Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

veteriner afiş çalışmam umarım beğenirsiniz

fenerliado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
veteriner.jpg

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
afiş çalışmasımıdır bu?

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır.
Çalışmanızda bulunan iletişim bilgilerini (adres,telefon, e-mail, internet adresi ) blur tool ile kaldırıp,
edit.gif
butonu kullanarak tekrar yükleyiniz. Aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır.

Buarada kullandığınız Gardfield cizimi size mi ait ?

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
sizin bu çalışmadaki emeğiniz nerede yani ne yaptın bu çalımada ayrca bu bir afıs çalımasıda değil basarılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
değişik bir çalışma

damlayanardag

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafidamla.com
emeğe saygı kesinlikle ama bunda bi emek göremiyorum ben kusura bakma.Çiğ renkler basit bir yazı ve afiş böyle olmaz arkadaşım

elegance

🌱Yeni Üye🌱
emeğe saygı kesinlikle ama bunda bi emek göremiyorum ben kusura bakma.Çiğ renkler basit bir yazı ve afiş böyle olmaz arkadaşım

bu nasıl bir tarz...
1.az veya çok emek var hiçe sayıyorsunuz
2.çalışmayı basit ve küçük görüyorsunuz
3.herhangi bir öneride bulunmuyorsunuz

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eleştirilere açık olmalısın arkadaşım iyi eleştirilerden çok katı buldukların kızdıkların gelişimine katkıda bulunacaktır.Zemin rengini değiştirsen daha hoş olur garfield sarı zeminde pekte hoş durmamış bütük tek bir pati yerine birkaç tane irili ufaklı pati eklersen farklı renklerde mesela daha güzel olur yazıları yazma tarzın aslında hoş fakat müşterin öyle sanıyorum daha ciddi bir sunum bekleyebilir senden benim bildiğim afişler bu ebatlarda olmuyor sanıyorum branda olacak bu ya da tabela , bence garfield yerine gerçek hayvan resimleri kullan başarılar bizimle paylaştığın için teşekkürler

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Patileri küçükten büyüğe üç dört tane daha olursa iyi olur diye düşünüyorum,afiş boyutlarına gelince,daha çok eni dar,boyu uzun,göze daha hoş gelebilir,bu şekilde küçük olarak düşünürsek banner,büyük olarak düşünürsek,bu şekilde dükkan tabelası gibi duruyor,yinede güzel olmuş,ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkür ederim.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma biraz değilde baya bi sade olmuş.Ama yinede emeğe saygı duymamız gerek.Her Yapılan işte copy paste yapılsa bile bir emek harcanır ama az ama çok farketmez.Eline Sağlık.

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Emeğe saygı duyulur ama bunu afiş olarak kabul etmek abartı olur, afişleri lütfen inceleyin ...

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Afişten ziyade bannere benziyor.Size tavsiyem sitedeki afiş çalışmalarını bir inceleyin.İyi Çalışmalar :)