Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadasım logoyu tekrar yüklemiyorum. çünkü bu tür paylasımları cizdikten sonra genelde arsivleme aliskanliğim yok. zaten bir kac dakika alan şeyler için paylaşım yapmayı istemiorum acıkcası zor olanlar tamam da basit olanlari en azindan biraz caba göstererek cizmenizden yanayım. en azından eliniz tembelliğe alışmasın.
iyi yapmışsın. eline sağlık da benim gözümün içine sokmak için link verir gibi yazmanıza gerek yok. ben fikrimi soyledim zaten ve sözümü de her zaman savunuyorum. biraz çaba göstermekten kaçınıp forumlarda isteklerde bulunmak yerine biraz vakit ayırıp uğraşmak daha iyi. Unutma bir gün için avladığı balığı paylaşmak yerine insanları balık tutmayı öğrenmeye itmek daha faydalı. Bu logoyu da boş bir vaktimde rastladığım yardım için çizmiştim ama yine de ordada istek yapmak yerine biraz uğraşsanız daha az sürede elde edersiniz istediğinizi şeklinde sitemimi dile getirmiştim. size kolay gelsin iyi aksamlar.