stilbaz34
🏅Acemi Tasarımcı🏅
olumsuz yorum yapan üyelerin bilgi birikimi yüksek olduğundan haklıdırlar onların yorumları her zaman önemlidir.yalnız logo bir hack team logosu yani kişiye özel değil onun koymamı istediler. bundan sonra hazır templates üzerine çalışayım..Font için kartvizite en uygun font hangisidir acaba?
Kırılma ama , bence sen grafikerliğe başlamadan bırak .
Bu konuda sanki tek eleştiri yapan benmişim gibi..
Eleştiri nedir?
Herhangi bir kişiyi, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlışlarını dile getirerek göstermek amacıyla yazılan kısa metinlerdir. Hedeflenen öğeyi doğru ve yanlış yönleriyle tanıtmayı amaçlayabileceği gibi, bu öğenin doğru tanıtılmasını sağlamayı ve bir değerlendirmeyi de hedef alabilir.
Şimdi ilk mesajına bir daha bak bakalım eleştiri mi yapmışsın?
Bu konuda sanki tek eleştiri yapan benmişim gibi..
Yaptı herkez yaptıda sizin gibi ağır bi eleştiri yapmadı kimse grafikerliğe başlamadan bırak ne demek ya saçmalık insanın hevesini kırıyosunuzz kendinizi çokk yükseklerde görüyorsunuz öyle bi hal görüyorum ben sizde
Tamam kardesim siz haklisiniz bu konuyu baltalayan benim , benden onceki yorumlar kalp kirmayacak incitmiyecek ve dort dortluk yorumlar haklisiniz tamam.
Tamam öncekii yorumlarda berbattıda işte sizinki ayrı bi ağırdı. biraz daha dkkat ederek eleşitiri yapın bence. nese olan oldu sizinde üstünüze fazla geldik kusura bakmayın