ceren 3 buyuklerden nasibimi alan biri olarak (mimar sinan, marmara, eskisehir);
kesinlikle ışık golge oyunlarına takılı kalma ki bence işini cok iyi gösterende bu..olayın perspektif ve kompozisyon yönü cok cok daha önemli inan bana. eminim sadece eskiz de bu kadar iyi yorum almazdı çizimlerin..
genelde bizde şöyle bir olgu vardır (guzel sanatlar tayfası ve o tayfaya bir turlu giremeyenler
). marmara ya giriş zor cıkıs kolay, mimar sinan a giriş kolay cıkış yok
artık bırcok kişi 2-3 aylık kurslarla, bu işe yıllarını vermiş insanlarla aynı derslikte yanyana sınava girdigi için işin cok zor..
sana en buyuk tavsıyem kursa gidip olayın teknik kısmını kavraman..sende o ısık varsa (bilir kişi söylemiş bir yerlerde, ki bence de gibi gibi)
alt yapı olmadan yetenegin sönük kalır ve bir yerden sonra kendini kötü hissetmeye başlarsın..
umarım başarırsın..
yola devam.
ha bu arada; 'eymi': (yabancı terim kullanmamak adına çalışma stilini yazmıyorum adminler bunada kızar filan)
afedersin ama bende kendime boşbogaz derdim..ukalalık yada cocukluk baska bisey tabi..soylemek ıstedıgını soyle cekil köşene..niye zorluyorsun ki?!? olay cerenin cizimi, administrator larla işin ne anlamadım! tamam sustum.