Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yapılan Çalışmalar Hakkında

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Sedat bey . Sakın dediklerimi yanlış anlamayın ben ilk önce size latife yapıyorum sonrada yumuşak bir şekilde size doğruyu izah etmeye çalışıyorum. Beni yanlış anlıyarak bu çabalarımı lütfen çöpe atmayın. ŞU ANDA BULUNDUĞUNUZ SİTE GRAFIKERLER.NET toplam site içinde : 11.108 konu, 104.361 mesaj ve 38.047 adet üyesi olan bir sitedeyiz :) . Allah aşkına 11.108 konudan ben hiç bir şey öğrenmedim diyorsanız yakalım dünya üzerindeki tüm kütüphaneleri =) . Ayrıca bir sedat gelir bir sedat gider... Bence kalın ;)

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu kadar ısrar ediyorsunuz kalayım bari :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim soruma hala cevap gelmedi. Bu usta çırak ayrımını neye göre yapacağız? İnsanlar ben ustayım ben çırağım diyecek erdemdeler mi?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
=) Bana diyorsanız ben ısrar etmiyorum anlatmak istediklerimi yanlış anlıyorsunuz sanırım. Söylemek istediğim açıkca ve net bir şekilde bir sedat gelir bir sedat gider. Ancak kalın diyorum çünkü öğreniceğiniz bir sürü şey var... :) Kalmanız herşeyden önce kendi yararınıza olacaktır.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba arkadaşlar, Sedat bey sizede merhaba.

Şimdi, kendinize göre düşüncelerinizi aktarmışsınız, ilk mesajınızda düşünceleriniz anlaşılmasa da sonlara doğru anlaşıldı.

Yeni başlayan arkadaşlarımız için güzel kaynaklar olduğunu söylemişsiniz. Doğru
Bu işte eski olan her şeyi bilenler için bilgi az demişsiniz.Doğru

peki biz ustalar nasıl tatmin olacağız...? Demişsiniz bu da doğru.
Bence bunun cevabı, tatmininizi eğitici kimliği , büyük abi, usta, kalfa olarak sağlayabilirsiniz.
Bir düşünün eğitimizi almanız ne kadar uzun oldu, ayrıca şimdi ki gibi kaynaklarda yoktu. böyle bir kaynak olsaydı daha hızlı olmazmıydı eğitiminiz.

Cahit hocamızı bilirmisiniz, sitemizin yöneticisi , ayrıca bir eğitmen.
O nasıl tatmin oluyor sizce, grafik tasarım dersleri veren biri bu site de nasıl tatmin oluyor. Cevabı basit Eğitmen kimliği.

Bir kişiye doğruyu anlatabilmenin huzurunu yaşamak gerek.
Tabi burada söylediğim şey herkes için geçerli olmayabilir, aynı hazzı duymayabilir.

Ayrıca dallarında profesyonel bir çok arkadaşımız da mevcut, siz ve diğer bilgili arkadaşların bulunması diğer profesyonellerinde toplanmasını sağlayacaktır.
Amaç sadece öğrenmek ve öğretmek.
sevgi ve saygılarımla...

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar, Sedat bey sizede merhaba.

Şimdi, kendinize göre düşüncelerinizi aktarmışsınız, ilk mesajınızda düşünceleriniz anlaşılmasa da sonlara doğru anlaşıldı.

Yeni başlayan arkadaşlarımız için güzel kaynaklar olduğunu söylemişsiniz. Doğru
Bu işte eski olan her şeyi bilenler için bilgi az demişsiniz.Doğru

peki biz ustalar nasıl tatmin olacağız...? Demişsiniz bu da doğru.
Bence bunun cevabı, tatmininizi eğitici kimliği , büyük abi, usta, kalfa olarak sağlayabilirsiniz.
Bir düşünün eğitimizi almanız ne kadar uzun oldu, ayrıca şimdi ki gibi kaynaklarda yoktu. böyle bir kaynak olsaydı daha hızlı olmazmıydı eğitiminiz.

