Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Vektörel Çizim Yapabilen Yardım Bekliyorum

bilal_67

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Bir Çerçeve Tasarımı Varda Bu Tasarımın Vektörel Halin Lasım Corel'de Vektörel Çizim Hazırlayacak Kadar Bilgiye Sahib Deilim Bilgiye Sahib Olan Arkadaş Yardımcı Olursa Sevinirm Ayrıca Emeginize Karşılık İstediginiz Bir Şey Varsa Yernie Getirebilirim...

blueblack.png

ottomanforce

🌱Yeni Üye🌱
resmi corelde aç -resmin üstüne tıkla -bitmap -trace bitmam- artline de ok

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok sağolun bayağı faydalı bir özellik, Allah razı olsun.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iyide sitede çok fazla vektörel çizim var zaten gerek yokki bunlara..

bilal_67

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar en başta cevap verilen şekilde yaptım ama istedigim kaliteye ulaşamıyorum tamamen bunu vektörel olarak çevirebilecek varmı acaba

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamamen vektorel olmasini istiyorsan fotografi yuksek bir dpi de scan ettikten sonra corel da acip pen tool araci ile sekli cizmeye basla ben bazen oyle yapiyorum

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bunu çizebilecek çok kişi vardır ancak bu bir iş onun için bir karşılığı mutlaka olmalıdır ki bizim işimizde bu free çalışan bir çok arkadaşımız var ben veya bu arkadaşlarımızdan biri muhakkak çizecektir. kolay gelsin

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
en iyisi tekrar cizmektir. zaten bir kenarını çizdikten sonra mirror yaparsanız diğer tarafı çizmeye gerek kalmaz duplicate yaptığınızda. birde cizim yaparken gözünüzün yorulmamısı ve hatları daha iyi görebilmek için view'den wireframe görünümü seçerseniz çizme aşamasında büyük kolaylık sağlarsınız. iyi çalışmalar kolay gelsin.