Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

araç kaplama sıvısı

ggrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bütün mesajları okumadım ama; şunu söyleyim girinti çıkıntılarda arç kaplama sıvısı kalıntısı kalmasın kanallar yapışmıyor, kuru zemine uygulamak ve ortamın serin olması çok iyi olur. uygularken fark edersiniz...

turgutfiliz

🌱Yeni Üye🌱
benim bildiğim bir sıvı var ama adını bilmiyorum biraz yağa benziyor ve yapıştırmayı yaptıktan sonra o sıvı yağımsı malzeme kayboluyor iii sonuç alındığını biliyorum...malzemecilere sorarsanız yardımcı olurlar sanırım...

GRAFAKİRR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
camsil falan imkansız zamanını yada malzemeni harcarsın aracta uygulamak sartıyla tabi ortam sıcaklığını iyi ayarlayarak ve de kapalı bi mekanda ve aracın şekline göre hareket yönünü hesaplarsan zor bi iş değil lakin doblo ve hyundai lerin kanallarına denk gelene kadar :D

design_byy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardes simdi arlon diye bi cast folyo cıktı belki duymussundur folyonun altında hava kanalları var artı ısıtıcı kullanmadan kanallara cok rahat girebiliyosun ben kullandım cok memnunum tavsiye ederim..yanlız bu malzemeye ısıtıcı kullanma girintilerde sıkıntı yapıyor

ggrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
araç kaplama sıvısını araçın üzerine sıkıyorsun. fıs fıs ile, sonra 15 dakika kurumasını bekle nemli iken yapışmaz ondan sonra folyoyu yapıştırmaya başlayabilrsin. ilk etapta hemen zemine kuvvetli yapışmadığı için kaldırabilirsin folyoyu,birde zeminde folyonun kaymasını sağlayıp kolay uygulama olanağı sunuyor.

turgutfiliz

🌱Yeni Üye🌱
ben biliyorum öle bi sıvı var adı stema sprey oracal firmasında var bu sprey oradan temin edebilirsiniz...

black-wolf79

🌱Yeni Üye🌱
ARKADAŞLAR ÇAMSİL YÖNTEMİ ACEMMİLER İÇİN GEÇERLİDİR CAM SİL İ ARAÇ TA KULLANARAK YAPAN VARSA BANADA SÖYLEYİN O KİŞİYİ ARNINDAN ÖPEYİM YOK ÖYLE BİR ŞEY . ARAÇ KANAL YAPIŞTIRIÇI İSE İSTANBUL REKLAM VE BETA REKLAM DA VAR TELEFON NUMARALARINI NETTEN ALABİLİRSİN saygılarımla...

star27

🌱Yeni Üye🌱
arac kaplama su veya benzerı sıvı ıle yapılamaz yapısmaz. kuru uygulama ve fön yardımıyla kapalı alanda yapılır
ayrıca kanallar icin ( 3M SİİDER) İlac sürülürse kolay kolay kanallar kabarmaz
kullanılacak folyo cok önemlidir ekonomık folyo ıle kaplama yapılırsa sonuc pek iyi olmaz kaplamada oracal veya 3m cast folyo kullanılmalıdır ( fiyatına katlanırsan tabı )

karma dizayn

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar araç kaplamada kullanılan o dedğiniz şey...cast folyoyu uygulamadan önce (sistematik sprey ) sıkarsın sonra uygularsın.bu sprey girinti yerlerde daha amaçlı oluyor....hem folyonun anında yapışmamasını sağlıyor , rahat kaldırabiliyorsunuz anlıyacağınız :) herkese iyi çalışmalar

Grafilm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafilm.com
benim derdim yapıştıma değil sokme işi süperback reklamlar yapıyorum reklam bitiminde boyalar sokuluyor. boya masrafı da cabası acaba daha iyi bi yontem varmı boyayı sokmeden yapacagım. ucuz folyo kullanıyor tabelacımız ondan olabilirmi? 3m kullanılırsa boya sokulmezmi ? yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

eskicumali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence en temizi kuru kaplama ve temiz, stres-siz bir ortam... müşteri başında dikeldi mi kesin saçma sapan sorular soruyor ve zırt pırt müdahele ediyor sonuçta da canını sıkıyor:) ...

ny27

🌱Yeni Üye🌱
araç kaplamada en etkili madde alkoldur alkolle araç silindikten sonra özel eldiven ler ile keçeli ragle ve ısıtıcıyla cok sağlıklı bir araç kaplamsı yapılabilir.Ve kapalı bir ortam ve isı derecesi normal bi kapalı mekanda yapılırsa gayet yerinde bir araç kaplama olur...

fuatchelebi

🌱Yeni Üye🌱
silikon giderici sıvı var. tüm boya satan firmalarda mevcut. uygulama yapılmadan önce araç komple silinir ve uygulama yapılır yani kuru olarak.hava kabarcığı bırakmamak senin ustalığına kalmış artık.kolay gelsin

boscar

🌱Yeni Üye🌱
öle bi svı yok 17 senedir bu işi yapıyom ilk defa duydum

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
araç kaplamada hava kabarcığı sorun olmaz ki CAST folyo zaten az yapışan bir malzemedir. Normal su sık alt kısmına zaten hemen yapışmaz, fön ile ısıtarak uygulamayı bitirebilirsin.

buraxsavas

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar
Araç Giydirmede cam sil KULLANILMAZ çünkü içinde alkol barındırır ve folyonun çabuk atmasına neden olur.

kullanılacak sıvı normal bulaşık deterjanı ve su karışımı olmalıdır.
folyoya zarar vermez folyoyu zeminde rahatca kaydırabilmenize olanak sağlar

sorewolf42

🌱Yeni Üye🌱
araçtan araça farklı folyo kullanılır mesela düz bi arabada normal folyo mesela h100 bunun içinde genelde kas folyo kullanılır eğer h100 üzerinde normal folyo kullanılırsa en fazla 1 yıl gider sonra patlamalar şişmeler başlar en güzeli kas folyo bu arada işi bilen susuz camsil olmadan yapar ragleyi güzel vurmana bakar birazda yetenek işi diyebiliriz

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya biraz pahali da olsa ben kas folyo yerine veri900 folyosu kullanilmasini öneririm. hem sıvı yapıştırma yapsanızda genleşme yapsada toplanabiliyor hem de ısıtmadan istediğiniz kadar esnetilebiliyor. ancak bu malzemede de problem kuru yapıştırmada çünkü kasfolyo gibi yüzeyi hafif kavradığında yüzeyden alma şansınız imkansız hemen yüzeyi tutuyor ve asla cikmiyor.