Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vatan Gazetesi Web ve Grafik Tasarım Seti Veriyor

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
evt ama bu sadece kayıt formu için. neyse ben bugün gazete aldım şöyle yazıyor;

web tasarım seti, grafik tasarım seti, grafik tasarım seti - web tasarım seti kampanyalarına ait kaşeletme işlemini 15 mart pazartesi gününden itibaren 20 mart cumartesi akşamına kadar GAZETEVATAN.COM - Güncel Haberler, Son dakika haberleri, Gazete Haberleri, Vatan Gazetesi, Yerel Haberler, Spor Haberleri, Magazin Haberleri adresine girip promosyon linkine tıklayarak promosyon kayıt işlemini başlatabilirsiniz. Katılmış olduğunuz kampanyalara ait formu eksiksiz şekilde doldurunuz ve bu işlem sonunda ekranda çıkacak olan kampanya katılım formunu yazıcıdan dökünüz veya not alınız. Ürün dağılım anonsu verildiğinde belirtilen tarihler arasında kuponlarınız ve katılım formunuz veya numaranızla birlikte seçmiş olduğunuz yaysat başbayisine gidip ürününüzü teslim alabilirsiniz.

İnternet dışında elden kaşeletmek içinde bugünden itibaren gazetede verilen kupon toplama formu ile biriktirdğiniz ilk üç kuponu 20 mart cumartesi 12:30'a kadar yaysat başbayilerine kaşeletiniz. Devam eden kuponları da sıralı biriktiriniz.

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
bu seti satamadılar doğru düzgün (internete bir çok kopyası düştüğü için)şimdide bu yolla elden çıkarıyorlar:D

akinayoglu

🌱Yeni Üye🌱
Reklamcılığın amacı bu abartmak :) Ben bu meslekte daha yeniyim.Ticaret Meslek lisesi Web tasarım ve programlama mezunuyum. İleri gelen reklam ajanslarından birinde staj yaptım. Sizce bu sertifika iş görürmü. Nihayetınde işi bildiğimize dair bir belge olacak.
Şimdiden teşekkür ederim.

cselamlar

Acemi Tasarımcı
Arkadaşlar ben aranıza yeni katılan biri olarak yazdıklarınızı okurken gerçekten üzüldüm. Ben uzun zamandır amatörce kendi çapımda illüstrasyonlar yapıyorum. Grafiker değilim sadece sevdiğim için öğrenmek istiyorum o kadar. İleride ne olur bilmiyorum ama şimdilik bu işten para kazanma gibi bir amacım yok. Zaten profesyonel olarak yaptığım başka bir sanat dalı var.

Sertifikanın bir işe yaramadığını herkes biliyor zaten. Bu işlerde referans gösterdiğin işler seni biryerlere getirir ya da zaten daha konuşurken anlarsın bir adamın sanata bakışının ne kadar geniş olduğunu.

Bu işe herkesin başlaması iyi mi yoksa kötü mü? Bence çok iyi. Bu camiaya katılanları rakip olarak görenler bence başarısız sanatçılardır. Herkes konuşur, kıskanır, kötüler ama çalışan her zaman yol alır. Konuşanlar hep konuşmaya mahkumdurlar.

Kim girmek istiyorsa bu işe girsin ki herkes anlasın iyi ile kötüyü. Çita yükselsin herkes daha çok çalışsın.

Eminim yanlış anlayanlar olacaktır ama maalesef bu böyle.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Arkadaşlar ben aranıza yeni katılan biri olarak yazdıklarınızı okurken gerçekten üzüldüm. Ben uzun zamandır amatörce kendi çapımda illüstrasyonlar yapıyorum. Grafiker değilim sadece sevdiğim için öğrenmek istiyorum o kadar. İleride ne olur bilmiyorum ama şimdilik bu işten para kazanma gibi bir amacım yok. Zaten profesyonel olarak yaptığım başka bir sanat dalı var.

Sertifikanın bir işe yaramadığını herkes biliyor zaten. Bu işlerde referans gösterdiğin işler seni biryerlere getirir ya da zaten daha konuşurken anlarsın bir adamın sanata bakışının ne kadar geniş olduğunu.

Bu işe herkesin başlaması iyi mi yoksa kötü mü? Bence çok iyi. Bu camiaya katılanları rakip olarak görenler bence başarısız sanatçılardır. Herkes konuşur, kıskanır, kötüler ama çalışan her zaman yol alır. Konuşanlar hep konuşmaya mahkumdurlar.

Kim girmek istiyorsa bu işe girsin ki herkes anlasın iyi ile kötüyü. Çita yükselsin herkes daha çok çalışsın.

Eminim yanlış anlayanlar olacaktır ama maalesef bu böyle.

Siz konuştuğumuz konunun ne olduğunun farkındamısınız?

Biz sadece gazetenin insanlara yaptığı yanlış anlam verdiği sloganı tartışıyoruz kimsenin bu işe heves etmesine karşı değiliz.

Karşı olsak bu forumda bulunup yeni başlayan insanlara buralarda yardımcı olmayız değilmi?

