Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yeşil Çeltik Pastanesi baklava kutusu

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yesilbaklava.jpg

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şık...............................................

aLcaK

🏆Pro Tasarımcı🏆
şık bir çalışma yapmışsınız. Tebrik ediyorum sizi.

Gölgeler üzerinde biraz daha durulsa iyi olur.

Kolay gelsin.

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine saglık güzel olmuş, bu gün hiç çalışasım yoktu bana ilham verdin...

gunesinkizi

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlara katılıyorum.gerçekten çok şık.emeğinize sağlık.başarılar...

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gayet güzel walla albeni katmış olaya eline sağlık

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Temiz bir çalışma olmuş, ellerinize ve emeğinize sağlık :)

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Amaca ulaşılmış canım çekti vallahi :D
Eline sağlık gayet hoş.

galipaksular

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel ve şık bir tasrım gerçekten ellerine sağlık..

volkanc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
- Renk uyumu ve tonlamalar güzel olmuş.
- Kutu üzerinde sadece baklava görseli kullanmışsınız, kenarlarda farklı ürünlere ait görseller kullanabilirdiniz.
- Kutu tabanındaki logo ve adres bilgileri bence gereksiz olmuş. Kimse ürünü aldıktan sonra kutunun tabanına bakmaz çünkü şerbet yere dökülür :)
- Kutunun taban kenarlarını birleştirmek için gerekli kulakçıkları şablonda göstermemişsiniz. Sanıyorum ki bu şablonları eklerseniz kulakçıklar kenarlardaki motiflerin üzerine denk gelir ve iyi görünmezler.

Kolay gelsin.

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Öncelikle baklava yığıntılı bir görselden ziyade az sayıda çarpıcı bir görsel kullandığınız için tebrik ederim. Ambalajın ön yüzünde firmanın iletişim bilgilerinin olması tam bir felaket, bu durumun müşterinin görgüsüz inadından kaynaklandığını düşünüyorum. Ambalajda yeşilin monoton olarak kullanılması baklavanın ön planda durmasının bir gereğimidir bilemem fakat en azından logo ve motiflerde uyumlu bir iki renk uygulamasının da ambalaja zarar vereceğini düşünmüyorum. Amblemin sağından sola uzanan dinamik formda eğri hataları çok var, üzerinde biraz daha emek harcamak gerekiyordu. Ambalajın üst tarafı normalde ön yüz gibi duruyor, buradaki sunumda kutuyu 180 derece çevirmeniz lazımdı, eğer altdaki yüzey ön yüz ise ozaman yanlardaki baklavalar ters duruyor olacak. İyi çalışmalar dilerim.

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkürler uyarılarınızı dikkate alacağım.

yükter

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baklava kutusu

Çalışmanız güzel olmuş. kutlarım, sadece göze batan birkaç nokta ilgili yorum yapmak istiyorum.
1-Tek bir baklava diliminden takla attırarak dört dilim elde etmişsiniz, bu nedenle görselin (baklavaların) sol tarafında perspektif hatası var. Sol tarafın ucunu biraz aşağı çekerseniz sorun ortadan kalkar.
2-Görsel (baklavalar) kutu oranlarına göre büyük görünüyor, %85 oranınında küçültüp biraz daha aşağı alabilirsiniz. Görseli ayıran beyaz konturuda katlama kenarlarından 1.2 veya 1.5 cm içeri alırsanız daha merkeze toplamış olursunuz. Kutu katlama ile kontur arasında kalan boşluğa zemin rengin %50 açık tonundan bir kontur daha atabilirsiniz.
3-Zemine uyguladığınız dalgalanma eğrisinde kırıklıklar var, bunları düzeltmelisiniz.
4-Bu tür işlerde adres, içerik ve barkod bilgileri genelde kutuların uzun olan yan kenarlara yazılır. adresleri ön yüzden kaldırıp yerine "Sağlığız (Sağlığınız olacak) Bizim İçin Önemlidir" sologanını biraz daha büyütüp koyabilirsiniz.
5-Zemin renge atılan siyah degrade geçiş tonunu biraz daha azaltmalısınız, ve zemin renk mutlaka Pantone katoloğundan seçilecek eksta renkle basılmalı. Bıçak kesim taşmalarıyla ilgili birşey söylemiyorum, umarım matbaaya gönderirken bu taşmaları yaparsınız.
Bu söylediklerim sadece bir öneri, eleştiri değildir. Çalaşmalarınızda başarılar dilerim.

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğinize sağlık.hoş bir çalışma

maho21

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş arkadaşım emeğine sağlık