Cahit hocamızı bilirmisiniz, sitemizin yöneticisi , ayrıca bir eğitmen.
O nasıl tatmin oluyor sizce, grafik tasarım dersleri veren biri bu site de nasıl tatmin oluyor. Cevabı basit Eğitmen kimliği.

Bir kişiye doğruyu anlatabilmenin huzurunu yaşamak gerek.
Tabi burada söylediğim şey herkes için geçerli olmayabilir, aynı hazzı duymayabilir.

Ayrıca dallarında profesyonel bir çok arkadaşımız da mevcut, siz ve diğer bilgili arkadaşların bulunması diğer profesyonellerinde toplanmasını sağlayacaktır.
Amaç sadece öğrenmek ve öğretmek.
sevgi ve saygılarımla...

Sevgili Hakan

Herşeyden önce ilgi ve alakana çok teşekkür ederim, malesef bizim türk
toplumunun en çok sevdiği şey kargaşa yaratmaktır herhalde bu bizim
hücrelerimizde var yani en son söylenecek lafı en başta söyleme benimki
yazdığımda böyle oldu ben bu mesleği gerçekten çok zor şartlarda öğrendim
şimdi gençler çok ama çok şanslı önceden olsa bir ustadan bir şey öğrenmek
devletten sır öğrenmek gibiydi...

neyse bunlar uzun hikaye bir sedat gelir bir sedat gider diye arkadaşımıza
gelince ben ona bu kelimeyi bir yönetici olarak hiç yakıştıramadım, öyle
sedatlar kolay kolay yetişmiyor....

eğitimden keyf almak güzel bir duygu, fakat bizimde öğrenecek çok
şeyimiz vardır diye düşünüyorum, iyi güzeli paylaşmak üzere diyorum

konuya ilgi gösteren herkese teşekkürler

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya 2 günlük yada
10 yıllık grafiker yoktur sen tecrübeleli olabilrisin ama bende genç biriyim 6 yıl oldu senin gibi 10 yıllıkları gördük yani bence saygı göster bizde snaa yanlış konuşuyosun

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Yakıştırmamışsınız ancak benim kötü bir niyetim yoktu . Beş parmağın beşide bir değildir ayrıca beş gökhan ın beşide gökhan olmadığı gibi sedatlarında hepsinin aynı olduğunu düşünmüyorum. Biz ısrarcı bir toplum değiliz. Kimseyi burada gitmesi yada kalması için ısrar etmeyiz. Kalan şanslıdır çünkü burası , grafikerler.net ve tek amacı yada misyonu aşşağıdaki gibi. Bu maksatla hizmet vererek eğitimsel konularda siteye emek veren tüm usta yada bilgili insanlara kolunu açmış bir sitedir.
"
Kendini GRAFİK TASARIM alanında ifade etmek isteyenlerde temel tasarım bilinci oluştumak amacıyla kurulmuş bir forum sitesidir. Amacımız bugün baskı teknikleri ile kolaylaşan ve bir anda artan, gittikçede artan bir şekilde bilboard ve tabelalardaki, görsel kirlenmenin önüne geçebilecek, bu alanda eğitime ihtiyaç duyan binlerce genç insanda tasarım bilinci oluşturmaktır.
Sitemizin çalışma sistemi: Sanatsal-Teknik ağırlıklı konularda izleyicilere ihtiyaç duydukları derslerin verilmesi ve yayınladıkları çalışmalardaki anında yönlendirmelerle çevre estetiğinin sağlanmaya çalışılması, eleştirilerle daha estetik çalışmalara yönlendirilmeleridir. Teknik konu kategorilerimizdeki derslerimizle izleyicilerin sorunları giderilmeye çalışılmaktadır. "

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya 2 günlük yada
10 yıllık grafiker yoktur sen tecrübeleli olabilrisin ama bende genç biriyim 6 yıl oldu senin gibi 10 yıllıkları gördük yani bence saygı göster bizde snaa yanlış konuşuyosun

arkadaşım sen neden şuan saygı göstermiyorsun o zaman konu kapanmıştı.

sen hala ne anlatıyorsun ?

