Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yapılan Çalışmalar Hakkında

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar yapılan çalışmalar hakkında bu yazım yerimi bilmiyorum ama
biraz daha bazı şeyleri aşıp gönderirseniz daha iyi olmazmı ?

bu bölümde 5 günlük grafikerlerde var 10 yıllık grfikelrlerde
dolayısıyla çizgimiz bir yukarı bi aşağıya gidiyor

bu konuda sizlerden cevap bekliyorum yada ben bu siteyi takip etmeme kararı aldım çok ciddiyim

saygılarımla

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Bu forum profesyonellerede açık, amatörlerede.
özür dileyerek bu isteğinizin bencilce olduğunu söylemek istiyorum.
çalışmalarını yayınlamak isteyen yayınlar
"hayır siz bazı şeyleri aşamamışsınız yayınlayamazsınız" demek doğru olur mu?
sizde bu yollardan geçmişsinizdir, kimse prof. doğmuyor sonuçta.
birşeyler yapıp yayınlama heyecan var herkesde.
haksız değilsiniz belki ama ben yapılabilecek birşey görmüyorum.
bu başlıklar yerine arkadaşlara olumlu eleştiriler yaparak
bazı şeyleri aşması doğrultusunda yön verebilirsiniz diye düşünüyorum.
saygılar.

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu forum profesyonellerede açık, amatörlerede.
özür dileyerek bu isteğinizin bencilce olduğunu söylemek istiyorum.
çalışmalarını yayınlamak isteyen yayınlar
"hayır siz bazı şeyleri aşamamışsınız yayınlayamazsınız" demek doğru olur mu?
sizde bu yollardan geçmişsinizdir, kimse prof. doğmuyor sonuçta.
birşeyler yapıp yayınlama heyecan var herkesde.
haksız değilsiniz belki ama ben yapılabilecek birşey görmüyorum.
bu başlıklar yerine arkadaşlara olumlu eleştiriler yaparak
bazı şeyleri aşması doğrultusunda yön verebilirsiniz diye düşünüyorum.
saygılar.

bir amatör olarak ek bisey yazmama gerek yok kesinlikle katılıyorum

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
amaçlardan biri, yeni başlayanlara yardımcı olmak değilmi zaten...
çizginize uygun görmüyorsanız sizin bu siteyi takip etmeme kararınızı destekliyorum :D

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende katılmıyorum amatör akadaşlarımıza da yardımcı olmamamız gerektiğini düşünüyorum

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Efendim 5 günlük grafiklerden rahatsiz olmayın, çünkü 5 günlük grafiker yoktur...
10 yıllık grafikerde yeni gelen nesile yol açmak durumunda, dogru yolu o göstermezse, 10 yıllık grafikerin tercübenin kendisinden başka kime ne faydasi var... Grafikerler ufuklari açık insanlar olmalı... yeni gelen dostalarımaza lütfen nasıl başlamalari gerektigini, nelere dikkat etmeleri gerektigini, grafik egitim kurumlarini anlatalim ve lütfen yanlışlarla dolu çalışmalara süperrr! yazmıyalım...:( iyi olanıda takdir edelim... kıskanma duygusunu kendi içime geri çevirip zararsız hırs olarak kedimize değerlendirelim:) yetersiz olanın yetersizilgini anlatıp gönlünü kırmadan mesleğe zarar vermesini önliyelim.
Siz 10 yılık bir tecrübeye sahip iseniz, ustagınızı gösterin, destek veriniz...
sevgiler....

