Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu anlatılanları ImageReady de mi yapmaya çalışıyorsunuz yoksa AdobePhotosjopCS3 te mi. Bunu sormamın sebebi Adobe ImageReady programını CS3 ile Photoshop programının içine entegre etti.
arkadaşlar neyi deniyorsunuz programın desteklediği video formatını bilmeden...allah allah ya mesaj yollım diye mesaj yollamayın çözüm olacak bir mesaj atalım lütfeen..programın hangi video formatlarını desteklediğini nacizane bir kişilik söyleyebilirmi?
mov, avi ,mpeg , desteklemiyor.. bilgilerinize hiç bir allahın kuluj bilmiyor çok guzel ve harika ma bulucam bu programın destekledği video formatını ve burada da konuyu patlatıcam...
gifi sürükleyip atsanızda açılıyor zaten öenmli olan video yu açmak öle değilmi?bize lazım olan video formatı..volkan kardeş ömer kardeş bi el atın şurayada suu bi çözüme ulaştıralım.
gifi sürükleyip atsanızda açılıyor zaten öenmli olan video yu açmak öle değilmi?bize lazım olan video formatı..volkan kardeş ömer kardeş bi el atın şurayada suu bi çözüme ulaştıralım.
kardeş sorun gif deil zaten image ready zten bir gif programı gif formatını çarsan image ready de doğal olarak zaten frameler halinde açılır.benm sorum video açılması desteklerdiği video uzantısı nedri???
Ben Photoshop CS3 için demiştim gifleri açma olayını. Desteklediği formata gelince de;
üstte yazan formatları destekler. Ama Quicktime 7 ve üzeri versiyonlarından biri pcde yüklü olmalıdır, diye biliyorum. Quicktime bazen .avi formatında sorun çıkarabiliyor ama...