sen ne yaşadın ki daha , şimdi internet sayesinde
oturduğun yerden ustalara laf atıyorsun ne güzel değilmi
sana bu hakkı veriyorlar işte (buda senin şansın )

bende seninle muhatap oluyorum (buda benim şansızlığım )

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
seni anlamak güç kaç günlüksün sen

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar gün ay yıl hesabı yaparsanız kuştan büyük karga var :) Neyin tartışması bu anlamadım. İyi olan zaten güzel tasarımlar yapıyor. Ama amatör diye nitelendirdiğiniz insanlar öyle güzel çalışmalar sergiliyorki hayretle izliyorum. Tasarım da sınır yok arkadaşlar. Amatör arkadaşlarımız yetişecek, pişecek, ustalaşacak ben bunun için burdayım. Bilgi birikimimi paylaşmak için. Kendime bir etiket veya beklentim olduğu için değil. Açılan konuda kapanmaz. Herkes kendi düşüncesini yazacak. Kızmaca darılmaca konu açılmadan evvel hesap edilecek. Teşekkür Ederim.

Turabi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili Sedat Bey,
Buradan Usta, acemi ayrımı yapıyorsunuz ama kendi işlerinize şöyle dönüp hiç baktınız mı? Siz 15 yıllık ustayım diyinceye kadar sizi 1-2 yıldır bu işlerle ilgilenen hevesli genç arkadaşlardan sanıyordum. İşlerinizin kalite düzeyi bu intibayı bırakmıştı bende. Ama 15 yıllık tecrübenize göre değerlendirdiğimde çok gerilerde kalmış gördüm sizi. Şimdi bu durumda ne olacak, sizi de acemiler kategorisine koymak mı gerekecek, zira yaptığınız işlerde hiç bir ustalık emaresi göremedim. İfadelerim biraz sert oldu belki ama, bende edindirdiğiniz intiba budur. Saygılarımla.

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sevgili Sedat Bey,
Buradan Usta, acemi ayrımı yapıyorsunuz ama kendi işlerinize şöyle dönüp hiç baktınız mı? Siz 15 yıllık ustayım diyinceye kadar sizi 1-2 yıldır bu işlerle ilgilenen hevesli genç arkadaşlardan sanıyordum. İşlerinizin kalite düzeyi bu intibayı bırakmıştı bende. Ama 15 yıllık tecrübenize göre değerlendirdiğimde çok gerilerde kalmış gördüm sizi. Şimdi bu durumda ne olacak, sizi de acemiler kategorisine koymak mı gerekecek, zira yaptığınız işlerde hiç bir ustalık emaresi göremedim. İfadelerim biraz sert oldu belki ama, bende edindirdiğiniz intiba budur. Saygılarımla.

benim bu sitede kimseye hesap verme ve hesap sorma yetkim yoktur
lütfen herkes bulunduğu konuma göre yazsın sizde beni eleştirme yetkisine sahip değilsiniz ben açık yüreklilikle isteğimi yazmışım bende acemi isem
acemi bölümüne seve seve yazarım :rofl:

superman

🌱Yeni Üye🌱
arkadaş birisi azmış
usta çırağı geçmezse sanat ölür çırak hatalı sollarsa kendi ölür
hatalı sollama acı haber yollama
ben de acemiyim 1 yıl oldu corel le ugraşıyorum ama ukalalaşmıyorum
------BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR------
KİMİN TARAFINDAN VERİLDİĞİ DEĞİL NASIL VERİLDİİ ÖNEMLİDİR.....
SAYGILARIMLA

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Sedat ,kısaca Grafikerler.Net e üye olmuş herkes burada kendine ait bir şeyler sergilemek istiyor.Tabiki bu sitedeki herkesin bilgi birikimi eşit değil,eşit olmasıda beklenemez.Sen bir konu açtığında birisi sana sen amatörsün ,ne biliyorsunda bize birşeyler öğretmeye çalışıyorsun diye eleştiride bulunsa hoş olurmu?Olmaz.Herkes elinden geldiğince teknik konularda düzgün sunumlar hazırlıyor yada hazırlamaya çalışıyor.Olabilecek hatalar ise soru-cevap yoluyla çözüme kavuşturuluyor.Burada amatörde olacak ,profesyonel de.Bu sıfatları sadece biz bileceğiz kendi içimizde.Birşeylerden ders çıkararak kendi içimizde profesyonel olacağız ve diğer amatörlerinde kendi içlerinde profesyonel olmalarına yardım edeceğiz.

