Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Windows 7'de IE olmayacak !

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
Microsoft'un Ekim ayında piyasaya süreceği işletim sistemi Windows 7'nin Avrupa versiyonlarında Internet Explorer bulunmayacağını açıklandı.

win7iehaberici.jpg

Bugüne kadar satışa sunulan bütün işletim sistemlerinde bulunan web tarayıcısı IE, Windows 7'nin Avrupa'da piyasaya sürülen versiyonlarında bütünleşik olarak gelmeyecek. Microsoft'un aldığı bu kararın Avrupa Birliği'nin haksız rekabet davaları açmasını engellemek ve olası yüksek bir tazminatın önüne geçmek için aldığı sanılıyor. Daha önce benzer durumlarda ağır tazminatlar ödemek zorunda kalan Microsoft bu sefer işi sıkı tutuyor.

Windows 7'nin sürümlerinde IE bulunmayacak ve kullanıcılar istedikleri tarayıcıyı yükleyebilecekler. Öte yandan Microsoft Türkiye'den aldığımız bilgilere göre isteyen kullanıcılar için IE yüklü Windows 7 versiyonunun da Avrupa'da bulunacağı açıklandı. yani IE'sız ve IE'li olmak üzere iki farklı Windows 7 versiyonu bulunacak.​

Alıntıdır.

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hmm..
ben şimdiden windows7 kullanıorum ve firefox tabiki..

Jack-Sparrow

🌱Yeni Üye🌱
Windows 7 şimdiye kadar en hızlı çalışan işletim sistemi olucak gibi görünüyor.

2 gün önce chip'in internet sitesinde okudugum kadarıyla da rekor kırılmış zaten.. Pentium 2 266 mhz işlemci ve 6 mb ekran kartı ile Windows yüklemeyi ve çalıştırmayı başamış bir arkadaşımız..

İe konusuna gelince ;

Ben İe'nin hiç bir versiyonunu sevemedim. Bana görede en iyisi Firefox.. Ve her webmaster'ın şikayetçi olduğu konu olan tasarımların ie ve firefox'da farklı çıkması konusu benide fazlasıyla rahatsız ediyor. Tüm dünya Firefox kullansa mükemmel olur. :)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben yaklaşık 4 - 5 aydır betasını kullanıyorum çokta memnunum.
İçerisinde ie8 mevcut.
Lakin tabiki firefoxcuyuz :)
Açıkçası olup olmaması ırgalamıyor :D

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
celeron 1000, 64 mb ekran kartina kuramadim ben 7 yi , hata veriyo sistem gereksinimiyle ilgili, nasil kurmus anlamadim o makineye