Ama bir gerçekte varki bir söz vardır nerde çokluk orda ...... diye belki bilirsiniz.

Herkez gazetenin verdiği gazla ilerler ve programlarda bir kaç şey yaparak ortalığa ben grafikerim diye çıkarsa ortalığın çılkı çıkacaktır ve sanat değil sokaklarda billboardlarda reklam diye ucuz çalıştırılan insanların yaptığı göz kirliliği olan karmaşa doğacaktır biz bunlara karşıyız bilmem anlatabildimmi

Grafiker demek Gra fikir yani grafik fikri veren bir şahıs anlam ifade ediyor bence fikri olmayan düşüncesi olmayan insanlar napacaklar programları öğrenip benim yaptığım fikirleri bir başkasının yaptığı fikirleri çalıp kendi yaptığı çalışmasına uyarlıcaklardır ve benim yaptığım sanat nerde soruyorum size anladınızmı şimdi biz ülkemizin milletimizin geliştirmek yönündeyiz bilgimiz olmadan konuşup batırmak yönünde değiliz.

cselamlar

Acemi Tasarımcı
Bir fikrim var.
Bence özel yetenek sınavı yapılsın ve bu programları özel yeteneği olanlar kullansın. Hem böylece kötü işlerin ortaya çıkmasını da engellemiş oluruz.

Herkes kalitesine göre yer bulur sektörde. Eğer sokaktan geçen insanlar benimle aynı kulvarda yürüyebiliyorlarsa, o toplumda benden bir farkları yok demektir ve en az benim kadar maddi manevi kazanmayı hakediyorlardır. O toplumda diyorum çünkü her toplumun sanatı algılayışı farklıdır.

Ülkemizde sanattaki ayrıntıyı anlayabilecek çok az insan olduğunun ben de farkındayım. 51 ekran puntolarla reklam izleyen bir toplumda yaşıyoruz. Bu durumu düzeltebilecek olanlar ise gerçek sanatçılardır, korkularına yenilenler değil.

Son olarak fikir üretme konusunda ki görüşlerine katılıyorum.
Şunu da unutmamak lazım; hiç bir yazılımı kullanma yetisi olmayan insanlardan mükemmel fikirler çıkabiliyor.

Bill Gates in bir röportajında okumuştum. "Yazılımları kullanmayı kolaylaştırıyoruz. Çünkü önemli olan yaratıcılıktır." gibi birşey söylemişti.
İleride yazılımlar çok kolay olduğunda da kızacak mıyız her önüne gelen kullanabiliyor diye?

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Bir fikrim var.
Bence özel yetenek sınavı yapılsın ve bu programları özel yeteneği olanlar kullansın. Hem böylece kötü işlerin ortaya çıkmasını da engellemiş oluruz.

Herkes kalitesine göre yer bulur sektörde. Eğer sokaktan geçen insanlar benimle aynı kulvarda yürüyebiliyorlarsa, o toplumda benden bir farkları yok demektir ve en az benim kadar maddi manevi kazanmayı hakediyorlardır. O toplumda diyorum çünkü her toplumun sanatı algılayışı farklıdır.

Ülkemizde sanattaki ayrıntıyı anlayabilecek çok az insan olduğunun ben de farkındayım. 51 ekran puntolarla reklam izleyen bir toplumda yaşıyoruz. Bu durumu düzeltebilecek olanlar ise gerçek sanatçılardır, korkularına yenilenler değil.

Son olarak fikir üretme konusunda ki görüşlerine katılıyorum.
Şunu da unutmamak lazım; hiç bir yazılımı kullanma yetisi olmayan insanlardan mükemmel fikirler çıkabiliyor.

Bill Gates in bir röportajında okumuştum. "Yazılımları kullanmayı kolaylaştırıyoruz. Çünkü önemli olan yaratıcılıktır." gibi birşey söylemişti.
İleride yazılımlar çok kolay olduğunda da kızacak mıyız her önüne gelen kullanabiliyor diye?

Söylediğiniz sözler çok farklı yerlere sapıyor herbirini tartışamam veya yorumlayamam ama özel yetenek sınavına veya gerçek sanatçıyı seçme seçilmeye gerek yok zaten kendinde yetenek olduğunun farkına varan insanlar ön plana sizinde dediğiniz gibi çıkıyor ve zaten yeteneği olan insanlar bu işi okulunda veya belli başlı yerlerde çalışarak öğreniyorlar ve kendilerini ön plana çıkartıyorlar.

Bizim burda tartıştığımız olay Türkiye'de şu anda işsizlik krizi var ve bunu gazete kendi çıkarı için slogan yapıp kendi gazetesinin trajı ve satışını arttırması herkezi bu işe yönlendirmesi yani yanıltıcı reklam yapması biz buna kızıyoruz.

Şimdi Bill Gates i felan boşverelimde herkez Astronot, Gökyüzü bilimcisi veya farklı dallarda yeteneği olan birsürü insan var ama herkez kendi hayatının şekillendirdiği mesleği yapıyorlar.

