Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Windows 7'de Corel Font Sorunu!

objka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
MERHABALAR...işletim sistemimde windows 7, corel draw x3 kullanıyorum.corel de bazı fontlar göstermiyor. nedeni nedir bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum???

objka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu sorunla hiç karşılaşan yokmu arkadaşlar... benim bi kaç arkadaş tada aynı sorun var bilen varsa yardımcı olabilirmi?

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
bendede 7 var

ama ben corle x4 kullanıyorum dediğin gibi hiç bir sorunla karşılaşmadım ama uyumluluk modunu windows servis pack3 e getirip tekrar bir dene corelin simgesine sağ tıkla uyumluluk modunu servis pack 3 e ayarlayıp bir dene bakalım sorun devam edecekmi

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
normalde fontların var ve çalışır o windowsa aşırı font yüklemenden dolayı kaynaklanan bir sorun belli bir sayıda fontu görür ama hepsini kullanabilirsin bendede aynı

objka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
6000 adet font var fakat ben;uzun zamandır windows xp kullanıyorum tüm fontları görüyordu... windows 7 kurunca oldu..mesela myriad fontu xp boş göstermezken. windows 7de boş gösteriyor...

objka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fontu yazıyor var var zaten resimdede gönderdğim üzere. önemli bazı fontlarda yazıyı o fonta getirdiğim zaman boş gösteriyor....

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
geçersiz font gösteriyor ama yazıyor anladığım kadarı ile ozaman bir problem yok

objka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evt fontu gösteriyor. acaba windows 7 crack bnmki ondanmı orjinal değil ben ondan şüpheleniyorum

mexzar18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence xp kurun windows 7 veya vista kullanmayın derim sp3 yada sp2 kurdurabilirsiniz

serdar-akçıl

🌱Yeni Üye🌱
dostum galba senin fontları türkçe ve ingilizce fontları ayrı olarak gösteriyor bana öyle geldi

cankardem

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bende de aynı sorun var Sözeniniz oldumu sorunu X4 de gösteriyor Fakat X3 de göstermiyorrr:(

cankardem

🌱Yeni Üye🌱
sorunu *çözdünüz mü arkadaşlar lütfen yardımmmm

sahin33

🌱Yeni Üye🌱
win. 7 yeni kurdum. aynı sorun bende de var.
cdr12 de göstermiyor X15 Gösteriyor.
sorunu çözen yokmu ??

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
versiyon farkı olablir ben win7 kurdum ama daha sonra iptal etttim ekranda tam renkleri göstermiyor arkadaşlar gerçk baskı renklerini göremiyorsun buda bi handikap win7nin..