Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konunun açılış tarihi: 21-11-2010 olmasına rağmen gelen yorumlar ilginç O değilde son zamanlarda dönen konular sonrasında daha da yeni logosu olacaktır sanırım..Bekleyelim görelim..
Bende yeni öğrendim hiç dikkat etmemiştim başak deyip geçiştirmiştim. Z ve B harfleri aynı zamanda başak gerçekten çok akıllıca ve yaratıcı bir logoymuş. Paylaşım için teşekkürler.
Ohoo. Neler yazılmış neler... Arkadaşlar ben de yeni farkettim TC nin olduğunu. Koca TC Ziraat Bankası şu anda Ziraat Bankası olmuş fakat logolarında TC zaten kazınmış durumda... Bu iki bakışla değerlidir. 1. İsteseniz de silemezsiniz! 2. Hem logoda hem TC Ziraat Bankası yazması anlamsız. Tek olsun, bizim olsun. Yani hunharca eleştirmeyin, güzel bir noktaya parmak basılmış...
daha önce farketmiş olan sadece farketmiştim der. fakat sazı eline alır üç yaşında anlamıştım, bunda ne var ki, siz daha beni bilmiyorsunuz tarzı kendine aşşalicak bişey arıyorsa.... .. : . . siz yazın artık...