Sizin doktorluk cerrahlık yeteneğiniz olabilir ama sınav'da notunuz cerrahlığı tutmuyorsa cerrahlık okuyamazsınız ve notunuz yetmediği için belkide öğretmen olursunuz.

Herkezin yeteneği var diye herkez her istediği mesleği yapamaz bu oturmuş sisteme çok yanlış olan bir olaydır.

Şimdi diyceksinizki sistem yanlış sistem yanlış değil sistem doğru siz cerrahlığa meğilli olabilirsiniz ama sınavda bilmediğiniz sorular bir ameliyat masasında karşı karşıya geldiğinizde ve yanlış şıkkı işaretlediğinizde o bir cana mal olur.

Bunlar hayatın gerçekleri hayallerle yaşamayın hayalleri savunmaya kalkmayın çünkü hayaller hayaldir ve herzaman hayal olarak kalacaklardır.

Doğru bildiğinizi sandığınız şeyler her zaman doğru değildir bunu ilk önce detaylıca araştırmak lazım.

cselamlar

Acemi Tasarımcı
Neyse boşverin ben yormayacağım kendimi. İkili tartışmaya doğru gidiyor çünkü. Ama söylemeden geçemeyeceğim. Astronot, gökyüzü bilimcisi ve cerrah benzetmelerinize hayran kaldım.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Neyse boşverin ben yormayacağım kendimi. İkili tartışmaya doğru gidiyor çünkü. Ama söylemeden geçemeyeceğim. Astronot, gökyüzü bilimcisi ve cerrah benzetmelerinize hayran kaldım.

Kendinizi yormayın kendinizi yorunca size açıklama yapmam gerekiyor ve ben yeterince yoruluyorum.

Astronot, Gökyüzü bilimcisi veya cerrah işini nasıl sahipleniyorsa bende sahipleniyorum işimi hor görmüyorum ve sanata sanatçıya saygı duyuyorum benzetmeme hayran kaldığınız içinde çok mutlu oldum:)

Bu işi amatör olarak yaptığınızı belirtmiştiniz. O zaman burakında biz profesyonel iş yapan insanlar neye yorum yapacağımızı neyin nasıl olduğunu biz belirleyelim buna sizin gibi işin içinde olmayan insanlar bize dair yorumlarda bulunmasın lütfen.

cselamlar

Acemi Tasarımcı
Değerlendirmelerinizi takip edeceğim.

Son düzenleme:

davetiyegerek

Acemi Tasarımcı
Bunu topluyorum ama sertifikada vatan gazetesi yazarsa varya onun verdmiş olduğu sertifikanın ben.

bu arada ne kadar güzel bir forum burası internete buı sertikikayı aratırken buldum tema çok güzelmiş.

habertürkde veriyor sertifika ilk kupon yarın.

Son düzenleme:

baranezz

Acemi Tasarımcı
bende bu seti biriktirenlerdenim ve yarın son kuponumu alacam.Elktrık-elektronık muh okuyorum ama web tasarımına ve grafık tasarımına merakım wardı hep ıcımde kalan bu setı gorunce kacırmayayım dedım.sadece hobi için diyelim.bu seti alacaz iyi de programlarını nerden bulacaz yardımcı olabilecek varmı orjianelleri cook pahalı demo da kullanmak ıstemıyorm ögrenme acısından yardım edersenız sevinirim.

ashly28

Acemi Tasarımcı
merhabalar;

dağıtım tarihleri belli oldu mu olunca açıklarsanız sevinirim

herkese kolay gelsin:angel:

sinan9006

Acemi Tasarımcı
Dağıtımın tarihini öğrenmek için gazete alıyorsanız bir ay kadar almayın derim. Çünkü dağıtımlar en erken bir ay sonra başlıyor.:)

Ne diyosun yuh boyle oldugunu bilseydim biriktirmezdim.Peki açıklanınca ne kadar süre duruyor açıklama?

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu setten ögrendiğim photoshopla kendi sertifikamı hazırlasam olmazmı?ne kadar komik yaw böyle şeyleri gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor sinir katsayım yükseliyor...yarında çıksınlar bi tıp kitabı versinler bide sertifika.herkes doktor olsun.bu meslege saygı kalmamış kardeşim.ne bu peynir ekmekmi.ondan sonra sertifikasını alan grafiker olacak.kolaymı grafiker olmak.ha olurlar olurlar ama kupon kupon taksit taksit olurlar.

megab

🌱Yeni Üye🌱
henüz dağıtım gunlerı acıklanmadı sanırm alan varmı?:S

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
henüz dağıtım gunlerı acıklanmadı sanırm alan varmı?:S

Arkadaşlar yaysat bayii ile şimdi konuştum...
Henüz dağıtıma başlanmamış; bilgileride yokmuş ama uzun sürmez bu ara gelir dedi.
Bilginize...

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
birşey sorabilirmiyim bir arkadaşım kuponları biriktirmiş
kuponlar biriktirilirken yaysata bir şey onaylatmak gerekiyormu acaba bilen varmı onaylatmadan birktirmişte