ellerinize sağlık çalışalarınız güzel olmuş paylaşım için teşekkürler
artdevil 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Nis 2009 Mesajlar 2,519 Tepkime puanı 76 Yaş 42 5 Şub 2010 #21 ellerinize sağlık çalışalarınız güzel olmuş paylaşım için teşekkürler
GİRİTLİ ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 8 Haz 2009 Mesajlar 179 Tepkime puanı 2 6 Şub 2010 #22 grafissmail' Alıntı: lakaytın anlamı : aldırmaz, umursamaz, kayıtız. ben hangisini anlayayım değerli yorumunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... sanırım iyi araştıramamışsınız ilgisiz , alakasız demektir ayrıca kayıtsız da ilgisiz demektir.. yardımcı olabildiysem ne ala
grafissmail' Alıntı: lakaytın anlamı : aldırmaz, umursamaz, kayıtız. ben hangisini anlayayım değerli yorumunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... sanırım iyi araştıramamışsınız ilgisiz , alakasız demektir ayrıca kayıtsız da ilgisiz demektir.. yardımcı olabildiysem ne ala
grafideal 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Ara 2007 Mesajlar 431 Tepkime puanı 8 6 Şub 2010 #23 GİRİTLİ' Alıntı: sanırım iyi araştıramamışsınız ilgisiz , alakasız demektir ayrıca kayıtsız da ilgisiz demektir.. yardımcı olabildiysem ne ala Genişletmek için tıkla ... çok değerli yorumlarınız için teşekkürler. çok verimli bir eleştiri olmuş
GİRİTLİ' Alıntı: sanırım iyi araştıramamışsınız ilgisiz , alakasız demektir ayrıca kayıtsız da ilgisiz demektir.. yardımcı olabildiysem ne ala Genişletmek için tıkla ... çok değerli yorumlarınız için teşekkürler. çok verimli bir eleştiri olmuş
grafideal 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Ara 2007 Mesajlar 431 Tepkime puanı 8 4 Mar 2010 #24 raiff' Alıntı: Çok güzel çalışma olmuş ellerine sağlık. Resimlerin sunumuna bayıldım. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler yorumlar için...
raiff' Alıntı: Çok güzel çalışma olmuş ellerine sağlık. Resimlerin sunumuna bayıldım. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler yorumlar için...
doktor_aga ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 Şub 2010 Mesajlar 200 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.sukrukarsiyaka.com 5 Mar 2010 #25 güzel çalışma ellerine sağlık
G grafiker nuray ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 29 Tem 2008 Mesajlar 115 Tepkime puanı 11 12 Haz 2010 #26 beğendim ya güzel çalışma emeğine sağlık valla
mrtmml 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Mar 2010 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 12 Haz 2010 #27 Gerçekten çok hoş bir çalışma görsel olarak göze çok hoş geldiğini söyleyebilirim Tebrikler, iyi çalışmalar
Gerçekten çok hoş bir çalışma görsel olarak göze çok hoş geldiğini söyleyebilirim Tebrikler, iyi çalışmalar