Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yorumlarınızı bekliyorum..

uguralemdar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Bu logoları forumda bi yerlerden bulup yapmaya çalışıyorum.Alıştırma amaçlı yani..

Erzurum t.ü. ve genç tasarım ...

Yorumlarınızı esirgemeyin .. Yardımlaşalım...

jkQ64.jpg

3sAly.jpg

Furkan Cinar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarım Derken "M" harfi biraz kalın olmuş sanki :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarımları bulup elini alıştırmak için çiziyorsun anladığım kadarı ile.
Yani yorum yapabilmemiz için orjinallerinide yanına eklemen lazım :)

uguralemdar

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Haklısın hiç öyle düşünmemiştim :) teşekkür ederim... Hemen Yüklemeye çalışcam..

uguralemdar

🏅Acemi Tasarımcı🏅

İlk paylaştığım mesajı düzenleyemiyorum orjinalleri burdan paylaşıyorum...

genç tasarım orjinal
QMOK.png

ETÜ. orjinal..
MN0xf.jpg

ETÜ benim yaptığım ..

jkQ64.jpg

genç tasarım benim yaptığım....
3sAly.jpg

zorlandım biraz yorumlarınızı bekliyorum :D

AlmilaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Öncelikle tavsiyem: Yaptığınızı bitirdikten sonra aynı programa jpg halini de çağırıp aynı büyüklükte üst-üste koymanızdır. Böylelikle farklılıkları daha rahat görebilirsiniz.Zaten en kolayı da bakarak çizmek değil, üzerinden çizmektir, işiniz kolaylaşır.

- Font kısmını geçiyorum, aynı değil ama bulamamış / şimdilik aramak istemiyor olabilirsiniz, doğal.
- ortadaki şeklin tamamı mavinin dış bitim kenarına biraz daha yaklaşmalı. Yani çember gibi düşündüğümüzde çapı biraz büyümeli.
- T'nin alt ucu ve aşağıdan yukarıya gelen uç daha uzun olmalı ve aralarındaki boşluk belirgin olmalı, sizin uçlar uzarsa birbirine değer. bu arada T'nin alt ucu orijinale göre ters bakıyor.
- T'nin tepesi de orijinalde daha uzunca.
- Yıldızınız çok az daha küçük olmalı ve açısı bir kaç derece daha saat yönüne dönmeli.

Kolaylıklar dilerim.

uguralemdar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Öncelikle tavsiyem: Yaptığınızı bitirdikten sonra aynı programa jpg halini de çağırıp aynı büyüklükte üst-üste koymanızdır. Böylelikle farklılıkları daha rahat görebilirsiniz.Zaten en kolayı da bakarak çizmek değil, üzerinden çizmektir, işiniz kolaylaşır.

- Font kısmını geçiyorum, aynı değil ama bulamamış / şimdilik aramak istemiyor olabilirsiniz, doğal.
- ortadaki şeklin tamamı mavinin dış bitim kenarına biraz daha yaklaşmalı. Yani çember gibi düşündüğümüzde çapı biraz büyümeli.
- T'nin alt ucu ve aşağıdan yukarıya gelen uç daha uzun olmalı ve aralarındaki boşluk belirgin olmalı, sizin uçlar uzarsa birbirine değer. bu arada T'nin alt ucu orijinale göre ters bakıyor.
- T'nin tepesi de orijinalde daha uzunca.
- Yıldızınız çok az daha küçük olmalı ve açısı bir kaç derece daha saat yönüne dönmeli.

Kolaylıklar dilerim.

Gerçekten çizimlerime o kadar zaman ayırmışsın ki benim farketmediğim yerler bile var o derece öncelikle çok teşekkür ediyorum ...
Ayrıca dediklerini gözden geçirip çizdim ama yükleyemiyorum Pc suite ile bağlanıyorum şu anda imageto ya felan upload yapamıyorum 1 -2 mb lık dosyayı 500kb oldu mu atıyo bi tek resimide küçültemedim :S
Ama yardımcı olduğun için çok teşekkürler...