Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vatan Gazetesi Web ve Grafik Tasarım Seti Veriyor

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
birşey sorabilirmiyim bir arkadaşım kuponları biriktirmiş
kuponlar biriktirilirken yaysata bir şey onaylatmak gerekiyormu acaba bilen varmı onaylatmadan birktirmişte

tabi ki onaylatması gerekiyordu
başladığnın ilk haftasıydı sanırım; ya internetten yapıyorsun yada yaysat a gidip yapıyorsun.
O olmadan alamaz; onun kupon biriiktirdiğinden haberleri bile yok yani; onun adına ayrılmış bir set olmayacak ne yazıkki :S
Setler sayıı geliyor; boşa biriktirdi yani; geçmiş olsun :(
Kuponların bulunduğu sayfadaki yazıları çok sıkı takip etmesi gerekiyordu.
Geçmiş ola...

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
tabi ki onaylatması gerekiyordu
başladığnın ilk haftasıydı sanırım; ya internetten yapıyorsun yada yaysat a gidip yapıyorsun.
O olmadan alamaz; onun kupon biriiktirdiğinden haberleri bile yok yani; onun adına ayrılmış bir set olmayacak ne yazıkki :S
Setler sayıı geliyor; boşa biriktirdi yani; geçmiş olsun :(
Kuponların bulunduğu sayfadaki yazıları çok sıkı takip etmesi gerekiyordu.
Geçmiş ola...

bilgi için teşekkürler :)
yazık olmuş gerçekten

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bilgi için teşekkürler :)
yazık olmuş gerçekten

Çok içime oturdu ; çok üzüldüm :(
Yaysat ' ı aradım sizin için :)
Bizim setlerin dağıtımı henüz başlamamış ama arkadaşınız da alabilecekmiş :mutluluk:
Sistemi değiştirmişler :)
Ama bizimle aynı zamanda değil; daha geç alacakmış.
Burayı arayıp dağıtım zamanını takip edebilirsiniz dediler
Ben Beylikdüzünde olduğum için; b.düzü yaysat ın telefonu bende mevcut.Onu yazıyorum; siz arayıp bağlı olduğunuz yerin telini alın ve irtibatta olun :wink:
B.düzü yaysat tel: 0212 873 94 32
Yani geçte olsa eline geçecek :mutluluk:
Sevgiler

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben onaylattım biriktirdim daha alamadım gelmedi dediler grafik seti gelmiş web gelmemiş bekliyoruz hala
birde bir tane kuponum kaybolmuş hepsini tam aldım ama bulamıyorum biri eksik sorun olur mu ya orda parayla ayarlanma imkanı var mı?

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben onaylattım biriktirdim daha alamadım gelmedi dediler grafik seti gelmiş web gelmemiş bekliyoruz hala
birde bir tane kuponum kaybolmuş hepsini tam aldım ama bulamıyorum biri eksik sorun olur mu ya orda parayla ayarlanma imkanı var mı?

Benimde eksiklerim vardı :S
Hepimizin illaki var :)
Yaysat la konuştum bende bu durumu; fazladan gazete alıp kupon eklemeniz yeterli :wink:
Yani önemli olan sırası değil sayısı :giggle:
üstüne de hangi güne ait olduğunu yazarsınız; bir sorun çıkmayacaktır :wink:
Ama illede emin olmak istiyorum derseniz; bir önceki mesajımda verdiğim tel numarasından sorabilirsiniz :wink:

StyleType

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eksiksiz 49 kupon,sırasyla xD ... + fazlası var bende isteyene verebilrim :p :D

cagriktk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar ben setı bugün aldım ve sok gecırdım reklamlarda gosterdıklerı set deıl cok ınce ıcırık neredeyse yok denılcek kadar az pisman oldum acıkcası,gorunce sasırmayın..

