam biriktiremiyor zaten, yarıda bırakıyorlar ve onların önceden ayırtmış oldukları kitaplar elde kalıyor. Dağıtım süresi bitmeden bi kaç gün önce herhangi bir bayii den kitapları alabilirler. Bu seti şansa bırakmamış önceden kaydımı yaptırmıştım ama, başka roman vs alırken hep ayırtmadan alıyorum ben :)

daha sonraki mesajımda telefon açıp öğrendikten snra yanlışımı düzelmiştim zaten :wink:
yine de teşekkürler