Son düzenleme:

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar siz beni neden anlamak istemediniz ?
bütün herkesi aynı katagoriye koymak ne kadar doğru acaba ?
konular ayrılmış LOGO - BROŞÜR- KATALOG diye
bu işi yapan ustaları ve amatörleri de 2 ye ayrılmalı diyorum ben bilmem
anlatabildimmi

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadasım simdi ustalar ve amatörler zaten kendilerini biliyorlar bu sınıf ayrımcılığı neden? ustaların calısmaları amatörlerin icinde olunca onların bilgisinden biseymi azalıyor ?yada amatörlerin çalısmaları ustaların arasında olunca onlar kendilerini ustalar kadar bilgili tecrübelimi görüyor? bilgi ölçülebilir birşey değildir ve sınırıda yoktur bu işin teknik bilgisini çok çok iyi bilebilirsin ama iş tasarıma gelince bu benim şahsi düsüncem bunun amatörü ustası yoktur tasarım yaratmaktır üretmektir üretebildiğin sürece tasarımcısın bununda bir sınırı yok logo ,brosür gibi bölümleri usta ve amatör insanlarla nasıl bagdastırdınız bunuda anlamıs degilim

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sitemiz bir forum sitesidir, kendini GRAFİK TASARIM alanında ifade etmek isteyenlerde temel tasarım bilinci oluştumak amacıyla kurulmuş bir forum sitesidir. Amacımız bugün baskı teknikleri ile kolaylaşan ve bir anda artan, bilboard ve tabelalardaki, görsel kirlenmenin önüne geçebilecek, bu alanda eğitime ihtiyaç duyan binlerce genç insanda tasarım bilinci oluşturmaktır veya yol göstermektir.

Sitemizin çalışma sistemi: Sanatsal-Teknik ağırlıklı konularda izleyicilere ihtiyaç duydukları derslerin verilmesi ve yayınladıkları çalışmalardaki anında yönlendirmelerle çevre estetiğinin sağlanmaya çalışılması, eleştirilerle daha estetik çalışmalara yönlendirilmeleridir. Teknik konu kategorilerimizdeki derslerimizle izleyicilerin sorunları giderilmeye çalışılmaktadır.

Grafikerler.net hem amatöre kucak açıp hemde profesyoneli bünyesinde barındırmaktadır.

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar buda benim fikrim neden kızıyorsunuz ki :)
anlamıyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar siz beni neden anlamak istemediniz ?
bütün herkesi aynı katagoriye koymak ne kadar doğru acaba ?
konular ayrılmış LOGO - BROŞÜR- KATALOG diye
bu işi yapan ustaları ve amatörleri de 2 ye ayrılmalı diyorum ben bilmem
anlatabildimmi

Peki siz kendinizi nerede göreceksiniz ozaman? Umarım burada yazdığım cevaptan söylemek istediğimi anlamışsınızdır?

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle bu sitenin yapımında emeği geçe her arkadaşıma sonsuz teşekkür etmek
istiyorum bizlere böyle bir imkanı verdikleri için ....

öğrenmek herzaman geçerli birşeydir ben 1993 yılından beri öğreniyorum
ve öğrendiklerim bana hala yetmiyor ! bu yüzden bu siteyi takip ediyorum ama....

bir küçük ayrıntı var yeni öğrenen bir arkadaşımız tabiiki bu heyecanı yaşayacak
yaptığı çalışmaları ve ona önerileri okuyacak kendini tatmin edecek başarıya
koşacak peki biz ustalar nasıl tatmin olacağız...?

SAYGILARIMLA

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

ve öğrendiklerim bana hala yetmiyor ! bu yüzden bu siteyi takip ediyorum ama....

bir küçük ayrıntı var yeni öğrenen bir arkadaşımız tabiiki bu heyecanı yaşayacak

SAYGILARIMLA

Bildiklerimizi öğreterek. En azından biz bunu bu şekilde yapıyoruz. Yada yapmış olduğumuz çalışmalara gelen yorumları takip ederek yine aynı şekilde tatmin olabiliyoruz. Tabi bunlar bizim tatmin yollarımız sizinkileri bilemiyeceğim.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr

