Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

zafer benim(illustrasyon)

Benzer konular

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Aslıcım ben senden korktum artık :D Sen ne demek istediğimi anladın :D
Yine mükemmel bir çalışma canım. Sanki çizmelererine blur biraz fazlamı gelmiş ? Ama böylede çok güzel canım. Eline sağlık :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Eline sağlık Aslı yine başarılı bir çalışma .Gözüme takılan sağ ayağın duruşuna göre ayakkabının ön kısmı biraz daha uzun olabilirdi.Bunun dışında çok güzel tebrik ederim :)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
fatoşcm filizcm teşekkürler:)çizmelerde blur yok aslında ön kısımlarına sis verince öyle gözüktü ayakkabı da kalın olduğu için kısa gibi durdu ama normal boyutta aslında teşekkürler:D

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslıcım eline,emeğine sağlık ayrıntılar çok iyi olmuş çok güzel...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Yine çok güzel olmuş eline sağlık Aslı ablacım:)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir çalışma olmuş yine ...
*Sol omuz "travest" denen kısmı ile sağ bölüme göre biraz yüksek kalmış.
*Mızrağın ucu daha açık ton kullanabilirmissin gibi geldi
onun dışında çok beğendim eline sağlık Aslı.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
vuhuuuu savaşçı esintiler seni iyice sarmış cnm:)çok karizma olmuş yalnız kenarları sanki keskin geldi bana yada ben blura alıştığımdandır:)eline sağlık cnm:)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
Güzel bir çalışma olmuş yine ...
*Sol omuz "travest" denen kısmı ile sağ bölüme göre biraz yüksek kalmış.
*Mızrağın ucu daha açık ton kullanabilirmissin gibi geldi
onun dışında çok beğendim eline sağlık Aslı.
teşekkürler selim:)mızrağın ucu açık ton olabilirdi haklısın.

vuhuuuu savaşçı esintiler seni iyice sarmış cnm:)çok karizma olmuş yalnız kenarları sanki keskin geldi bana yada ben blura alıştığımdandır:)eline sağlık cnm:)
:D:Dsağol deyacım olabildiğince karizma olsun diye uğraştım ama:)saçlar rastalı falan :wink: blurluk kenar hatlarını silik gösterir diye düşünüyorum kenarlar net olmalı bazı kısımlara iyi oluyor blurluk çok olmamak kaydıyla.sağolasın

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
ya bu forumda insanlar sürekli birbirini pohpohluyolar, anatomideki bozukluk kimsenin gözüne çarpmıyomu?

elinize sağlık güzel olmuş ama insan anatomisini incelemenizi öneririm daha ii olucaktır.
iyi çalışmalar

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ya bu forumda insanlar sürekli birbirini pohpohluyolar, anatomideki bozukluk kimsenin gözüne çarpmıyomu?

elinize sağlık güzel olmuş ama insan anatomisini incelemenizi öneririm daha ii olucaktır.
iyi çalışmalar
teşekkürler davulator yorumun için:)kimse kimseyi pohpohlamıyor ki her çalışmayı yorumları inceledin mi?yanlış şeyler gördüysek eleştrilerle ve beğendiysek beğenilerle yorum yapıyoruz:)senin de yaptığın gibi.yalnız anatomide bozukluk yok diyorum çünkü gerçek bir anatomi havasından çıkan bir çalışma yaptım bu sefer farkettiysen üst kısım daha dar alt kısım daha uzun özellikle ayaklar büyük.bunu bilinçli yaptım.fantasy havasında ya da kafamdaki havada:)bu açıdan gerçek anatomiden farklı ama genel olarak da uyumlu çalıştım.sana da iyi çalışmalar:)

TİA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayette güzel.aynen devam ..

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
Çizimlerin geliştikçe ve hergün daha ileri derecede birşeyler yaptıkça aynı oranda beklentiler de artacaktır.

Bu ifade biçimlerine, çizim tekniklerine ben yeterince doydum. İnsan çizimleri de diyebiliriz. Belki obje ağırlıklı çalışmaları da denesen tam bir portre oluşturabilirsin. Sonra hem insan, hem objeleri aynı çalışmada birleştirebilirsin.

Imm örnek veriyim. Konuşma şeklimle yazınca kimse anlamıyor, şikayet eden çok :)

Örnek: Bir savaşçı çiziyorsun, yüz hatları (bu son çalışmandaki yüz hatları sarmadı beni bu arada), vücut hatları, duruşu, renklendirme çok güzel. Ama savaşçı olduğuna dair tek ibare insan. Tabi ki tek başına da böyle bi tema yapılabilir. Ama portre için bir de gerçekten savaşı ve zaferi tanımlayacak objeler çizmiş olsan?

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
teşekkürler foxmuld3r.aslında bu çizimler bir sinema projesi için istenilen tarzda olduğundan arka plan koymadım.o yüzden de tek karakterler var.ama bundan sonrakilerde daha dolu dolu çalışmalar yapıyorum:)sağolasın fikirlerin çalışmalarım için önemli:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Canım, ellerine sağlık ;)