Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bencede gayet güzel çalışmalar özellikle 1. hoş görünüyor eline sağlık bu arada kötü olmuş diyen arkadaşlar (kötü logo) görmemişler sanırım. Kötü yerine daha iyisi olabilirdi denseydi keşke..
Evet arkadaşlar, bende bir numarayı tutuyorum ve karar verdim 1 numara okeydir simgesel bisiy yapmayacağım, bu şekilde yapıp bunu 3 boyutlu yaparsam çok iyi olacak...deneyip göreceğiz...teşekkür ederim ve macci sana katılıyorum, millet kötü logo görmemiş
B şıkkı güzel.Ama K harfini ters çevirme.Zaten rengi farklı olduğu için diğerlerinden ayrılıyor, bir de ters çevirmek çok fazla olur.K siyah değil de gri olsa daha iyi.O yeldeğirmeni sanırım, gayet güzel fikir, akılda kalıcı.Turncusu biraz daha az olabilir ama..
B ve D arasında düsünüp duruyorum, çoğunuz B den yana birde K harfini çeviricem düz şekilde, ama ben B ve D arasında gidip geldim sürekli sizce D için yorumunuz nedir ?