SAYGILARIMLA

Çalışmalarımı buraya ekleyen birisiyim...Bu site ile karşılaşmadan önce, çogu insanin bildigi başka bi sitede düzenli olarak çalışmalarımı yayınlıyordum... hiç farkında olmadan artık o siteye girmedigimi farkettim... Çünkü burasi benim için daha çok eğlenceli ve tatminkar olmuştu...
Aferim, mutluluk verci bir duygu, ben aferimci bir insanım... çalişmalarımın beğenilmesi, hele hele bana benzeyen, benim gibi aferimi seven insanların beğenmesi beni çok mutlu ediyor...Herkese degil ama burada seçebildigim yeni tasarımcılara destek olmak ta beni mutlu ediyor. Geçmişimi görüyorum...Benim kadar debelenmelerini istemiyorum. Fakat rahatlıklarıda sevmiyorum :)

Katagorilere ayrılmak doğru bir mantik gibi gözüksede gerginliklere yol açabilecek bir durum. Herkesin ne olduğu, seviyesi, belli oluyor zaten üzerine kırımızı kurdale eklemeye gerek yok sanki. Ama siz çok istiyorsanız yötenimden rica edelim... Sizin için estra bir aksiyon düşünsünler. Çünkü bakin gideceğim çok ciddiyim tavrınız çok tehditkardı... Ben yönetici olsaydim valla gücüme giderdi:(

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmalarımı buraya ekleyen birisiyim...Bu site ile karşılaşmadan önce, çogu insanin bildigi başka bi sitede düzenli olarak çalışmalarımı yayınlıyordum... hiç farkında olmadan artık o siteye girmedigimi farkettim... Çünkü burasi benim için daha çok eğlenceli ve tatminkar olmuştu...
Aferim, mutluluk verci bir duygu, ben aferimci bir insanım... çalişmalarımın beğenilmesi, hele hele bana benzeyen, benim gibi aferimi seven insanların beğenmesi beni çok mutlu ediyor...Herkese degil ama burada seçebildigim yeni tasarımcılara destek olmak ta beni mutlu ediyor. Geçmişimi görüyorum...Benim kadar debelenmelerini istemiyorum. Fakat rahatlıklarıda sevmiyorum :)

Katagorilere ayrılmak doğru bir mantik gibi gözüksede gerginliklere yol açabilecek bir durum. Herkesin ne olduğu, seviyesi, belli oluyor zaten üzerine kırımızı kurdale eklemeye gerek yok sanki. Ama siz çok istiyorsanız yötenimden rica edelim... Sizin için estra bir aksiyon düşünsünler. Çünkü bakin gideceğim çok ciddiyim tavrınız çok tehditkardı... Ben yönetici olsaydim valla gücüme giderdi:(

yorumlarınız için teşekkürler, benim için özel bir bölüm yapılmasına gerek yok
ama ilerde bu söylediklerim mutlaka olacaktır her ne kadar şuan bir tabu gibi görünsede

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
yorumlarınız için teşekkürler, benim için özel bir bölüm yapılmasına gerek yok
ama ilerde bu söylediklerim mutlaka olacaktır her ne kadar şuan bir tabu gibi görünsede

Bence tabu degil. Ben sizi anliyorum. Sanalin mimikleri yok... yazmak iletişime yetmiyor bazen... Hemde o tam burada olacak gibi sanki...zamanami ihtiyaç var ne? sedat695, çok ağırdan aliyorlar dimi? :dance:

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet ustalar düşüncelerini belirtti nasıl tatmin olduklarını izah etmeye çalıştılar. Peki siz, şimdi onlar gibi tatmin olup ustalığınızımı göstericeksiniz bize, bildiklerinizle bilmeyenlere yardımcı olarak? Yoksa 1993 den bu yana öğrendiklerinizi 2008 yılında olmamıza rağmen kendinizemi saklıyacaksınız ?
Kusuruma bakmayın benimkisi sadece bir merak... =)

Yok yok benim gücüme gitmez :) Mutlu oluyorum insanlarla sohbet edince, mutlu oluyorum beyin fırtınaları gördüğümde...
Saygılarımla.

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tabiiki öğreteceğiz ama öğrenmekte hakkımız değilmi ? :)