Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Logom graphika istanbul

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence d gayet başarılı ama istanbul cok gelişi güzel yerleşmiş onu düz halde k nin soluna yerleştirsen daha derli toplu olur... işin her aşamasını gördük son halini merak ediyorum:) eline sağlık...

byahad

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.selcuklureklam.net
illede bunlardan biri olacak dersen bence 2. de istanbul yazısını 1 deki gibi başa al ve G harfine efekt verebilirsen daha iyi olabilir belki yada sade kalabilir

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
Kötü diyen arkadaşa bende katılmyorum. gayet oturaklı bir çalışma olmuş.
1.yi beğendim.

Tyreece

🌱Yeni Üye🌱
Hayır gayet sade ve hoş bir logo. 1. güzel. Ellerine sağlık.

gulay57

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle unutma ki eleştiri insanı geliştirir.asla yılma!!!
sonra 3de guzel tabiki daha farklı seyler olabilir.ama ben 3.çalışmayı daha çok beğendim ama istersen birde 1.logodaki gibi diğer harflerle aynı boyutta kullanmayı dene.
ıyı çalışmalaarrrrrrrrrrrr:)

ndd_artölye

🏅Acemi Tasarımcı🏅
senin bir kaç çalışmanı daha öncede görmüştüm. Birçoğunuda beğenmiştim özellikle yaptığın bir kaç çalışma çok akıllıca gelmişti. İtiraf etmeliyim ki kendin için yaptığın logo sanki çokda itinalı çalışılmış gibi durmuyor. Hayır, illaki bir sembol olma zorunluluğu tabiki yok ama değişik fontlardan yararlanıp farklı düzenlemeler yapabilirsin. benim burda beğenmedim şey yazı karekteri seçimin... kolay gelsin. iyi çalışmalar.

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kıvanç diğer çalışmalarına da baktım ama aynı özeni kendi işinede göstermeni isterdim. Ama illaki dersen 1. çalışma derim.

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar ilk sayfadaki resimlere bakmayın 6.cı sayfada yeni halleri var, eskisine bakıp yorum yazıyosunuz :)

6. SAYFADA SON HALLERI VAR !

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
olmamış eski çalışmalarına rağmen daha güzel bir çalışma beklerdim...

şenay1

🌱Yeni Üye🌱
bence 2 numara gayet hoş. yani diğerleri biraz simetrik 2. numarada g harfi simetriyi bozmuş. Başarılarının devamını dilerim...

zekice79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zekice.cjb.net
ayrıca şapkalı ve sakallı karakter birşeye benzemiyor amaç nedir pek bilgide vermiyor

asitetik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kıvanç bey bence siyah olan "k" ve istabul yazısında "0ba3ea" bu rengi bi deneyin, derim. 1. si gayet güzel görünfü gözüme..

Bi galata kulesi vektörleri inceleyin derim.. Gayet güzel bir LOGO ya dönüşebilir bu çalışmanız.

Kolay gelsin

-----son logoları görmemiştim 6. sayfada ki f çok güzel olmuş--

snopy

🌱Yeni Üye🌱
bence güzel sade bir çalişma olmuş. Ama biraz daha geliştirebilirsin harflerle oynayabilirsin mesela bu arada senin beyenmen çok önemli sevdiysen böyle kalsın emeğine sağlık

eternalist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.icradanihaleler.com
son halleri arasından e şıkkı en güzeli bence çünkü yel değirmeni akılda kalıcı bi simge ve son halinde yaptığın gibi tepede durunca çok hoş olmuş. Bu logoyu kullanırsan gayet akılda kalıcı olur bence. Emeğine sağlık