Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yemekteki Mantık!...

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merak ettim bu güzel sloganı bulana kadar kaç tabak mantı götürdünüz? :D:D:D

Üstad şaka bi yana da afişi yapmadan önce iki kez gidip mantıyı götürdüm... çalışmadan sonra yediklerimin sayısını unuttum :) :)

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
slogan güzel sade ve hoş görünen bir çalışma olmus.
ama çok iştah acıcı yaa gorsel secımın harıka....
tebrıkler...

mehmetfatihsari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstat çok hoşuma gitti bu aralar sloganlara takılıyorum
bir et fir ması ne iyi ETmişiz diye bir şey okudum
inan seninkide o kadar güzel slogan olmuş emeğine sağlık
bir işte emek varsa belli ediyor zeten

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üstat çok hoşuma gitti bu aralar sloganlara takılıyorum
bir et fir ması ne iyi ETmişiz diye bir şey okudum
inan seninkide o kadar güzel slogan olmuş emeğine sağlık
bir işte emek varsa belli ediyor zeten

üstad teşekkürler...inan bende tasarım çalışmasından çok slogandan zevk aldım. güzel çalışma oldu ve inan slogan 20 dk gibi bi sürede çıktı asıl inanılmaz olan kısa sürede çıkmasıydı :)

"ne iyi ETmişiz" valla bu da süper bi sloganmış. tam hedefine ulaşmış...

tekrar teşekkürler

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben slogan hariç diğer arkadaşlarımla aynı fikirdeyim emeğinize saplık. Yalnız sloganda tezat bir durum söz konusu. Şimdi yemek yapmak mantık işi değil, hüner-maarifet işidir. Yemek yaparken insanlar mantığını kullanmazlar. Her nekadar amaç orda mantıyı vurgulamaksa ki amacınızıda gerçekleştirmişsiniz, ben bütünü ile düşünülünce orda ki tezatlığa takılmış durumdayım.

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben slogan hariç diğer arkadaşlarımla aynı fikirdeyim emeğinize saplık. Yalnız sloganda tezat bir durum söz konusu. Şimdi yemek yapmak mantık işi değil, hüner-maarifet işidir. Yemek yaparken insanlar mantığını kullanmazlar. Her nekadar amaç orda mantıyı vurgulamaksa ki amacınızıda gerçekleştirmişsiniz, ben bütünü ile düşünülünce orda ki tezatlığa takılmış durumdayım.

Siz yanlış algılamışsınız sanırım sloganı. Çünkü buradaki durum yemek yapmakta değil, yemek yemekte... yani yiyen için mantıklı davranıp damak tadını alacağı yerde yemek yemek ister insan. sanırım siz birazda ters taraftan baktınız... yada slogan ters mana da içeriyor. farketmemiştim ve öyle düşünmedim...

Yorum için çok TEŞEKKÜRLER

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz yanlış algılamışsınız sanırım sloganı. Çünkü buradaki durum yemek yapmakta değil, yemek yemekte... yani yiyen için mantıklı davranıp damak tadını alacağı yerde yemek yemek ister insan. sanırım siz birazda ters taraftan baktınız... yada slogan ters mana da içeriyor. farketmemiştim ve öyle düşünmedim...

Yorum için çok TEŞEKKÜRLER

Tasarım, slogan vb. metaryeller anlatılmak isteneni doğru anlattığında hedef kitleye ulaşır.
Ben teşekkür ederim.

meleqk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iştah açıyor :) emeğinize sağlık

omerh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarım, slogan vb. metaryeller anlatılmak isteneni doğru anlattığında hedef kitleye ulaşır.
Ben teşekkür ederim.

Muhakkak ki hedef kitleye bu şekilde ulaşır. Ama unutmayın ki doğrular da izafi bi kavramdır. düşüncenize saygı duyuyorum...

Kolay gelsin