Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Logom graphika istanbul

srknemr

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar burda yorum yapanlar grafiker sıfatıyla yorum yapıolar bildiğim kadarıyla.. o zaman neden hemen bence kötü olmuş diyerek sıradan bi kişiymiş gibi yorum yapılıo. bu işten anlıosun demek ki kötü olduğuna karar verebiliosun. o zaman iyisi nasıl olur? bunun hakkında fikrini de sunmalısın. yoksa bu kötü olmuş, yok olmamış vs gibi yorumlar bu siteye üye olan ve grafiker olan arkadaşlara yakışmayacak tipte yorumlar. daha yaratıcı yorumlar hepimiz için daha faydalı olacaktır. hepimize kolay gelsin iyi çalışmalar..

AhmetDURGUT

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ahmetdurgut.com
kıvanç nasılsın :D baya bi kasmışsınız burayı :D kolay gelsin B varya abi B bak K yı ters çevirmişsin 10 numara olmuş Graphika k ters olunca ben direk kıvanç'ın baş harfini anımsadım iilk gören bunu anımsamaz ama kendinden bi imza katmışsın ben seviyorum böyle imzalı işleri ama o amblemi kaldır tipo sade güzelhoş G nin üzerinde biraz daha durabilirmisin dedim de gerekte yok sadece tek bişey söyleyebilirim ilk yaptıklarınla harmanlasan belki güzel bişeyler çıkar G yi yaklaşık 45 derecelik açıyla sola çevirmişsin ya onun gib kolay gelsin ama ben beğendirm :D tipoyu

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
kıvanç nasılsın :D baya bi kasmışsınız burayı :D kolay gelsin B varya abi B bak K yı ters çevirmişsin 10 numara olmuş Graphika k ters olunca ben direk kıvanç'ın baş harfini anımsadım iilk gören bunu anımsamaz ama kendinden bi imza katmışsın ben seviyorum böyle imzalı işleri ama o amblemi kaldır tipo sade güzelhoş G nin üzerinde biraz daha durabilirmisin dedim de gerekte yok sadece tek bişey söyleyebilirim ilk yaptıklarınla harmanlasan belki güzel bişeyler çıkar G yi yaklaşık 45 derecelik açıyla sola çevirmişsin ya onun gib kolay gelsin ama ben beğendirm :D tipoyu

Teşekkür ederim sen nasılsın ?, yorumların için çok sağol yarın ilk işim bu yorumlar üzerinde durmak saygılar...:)

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. yaptığın çalışma en güzeli içlerinde tebrikler

ageyn

🌱Yeni Üye🌱
zemindeki gri harfleri kaldır... hiç yakışmamış

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
zemindeki gri harfleri kaldır... hiç yakışmamış

Onların hepsi değişti :)
yenisicm1.jpg

biladisli

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaslar...

Siteye yeni üye oldum. Konuyla ilgili yorumlari okudum, Kıvanç kardesimizin yaptigi çalismalara kötü olmus demek bana göre yanlis, çünkü ortada emek var, emege saygi...Kötü yerine begenmemek veya daha fazla üzerinde durmak gerekirdi vs...vs..denebilir.

Çalismayla ilgili yorumum ise ilk gönderdiklerini begendigimi söyleyemem... son yaptiklarin ise daha güzel olmus..Sondaki calismanın (e) üzerinde durman gerekiyor kanisindayim...

Mesela "graphika" yerine Türkçe 'Grafika' kullanabilirsin, yeldegirmenini kaldirabilirsin ve 'k' ya yaptigin eklentiyi bence kaldir...ve gri - siyah yada maviyi dene...

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
böyle bir reklam ajansı ismi var bildigim kadarıyla,
bence önce ismi araştırmalısın

Böyle bi isim yok ! Graphika varsa bile ki gördüğüm yabancı bi site..."graphiykca" olarak değiştiririm sorun teşkil etmez

yenisiijh7.jpg

Son düzenleme:

dardai_06

🌱Yeni Üye🌱
bence zemindeki gri gk bozuyo işi. logo için fazla karışık gibi geldi bana. onu kaldırıp "p" nin hizasından istanbulu yerleştirebilirsen daha güzel olacağı kanaatindeyim. iyi çalışmalar...

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üzerinde çalış diyemem ama yeni birşeyler düşülebilir

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk sayfadaki resme bakmayın arkadaşlar 6.cı sayfada yeni HALİ VAR

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz daha çalışma istiyor....