Neler yeni

Yep yeni bir devrim niteliğinde olan Esnek Led Katlanabilir Ekran Türkiye’ye de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkeledreklam

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arslannaci.... İstemiş olduğun bilgileri belirtilen email adresine gönderilmiştir...

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Mükemmel valla:) bende denemek isterim
ancak çözünürlüğü (nokta sıklığı) düşük, resimdeki kadının gözü en fazla 15 led den oluşmuş gibi, ev için (video oyunu film vs.) iyi olmasada , dış mekanlar için kusursuz bir ekran

ilkeledreklam

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba levent UYSAL İstemiş olduğun bilgiler belirtilen email adresine gönderilmiştir...
NAZY İletişim bilgilerini ( email adres ) belirtirsen hemen teknik bilgi ve fiyat listesini gönderecegim...

GÜRKANX

🌱Yeni Üye🌱
Kolay gelsin istanbulda fotograf studyom var vede ist en işlek yerinde dukkanımın öünden gunde 5 bın kısı takrıben 3 metre önumden gecıyor kısacası bu ekranı burada pazarlamak isterim ilgilenırsenız cep 0532 353 35 14 gürkan

ilkeledreklam

🌱Yeni Üye🌱
Gürkan Bey ilginiz için teşekkür ederim.Gün içerisinde sizinle irtibat kuracagım.İyi çalışmlar diliyorum kolay gelsin...

anadova

🌱Yeni Üye🌱
boyutlar , detaylı açıklama ve fiyat listenizi bende rica edebilirmiyim sizden, başarılar iyi çalışamalar.

mail adresim : yduman82@gmail.com

ilkeledreklam

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba anadova İstemiş olduğun bilgileri email adresine gönderdim.Bu arada Balıkesir merkezdemisin ürünü incelemek istersen bu hafta Balıkesir / graniser Ürünün tanıtımı var bilgilerinize...

decomix

🌱Yeni Üye🌱
fiyat bende alsamm iyi olur, benim ilgimi cekti

ilkeledreklam

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba decomix istemiş olduğun fiyat teklifini email adresine gönderilmiştir.

ilkeledreklam

🌱Yeni Üye🌱
Krtmynkl ve Nazy Arkadaşlar gerekli bilgileri email adreslerinize gönderdim. iyi çalışmalar

ilkeledreklam

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba salih_kent ve pacha34 istemiş olduğunuz bilgiler email adresinize gönderilmiştir.Kiyidakiadam iletşim bilgilerini ( Email) bilgi verirsen teklif dosyasını göndereceğim.

Herkese İyi çalışmalar diliyorum kolay gelsin....

ilker GİRGİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...