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
hadi ya kötü mü o kadar :S

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslar ben setı bugün aldım ve sok gecırdım reklamlarda gosterdıklerı set deıl cok ınce ıcırık neredeyse yok denılcek kadar az pisman oldum acıkcası,gorunce sasırmayın..
eğer 49 gün boşu boşuna biriktirdiysem
ve dediğin gibi gerçekten tatmin etmezse bu emek
ciddi olay çıkartırım

öyle atıp tutmacalı reklam yapmayı biliyorlardı!

cobra11

Acemi Tasarımcı

O kadar kötümü ya Ztn pek ümitli değildim ama incecikte kitap beklemiyodum az çok bişeyler öğreniriz diyodum. Allah bilir sayfalarda saman kağıttır. Bi daha kupon biriktirirsem ztn parasını biriktirip gidp kendim alacam.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dağıtım başlamış mı ya?
Ya nasıl olur böyle anlamadım ki; ben kendimi bildim bileli evde kupon birikir; ne asiklopediler; ne kitaplar; ne cd setleri aldık; hiç birindende sorun yaşamadık,aksine çok memnun kaldık...
Bu ne şimdi anlamadım vallahi; adam mı kazıklıyorlar?
Hayret bişi yaa :headbang:

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
Web ve Grafik Tasarım KİTAPÇIKları
dsc05010.jpg

cagriktk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar hic bilmeyenler icin belki ise yarayabilir :) özellikle photosop kitapcıgında photoshop panellerini türkce olarak ıslemisler buda cok sacma gelıo photoshop u ıngılızce kullananlar ıcın..neyse yapcak bısı yok seti aldık bikere reklamlarında herbiri 4000 lira degerınde dıoo yanlıs olmasın :)

sinan9006

Acemi Tasarımcı
Ben almaya bile gitmedim kuponlar evde almam da büyük ihtimalle :mad:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar bugün aldım setlerimi...
Şimdi inceliyorum...
Ya neden beğenmedi kimse anlamadım ki? :S
ince olması kötü bir şey değil ki?
Kuşe kağıda bile basmışlar :D
benim dünya para verip aldığım kitaplar bile kuşe değildi :D :D
Kaba taslak anlatmışlar işte; kuponla kitap bu kadar anca :D
Herkese hayırlı uğurlu olsun :)

sel_çet

🌱Yeni Üye🌱
kuşeye basacaklarına samana bassalardıda bende hayal kırılığına uğramayaydı!!!! :((
ne kadar umutlandım ben oo kitaplar için insaf dalga geçer gibi

hakanyeles

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
teserrart.spaces.live.com
Fotoğraflara vuruldum.
Sabah bayiye giderken patronumun biriktirdiği kuponları da almıştım ve 4 takım seti taşıyıp taşıyamayacağım konusunda tereddütüm vardı.
"-pardon görebilir miyim acaba? ağır mıdır?" deyince,
"o adam "-ne sandın 20'şer kilomu" derken yüz ifadesini unutmayacağım.
Kampanya içeriğinde ileri düzey olduğu yazmıyordu, tamam da kampanya görselleri niye bu verdikleri dergiler değil, o kitap sırtlarında logoları var, benim aldğım dergilerde, logo yok. Başvurumu yapınca tüketici hakları bunu dikkate alacaktır.

mctug

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zozi.net
İnanın gördüğüm anda şok oldum. Eve gelene kadar sövdüm. Hatta yolda kitapları atmayı bile düşündüm sinirden. Birtek DVD lerdekiler çook az yararlı o kadar. Hiç bilmeyenler için evet belki yardımcı olur ama o kadar büyük reklama karşılık bu ne abicim ya. Resmen dalga geçtiler milletle. Baştan gösterseler hayatta almazdım. 40 Lira para verip bunları alacağıma gider Photoshop® kitabı alırdım 1 tane olurdu tertemiz olurdu. Ayıp vallaha ayıp. Bende şikayetimi yapacağım bir şekilde verdiğimiz emeğe yazık.

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
ben sadece grafik eğitim setini aldım fakat benim sinirimi bozan şey kuponları biriktirdim bittikten sonra 1.5 ay bekledim.
kaç kere telefon ettim bilgi almak için kimse bilgi vermek istemiyor.
En sonunda kitapları aldım ve bende herkes gibi şok oldum :)
reklamlarda ve gazetede gördüğüm kitaplar kalın fakat elimdeki 4 kitabın kalınlıgı reklamdaki kitabın birtanesinin kalınlığına eşdeğer:)

Elimde kitap olması bilgilenmek amacıyla iyi oldu fakat anladım ki birdaha kuponla birşey almamak gerekiyor.
Eskiden kuponla ansiklopediler, eğitim kitapları alırdık herşey reklamı nasıl yapıldıysa öyle gelirdi..
Ama değişen Türkiye'de bu kural da değişmiş:)