Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeni Logom graphika istanbul

eras274

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erkanaslankiran.com
1 numara 10 numara olmuş :D
kötü olmuş diyenler neye dayanarak yorum yapıyolar açıklayabilirlerse sevinirim
belki bizim bilmediğimiz bişey vardır :)
yoksa amatör olduklarını düşünicem :)

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
bencede olmamıs,neden olmamıs?
zemindeki g ve k harfleri neyi temsil ediyor,graphica cok kalın iken istanbul neden çok ince,az daha bold olabilirdi...bu arada turuncu ve siyah alısılageldik renklerden,bizler tasarımcıyız renklerin dilini iyi bilmeliyiz,bu logo müşteriye yapılmıs olsa idi renkler tamamdı ama kendimize yaptıgımız için renklerinde biraz özel olması gerek...
bu arada not;sadece 1.logoyu baz aldım...emegine saglık yinede...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
bence a daha mantıklı ve sade duruyo eline saglık hepsi güzel olmuş.

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede olmamıs,neden olmamıs?
zemindeki g ve k harfleri neyi temsil ediyor,graphica cok kalın iken istanbul neden çok ince,az daha bold olabilirdi...bu arada turuncu ve siyah alısılageldik renklerden,bizler tasarımcıyız renklerin dilini iyi bilmeliyiz,bu logo müşteriye yapılmıs olsa idi renkler tamamdı ama kendimize yaptıgımız için renklerinde biraz özel olması gerek...
bu arada not;sadece 1.logoyu baz aldım...emegine saglık yinede...

Hocam senin baktığın eski halleri, graphika yazısını kalın yaptım çünki öyle olmasını istedim, istanbul yazısıda light olarak gözüme hoş geldi, turuncu ve siyah çok sevdiğim renkler olmasından kaynaklanıyor, ve benim için turuncu ve siyah ve gri çok özel bi renk, yorumun için çok sağol yinede... ama son hallerine bi bak bence

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet arkadaşlar, bende bir numarayı tutuyorum :) ve karar verdim 1 numara okeydir :) simgesel bisiy yapmayacağım, bu şekilde yapıp bunu 3 boyutlu yaparsam çok iyi olacak...deneyip göreceğiz...teşekkür ederim:) ve macci sana katılıyorum, millet kötü logo görmemiş

yenisift0.jpg

Biraz önce yaptm yine

baktım,ama burdada K yı ön plana cıkarmıssın...Ben biliyorum ismini K yı Kıvanç diye algılarım,ya sizi tanımayanlar ne diye dusunecek acaba?emegine saglık...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk yaptıkların bir anlam ifade etmiyordu.Son yaptıklarından da 1.we 4.frna değil.fakat 4.nün yazısını düz yaparsan daha iyi olur bence.
Emeğine sağlık.

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
baktım,ama burdada K yı ön plana cıkarmıssın...Ben biliyorum ismini K yı Kıvanç diye algılarım,ya sizi tanımayanlar ne diye dusunecek acaba?emegine saglık...

İşte önemli olanda bu ya, beni tanımayanlar her zaman K harfini merak edeceklerdir...ve emin ol kimse logodaki K harfine çok takılmaz...ama yinede bi revizyona sokarım sen için kardes :)

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
evet kötü ama neresi ? illa bi simge olması gerekirmi ?

ben de kotu olmus yorumuna katilmiyorum. sonucta kullaniabilir durumda ve akilda kaliciligi oldukca yuksek bir logo. Fakat sizinde illa bir simge mi olmasi gerekir mi yorumunuza katilmiyorum. Bence bir grafik ajansinin logosunda bir amblem olmasi yaratici yonunu gostermesi acisindan dogru bir davranis olur.

Dedigim gibi akilda kaliciligi yuksek fakat kurumsal imaj yonunden ne derece katkisi olacagindan emin olamadigim bir logo.

Bence de biraz daha dusunmek gerek.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
İşte önemli olanda bu ya, beni tanımayanlar her zaman K harfini merak edeceklerdir...ve emin ol kimse logodaki K harfine çok takılmaz...ama yinede bi revizyona sokarım sen için kardes :)

benim için değil,kendin için yap...
sonucta fikrimizi almak için koydun buraya,ben fikrimi soledim yaparsın yapmazsın bizi tatmin edersin etmezsin bu sana kalmış...bu arada yanlıs anlama beni,ben sadece fikrimi soluyorum...kolay gelsin...

eskali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sen grafikersin çok sade olmuş estetik kat :D

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
kardeş sen burda herkesin dedini yaparsan emin ol sonuca öle kolay ulaşamazsn herkes kendi fikrini koyuyo ortaya tamam güzel bşy ama birinin beğendiğini başkası beğenmiyo öncelikle kendi içine sindirdiğine ve sonra çoğunluğun kararına bak derim ve yaptıklarına kötü logo diyenler emin ol kötüyü görmemişler:)

atalay43

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2.3. guzel olmus 1 tekduze kalmıs 2 3 harıka elıne sağlık

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
yeni yaptığın çalışmalardan 1.hoşuma gitti...

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
arkadaşım kendi firman için daha özenerek bir logo yapmanı tavsiye ederim,biraz daha üzerinde çalışmak gerekiyor.