Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ak market Cam Giydirmelerimden Biri

rüzgar adam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Slm Dostlar Yorumlayan Herkese Saygılar...
cal305351ma2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
selam dostum...
Birşey gözüme çarptı belki sninde çarpmıştır , o zeytinler sanki bir ilahi güç tarafından havada duruyor gibi geldi bana :)

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
en alttaki resimler tam tersi en üst layer da olursa üzerine gelen resimler düşünce gücüyle yükselmiş keşişlere benzemez :) Genel olarak çok güzel bi çalışma ama açlıktan böyle düşünüyor olabilirim zira afişteki görseller çok hoş :D

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok kalabalık ve göz yorucu bence dikkatli bakılmadığı sürece insanın ilk bakışta ürünleri ayırd etmesi çok zor bence üzerinde çalışılmalı

semaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ürünlerin çogu havada duruyo. ak yazısıda ürünlerle kaynamış kaybolmuş

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok karışık bir çalışma

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
bu tür reklamlar klasik olmaya başladı hedef market olunca illede gıda resimleri şart değil bence mesela müşteri memnuniyetine yönelik bir çalışma yapabilirsiniz bu çalışmada fena sayılmaz ama biraz daha yalın hale getirilebilir birde tabaktaki zeytinler yakışmamış oraya emeğine sağlık

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence ürünlerin yerlerini değiştirmelisin zeytinlerin kesinlikle bir ilahi gücü var arkadaşlara katılıyorum onu düzenlemen gerektiğini düşünüyorum. Karnım aç olduğu için kullandığın şeylerin hepsi gözüme ciddi anlamda güzel geldi :) fakat bence ürünleri bölmelisin çeşidine göre karmakarışık duruyorlar. Mesela muzun üstünde ekmek duruyor. O şişedeki süt mü ayran mı bilmiyorum ama basit gözüküyor daha güzel resimler seçilebilir. Birde yıldızlar çok büyük mü bana mı öle geldi.

raymondd

🌱Yeni Üye🌱
reklamın sahibi market olması gerekirken yurdumun meyve sebzesi olmuş.yazıda da gördüğüm kadarıyla beyaz çerçeve var harflerde kontür kullanmak burda yanlış olmuş zaten harflerdeki et kalınlığı bayağı bi ince.

rüzgar adam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm

yorumlarınız için çok teşekkür ederim dostlar... Arkadaşlar bende farkındayım kalabalık var ama amacım ürünleri harmanlamaktı her çalışma sade olacak diye bir kavram yok sanırım yorumlarınıza teşekkür ederim...

Son düzenleme:

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
eğer adamın yazı sitilini ve logosunu sen yaptıysan çok hoş gözükmüyor. birde ekmekle meyveler bir arada olmamış. bunları daha düzenli eğer yer varsa ayrı camlara çlışma yapman daha iyi olur.