Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeniyim Bi Bakın .

theqodfather

🌱Yeni Üye🌱
Üstadlar Yeniyim Oylesıne Bir Çalışma Yaptım Yapacagınız Yorumlar Benım Icın Cok Onemli .

gh6d.jpg

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İki kelime "GRAFİK TASARIM" o bile yalnış yazılmış...

Eğer "GRAFİK" yazısı doğru ise "TASARİM" olmuş eğer "TASARIM" yazısı doğru ise "GRAFIK" olmuş.

Hatta "TAŞARİM" olmuş.

Ve de en son "üstadlar...." diye başlayan cümleniz tümden sitenin kurallarına ayrıkı hem bold hem büyük punto...

Boşuna sormamışlar deveye neden boynun eğri diye varmış bi sebebi...

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
B ve K karakterlerinin yanındaki ince çizgi neden yazıya o kadar yakın? Hem BK ya hemde G.Tasarım yazısına ortalı olmalıydı, kalınlığınıda biraz daha arttırıp daha kısa yapabilirsin. B ve K karakterlerinde kullandığın yazı karakteri grafik tasarım yazı karakterinden başbaşka bir karakter ve yanındaki yazı karakterine pek uymamış gibi.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sakın yeniyim savuması yapma zira yeni olmanla kelimeleri yalnış yazmanın bi alakası yok.

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir insan bir şeyi nasıl öğrendiyse, o şekilde öğretmeye çalışır derler.. yorum yapan arkadaşların hepsi ukalalığa maruz kalarak öğrenmiş olmalılar..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bir insan bir şeyi nasıl öğrendiyse, o şekilde öğretmeye çalışır derler.. yorum yapan arkadaşların hepsi ukalalığa maruz kalarak öğrenmiş olmalılar..

Senden de birşey öğreneceği yok anlaşılan, senin de bizden aşağı kalır yanın yok. :D

Neye yorum yapacaksın hadi bakalım bu çalışma hangi sınıfa giriyor detaylı anlat da öğrenelim.

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
profil resmi olarak MAYMUN resmini tercih eden arkadaş.. bak ben ukalalığı pek sevmem.. ukala ukala konuşma benle. sen kimsin de beni imtihan edicen..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Son düzenleme:

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öle çakma makma diye konuşarak neyin peşindesin.. gel senle msnde devam edelim istersen konuşmamıza.. burda aymosferi bozmaya gerek yok.. ok?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
öle çakma makma diye konuşarak neyin peşindesin.. gel senle msnde devam edelim istersen konuşmamıza.. burda aymosferi bozmaya gerek yok.. ok?

Ben birşeyin peşinde değilim ama sen şöhret peşindesin belli çalışmaya yorumunu yapıp çıksaydın, ne işin olur maymunlarla ayrıca hala yazdıklarımın arkasındayım orada bi ukalalık görmüyorum.

MSN de ne olacak ki orada mı tatmin edeceksin kendini (küfürsüz yazamıyorsun sanırım).

ugurergun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bir konuda haklısın.. ne işim var maymunlarla.. işiniz gücünüz rast gele..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bir konuda haklısın.. ne işim var maymunlarla.. işiniz gücünüz rast gele..

Ha şunu baştan bileydin sen yap yorumunu geç, ne işin olur maymunlarla.

Hadi kal sağlıcakla bi daha karşılaşmamak üzere hoşçakal.

Bari giderken fındık fıstık atsaydın, amma da cimriymişsin. :D

Yorumunu da yapsaydın konuyu açan arkadaş üzülmesin.

theqodfather

🌱Yeni Üye🌱
Profosyonel Bır Tasarımcı Olmadıgınızı Belırtmek Isterım Onemlı Olan İçerik. Gerçi Asıl Sorun Bende Senın Gibi Küstah Birinin Oldugu Bır forumda Konu Açtım . Burada Kişiyi Kücük Düsürücü Hareketler Yapmana Gerek Yok . Olmuş Veyahut Olmamış De Yeter Ben Anlarım .

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Hepiniz çocuk gibisiniz ya.
Bir ordu laf söylediniz iki dakkada :)

Bu arada theqodfather forum gayet güzel sen böyle bir muhabbetin döndüğüne bakma.
Kullandığın fonttan dolayı problemler yaşamışsın biraz. Birde çalışman çok sadece albenisi yok biraz daha uğraşmalısın.
İyi çalışmalar

theqodfather

🌱Yeni Üye🌱
Yorumun İçin Teşekkürler Düzeltmeye Çalışacagım :)

novem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok yavan beğenmedim.

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Üstadlar Yeniyim Oylesıne Bir Çalışma Yaptım Yapacagınız Yorumlar Benım Icın Cok Onemli .

gh6d.jpg

Bu işin başında yeni biri olarak size gelecek çalışma hayatınızda başarılar dilerim ...

Kartınız da yapmış olduğunuz şey bir tasarım değil, başta bu konuda anlaşalım.

Zira tipografi nedir, harf aralığı nedir, altın oran nedir, objeler nasıl yerleşir konusunda biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Renk seçimi konusunda adobe'nin kuler isimli sitesini ziyaret edin... Tipografi gibi renklerin seçimi de önemlidir.

Merak edin, bol bol araştırın ve her gün pratik yapın ...

Bu konularda bilginiz ve deneyiminiz arttıkça daha güzel çalışmalar yapacağınıza ben yürekten inanıyorum.

theqodfather

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler Biraz Sonra Yenı Tasarımlarımı Atacagım Onlarada Bı Goz Atmanızı Onerırım :)