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sedat ,kısaca Grafikerler.Net e üye olmuş herkes burada kendine ait bir şeyler sergilemek istiyor.Tabiki bu sitedeki herkesin bilgi birikimi eşit değil,eşit olmasıda beklenemez.Sen bir konu açtığında birisi sana sen amatörsün ,ne biliyorsunda bize birşeyler öğretmeye çalışıyorsun diye eleştiride bulunsa hoş olurmu?Olmaz.Herkes elinden geldiğince teknik konularda düzgün sunumlar hazırlıyor yada hazırlamaya çalışıyor.Olabilecek hatalar ise soru-cevap yoluyla çözüme kavuşturuluyor.Burada amatörde olacak ,profesyonel de.Bu sıfatları sadece biz bileceğiz kendi içimizde.Birşeylerden ders çıkararak kendi içimizde profesyonel olacağız ve diğer amatörlerinde kendi içlerinde profesyonel olmalarına yardım edeceğiz.

eyvallah Ali Emre Teşekkürler:iloveyou:

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️

***Burada amatörde olacak ,profesyonel de.Bu sıfatları sadece biz bileceğiz kendi içimizde.Birşeylerden ders çıkararak kendi içimizde profesyonel olacağız ve diğer amatörlerinde kendi içlerinde profesyonel olmalarına yardım edeceğiz***

Olay budur diye düşünüyorum...tskler

slash+

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sedat bey belki o beş günlük grafiker 10 yıllıktan daha iyi tasarım yeteneğine sahipse...o kadar on yıllık varki hayatları copy paste yaparak geçmiş....ben 5 yıllığım ne olacak aradamı kaldım şimdi...

sedat695

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sedat bey belki o beş günlük grafiker 10 yıllıktan daha iyi tasarım yeteneğine sahipse...o kadar on yıllık varki hayatları copy paste yaparak geçmiş....ben 5 yıllığım ne olacak aradamı kaldım şimdi...

konuyu siz nasıl anladınız yada nasıl algıladınız ?
ben çok merak ediyorum?

aslında site adminleri bu olayı çözerlerde neden çözmüyorlar
onuda anlamış değilim ?

nasıl (ARI ÜYE) varsa tecrübe olarakta bu insanları bi şekilde
bu üyeleride göstermek lazım çokmu zor ?

D E Ğ İ L :iloveyou:

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
hımmmm. Arkadasım ciddi oluğun kadar daha detaylı düşünseydin keşke ..Bu tezinin doğruluğu hakkında...
Herkesin işi bildiği bir yerde kime ne göstericeksiniz? yoksa gaye chat yapmak mı arkadas bulmakmı bu yöntemle? tam kanıksayamadım sizi pardon. Ben 16 yıldır pc kullanıyorum. 2000 Bilg. Programcılığı mezunuyum.
Web'ten grafik tasarımına geçiş yapmak zorunda kaldım. saha koşullarında nankör bir mesleğe sahip oldugumdan ayrıca grafigin beni özgür kılmasından dolayı. Son 7 yıl içinde fotoğrafcılıktan.. Albüm tasarımına, KJ operatörlüğün'den Corel-photoshop karısımında matbaa üzerine çalıştım. şimdide eskiye dönüş çabasında web ve katalog calışmalarına başladım yeniden. Ve iyiki güzel arkadaşlarımızın kurduğu bir forumumuz var derslerinden örneklerinden eksiklerimi kapatarak kendi gelişimimde burdan net birşekilde faydalanabiliyorum.Bildiğim kadar Bilmediğim çok şey var ve kesfettikçe mutlu oluyor ,hevesim ve paylaşma isteğim kabarıyor. Bugün ben, yarın baskaları... şimdi tüm bunlar varken kim amatör kim profesyonel düşünüyor tam kestiremedim senin söyleminden ?